Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sevgili arkadaşlarım,

Ben müsadenizi istiyorum. 6. hissim beni yanıltmıyorsa bir erkek üye tarafından kandırılmaktayız.

Kim olduğunu, ne yazdığını, nereden anladağımı söylemeyeceğim. Emin olana kadar takipteyim

Hepinize iyi geceler dilerim

Tebrikler canım benim. Allah'ın izniyle kurtuldun sende. halaylar sana gelsin o zaman

Allaaaaaaaaaahhhhhhhh tutmayın beni işte aylardır beklediğimiz haberumutttttttttttt canım ben kendime bukadar sevinmemiştim gerçekten.Gözümüz aydın ooohhhh beeeee kabus bitti sonundaoleyyyyyyyyyy oleyyy oley oleyyyyyyyyyyyyy YENİ GELİN UMUT

canım o nu bende farkettim gecmişi okurken ama aceba doğru kişiden mi bahsediyoruz ikimizde

hangi sapık ruhlu iğrenç erkek buraya bu noktada giripde msn face vs. adres alıp egolarnı tatmin ediyorsa unutmasın ki kendisininde bacısı anası vs. si vardır...

yoksa cidden bugun deşifre edilir o kişi....

kızlar önceki sayfalarda bazılarınız msn adreslerni açık açık vermiş yapmayın böyle şeyler Allah korusun aile durumunuz sarsırılır....
Herkesin SIkıntısına deva olmak adına harika olan bu site ve özellikle bu topic bu şekilde kullanılmamalıdır.... helede ailesine bile anlatamayıpda (benim gibi)bu sayfada anlatarak o vahim sıkıntısından kurtulan biri olarak biz bayanların bu hassas noktalarını kullanmalarını kınıyorum....
AYIP AYIP AYIP tabi edebi varsa o şahsın

nasılsın bacım.... hatırlarmısın bilmem senle mayıs ayı gibi yazışıyorduk... çok şükür bende yendim sana da hazır bulmuşken burada çok çok çokk teşekkür ederim

Merhaba
Yeni yeni üyeler çıkmış sizlerden facebook, msn vb iletişim araçlarına ait bilgi istiyor veya veriyor. Bu üyelere vereceğiniz her türlü özel bilginizin sorumluluğu tamamen sizdedir. Ben Kadınlar Kulübü'ne güvenip bu bilgileri verdim diye kimse lütfen yönetime gelmesin. Burada kadın kadına ve aynı problemi paylaşıyorsunuz burada yazılamayıp özelden yazılacak nedir ? Arkadaşlarınız çizimleri sözlü olarak burada size destek veriyor buna rağmen ısrarla neden bir MSN çılgınlığı var çözemiyorum. Bu tür mesaj atanlar ceza alacaktır.
Bilginize

Sizin mesajınızı okumadan bende uyarı yazmışım.... Bu konuda çok şikayet geldi... İşin en trajikomik yanı birbirlerine face ve msn verenler erkek arada tabi silerden birileri de gümlemiş

İu msn adresi verilen mesajları kötü içerik butonu ile şikayet eder misiniz onlara bir ceza verelim ...

biraz bekleteceğim baya sayfa önceydi kazen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…