- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.281
Evet sirdaslarim kimselere soyleyemeyip icimi doktugum ofkemi sevincimi derdimi paylastigim cnm kaderdaslarim ...TESEKKURLERRR....annem canim annem sirrime derdime sikintima ortak olan annem canim cigerim rahat uyu kizin gelin oldu rahat uyu annemmm damadinin yuzune cekinmeden bak artik annem ...TESEKKURLEEEEER..... KK....TESEKKURLER... bizlere boyle bi firsat verdiginiz icin cok seyler yazmak istiorum ama tel den giriorumm....ve finalde yesim hanim ....TESEKKURLERRRR...Evet siz hayatimi kurtarmadiniz daha onemlisi hayallerimi kurtardiniz...TESEKKURLER.... Telden giriorum sikintili oluyo tekrar yazicam uzun uzun cok mutluyum rabbim herkeslere bu hissi tatdirdirsin....amiiiin
Canım özelden ulaşsam da aynı şeyleri yazacağım zaten, farklı bir şey söylemiyorum ki...
Sen bana cevap veremeyeceğin için özelden sana yazmamın bir faydası olmaz
O yüzden buradan karşılıklı konuşmamız daha yararlı
epeyde genişmiş aslında ama bana küçücük geliyo
3haftalik evliym ve hala bakireym olmuyo yapamiuorz cok kotuym napmam lazm yardm et ltfn
evet sanırım böyle konuşunca gaza geliyorum yatakta pasif bi kız oluyorum egzersizlerde de başarılıyım aslında önceden hiç bakamıyodum bile
günaydınnnnnnnn canlarımmmmmmm sanırım artık hayatımda vaji diye bişey kalmadı dün gece hersey oldu tamam yaniiiiii..... o kadar cok mutluyum ki allahım sizlerinde yardımcısı olsun bi an önce inşallah... inanın o kadar çok ağladım ki hıçkıra hıçkıra ama acıdan değil bir yıldır içimde biriktirdiklerimi döktüm...6 gün sonra yıl dönümüm o zamana kadar yapcam dedim olcak ve allaha şükürler olsun OLDU YENDİM BİTTİ... bana ve arkadaşlarıma yardımcı olan herkese cok cok binlerce kez teşekür ediyorum hakkınızı helal edin sizleri seviyorum
Şu kegel egzersizleirni yapıyorum sanırım doğru yapıyorum sıkıp bırakıyorum vajinamın orasını
sağol cadıkedi iyi gecelr arkadaşlar eşim işten gelicek biraz egzersiz yapayım :)
:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum
:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum
esra tebrikler senin halayını da çekeyim..
Sevgili arkadaşlarım,
Ben müsadenizi istiyorum. 6. hissim beni yanıltmıyorsa bir erkek üye tarafından kandırılmaktayız.
Kim olduğunu, ne yazdığını, nereden anladağımı söylemeyeceğim. Emin olana kadar takipteyim
Hepinize iyi geceler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?