- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.281
Şu kegel egzersizleirni yapıyorum sanırım doğru yapıyorum sıkıp bırakıyorum vajinamın orasını
sağol cadıkedi iyi gecelr arkadaşlar eşim işten gelicek biraz egzersiz yapayım :)
:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum
:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum
esra tebrikler senin halayını da çekeyim..
Sevgili arkadaşlarım,
Ben müsadenizi istiyorum. 6. hissim beni yanıltmıyorsa bir erkek üye tarafından kandırılmaktayız.
Kim olduğunu, ne yazdığını, nereden anladağımı söylemeyeceğim. Emin olana kadar takipteyim
Hepinize iyi geceler dilerim
Tebrikler canım benim.Allah'ın izniyle kurtuldun sende. halaylar sana gelsin o zaman
Tebrik ederim canım allah baska dert vermesin
hangi sapık ruhlu iğrenç erkek buraya bu noktada giripde msn face vs. adres alıp egolarnı tatmin ediyorsa unutmasın ki kendisininde bacısı anası vs. si vardır...
yoksa cidden bugun deşifre edilir o kişi....
kızlar önceki sayfalarda bazılarınız msn adreslerni açık açık vermiş yapmayın böyle şeyler Allah korusun aile durumunuz sarsırılır....
Herkesin SIkıntısına deva olmak adına harika olan bu site ve özellikle bu topic bu şekilde kullanılmamalıdır.... helede ailesine bile anlatamayıpda (benim gibi)bu sayfada anlatarak o vahim sıkıntısından kurtulan biri olarak biz bayanların bu hassas noktalarını kullanmalarını kınıyorum....
AYIP AYIP AYIP tabi edebi varsa o şahsın
biraz bekleteceğim baya sayfa önceydi kazen.....sizin mesajınızı okumadan bende uyarı yazmışım.... Bu konuda çok şikayet geldi... Işin en trajikomik yanı birbirlerine face ve msn verenler erkek arada tabi silerden birileri de gümlemiş
iu msn adresi verilen mesajları kötü içerik butonu ile şikayet eder misiniz onlara bir ceza verelim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?