Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

BACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

NASILSINNNNNNN HATIRLADIN MI BENİ,,,,

aylar olduuuuuu bende kasımda yendimmmm cidden dönüm noktamız oldu bu kasım.... sana da inanılmaz sevindimmmmmmmmm harika bir şey böyle tanıdık bildik birinin de yenmesi harikaaaaaaaa bacım.... çok çok şükürrrr... sana yazarken taaa bizim eski arkadaşalrıda sevgiyle selamlayayım
ocean gülsevdam sela inci aykurt çilekli ......yaaa sanırım geçen yıldan bizle aynı olup giripde yenemeyen kalmadı gibi bişeyyyyyyy hadi bakalım umut belki aynı anda da hamile kalırız:) bacım

aynı şeyi bende düşünüyorum bende birinden şüpheleniyorum bakalım görcez artık

GULSEVDAM,ZEALEA,ELVAN,SNOWFLAKEN,CILEKLIIIMMM,BEYAZLEALE,BELİT,BENBENCE,ALTHEA,BERAAY,YORULDUM,NACISS,GÖKCE o kadar karmasık duygular ıcındeyımkı anlatamıorum sizleri ne kadarda sevıormusum meger hepınızı okurken gözyaslarımı tutamadım.......sizler benım hayatımın en sancılı döneminin en müthiş meleklerısınız sizlerı tanıdıgım ıcın cok mutluyum hepinizden ayrı ayrı rabbim razı olsun teker teker hepınıze cok tesekkur edıorumyaaaaa saoluuuuuun kızlar yaaaaa cok garıp yanı ruyaaa gbı tebrık mesajları ışıldaklı yenı gelın umuut mesajları cok mutluyum hayır yaa ucuyoruuuuum ben ılk buraya geldıgımde asla bunları yasıcagmı düsünmüyordum asla bu ısı yapamam dıordum her seyın bır zamanı var dıodunuz haklıydınız ne zaman deneme olayını kaldırdık araya abımın dugunu vesaire girdi zaman gectı uzaklastık deneme olayından bende esımde hazırdık artık ve oldu...yazamadım kızlar net yoktu ınternet fırmasıyla alakalı yoksa dururmuyum...turguuaza haber ucurucaktım kontör yoktu bde kendım söylemek ıstedım....neyse ıste cok farklıyım sucsuzlugu ispat edılmıs beraat eden mahkum gbıyım

Son düzenleme:

dilerim rabbimden herşey çok çok daha güzel olacak.... inşallah ...evet çıkarsızca var olunan bir kardeşlik sitesi.. hatta öyleki kardeşin kardeşe açamaadığı konularla birbirimize inandık denedik güzel yönde psikolojimizi destekledik..... herkesden Allah razı olsunnnn... artık seneye de başka şeyleri yazışırız inşallah umutcum....

hatırlamazmıyım cnm hatırladım cok saol ınsallah cnm hayırlısı neyse hakkımızda o olsun
umuuuut:)tebrikler çok sevindim.
saooool canımm

nasıl ve ne kadar zamanda yendiniz bizede bilgilerinizi aktarabilir misiniz

nasıl ve ne kadar zamanda yendiniz bizede bilgilerinizi aktarabilir misiniz
hmmmmm cook uzun hıkaye benımkı cnm ben ıyı bı ornek deılım aslında canım ne kadarlık evlısın bılmıorum ama ben 3 seneyı doldurmaya az kaldı vee yenı gelın oldum dr destegıyle tabı oda ben asırı cesaretsızdım bı adım atamadım malesef bütün topıgın ugraslarına ragmen...

canım o nu bende farkettim gecmişi okurken ama aceba doğru kişiden mi bahsediyoruz ikimizde

Canım aslında bir değil iki kişiden şüpheleniyorum. Ama emin olmadan harekete geçmeyeceğim için ikisiyle de sizlerle yazıştığım gibi yazışıyorum (canım falan diyorum yani)...

Gerçi Kazen el atmış sanırım topiğe , bir bakacağım üyeliği iptal edilen var mı diye

arkadaslar bu umut umut86 vardı omuydu eger oysa cok sevindim allahım baska dert vermesin eger o değilsede yinede yenmiş arkadasımız halaylar sana gelsin 64646464:

zevk alsam alamıyorum üstüne yanma hissediyorum yaaa

Canım Merhaba. Sanırım Daha Vajinismussun Ve zevk alamadığını Söylüyosun. Zaten Penis vajinaya girmesse Zevk alamazsın. Yalnız Klitoris denilen bir nokta var orayı uyararak zevk alabilirsin. Amaa Şimdi senin için Önemli olan zevk almak değil vajinismusu Yenmek olsun. Korkularını Yenememişsin. Buda Egzersiz yapmamandan kaynaklanıyor. Egzersiz yapman lazım. Yanmanın olmasıda gayet normal. Bu hepimizde İlk başlarda Olmuştu..

arkadaşlar ben 2 parmağa geçmek istiyorum ama hiç esneme olmadı galiba.10 dk falan beklettim tek parmağımı içerde neler yapmam lazım esnemesi için?

Canım Vajinanın Çok esnemesini bekleme sonuçta parmak sokuyosun. Yani Öyle Beklediğin kadar esneme olmaz. Dediğim gibi sen parmağını çıkardığın anda eski haline geri döner. Oraya ne sokarsan sok onun şeklini alıyor zaten . Onun için 2 parmağa Geçebilirsin. Haber bekliyorum senden..

kızlar şüphelendiğiniz varsa şikayet edin.. bizler birbirimizi tanıyoruz ama yeni gelenler ekleyip bağlantı kurabilir..olmadan önüne geçersek daha iyi olur.. hepimiz aynı kişiden bahsediyoruz.. birde utanmadan "erkek olabilir forumda dikkatli olun" diye yazan arkadaşların mesajını beğeniyor..

yujadab diye bırı vardı onu banlamışlar.sanırım bahsedilen kişi oydu:26:

Hayırdırr Kuzum Yaa Ne olmuş böylee ? Dün Geceden Bu yanaa Topik sallanmış yahuu. Ayy Çok Dikkatli olmak lazım. Yani varya Böyle Yerlere kadar geldiler.

yujadab diye bırı vardı onu banlamışlar.sanırım bahsedilen kişi oydu:26:

yujadab ve sude namıdiyar facede seda yol diye biri arkadaşlar böyle linklerde yazılarını sol altta kötü durum olarak şikayet edebiliyorsunuz lütfen ediniz.... ve bir anormal yazışan kişi de var ya adam gibi çıksın burayıda kullanmasın ayıp ya ne biçim hakka giriyor... evet birde yazdığım topicdeki bu durumuda beğenip duruyor bende anlamadım ....inşallah bu şahısda yanılıyorumdur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…