- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.361
elvann cadıkedi ve yenen diğer arkadaşlar ben bu sitede yeniyim yani aslında yeni değilim uzun zamandır takip ediyorum okuyorum söylenenleri yapıyorum herşey gayet açık olduğu için hiç yazma gereği duymadımm ama bi yerde tıkandımmmm nolurr yardım edin bana 10 cm aparatı rahatlıkla alıyorum ama bi türlü cesaretimi toplayıp deneme yapamıyorummmm nolurrrr kızlarrrrrrrrrrrr yalvarırım yardım edin aylardır egzersiz yapıyorummm hadi bitecek bugece diyorum ama olmuyo olmuyo olmuyooooo ömrümün sonuna kadar böyle yaşamak istemyorumm...
tamam canım aynen devam edicem o zaman.ben şimdi bi şeyler yapmaya başladımya sabırsızlanıyorum.ama bunca zaman bekledik biraz daha bekleriz artık.yalnız benim jelim bitiyo zor almıştım zaten eczaneler hep tanıdık bi şekilde jel almam lazım bu aşamaya gelmişken devam edicem.o kadar cimri kullanıyorumki jeli bitmesin diye damla damla sıkıyorum :))
Merhaba Canım. Öncelikle 10 cm Aparatının Uzunluğumu ??
merhaba hayır uzunluğu değil ben kulak çubuğuyla başladım egzersize sonra rimel en sonda beyaz bakkal mumuna peçete sarıp kalınlaştırdım çevresi 10 cm
elvann cadıkedi ve yenen diğer arkadaşlar ben bu sitede yeniyim yani aslında yeni değilim uzun zamandır takip ediyorum okuyorum söylenenleri yapıyorum herşey gayet açık olduğu için hiç yazma gereği duymadımm ama bi yerde tıkandımmmm nolurr yardım edin bana 10 cm aparatı rahatlıkla alıyorum ama bi türlü cesaretimi toplayıp deneme yapamıyorummmm nolurrrr kızlarrrrrrrrrrrr yalvarırım yardım edin aylardır egzersiz yapıyorummm hadi bitecek bugece diyorum ama olmuyo olmuyo olmuyooooo ömrümün sonuna kadar böyle yaşamak istemyorumm...
Tamam Çok İyi Decam et Öyleyse Egzersizlere. Amaa Aparatını Kalınlaştırarak Devam et. Yani 11-12 Cm yaparak devam ediceksin. Üzerine Peçete filan ssar. Tekrar Kullanmaya hazır hale getir. Ve onu denee. Aynı Zamanda Eşinedee egzersiz yaptırman lazım. Aparatını eşinee ver. Eşin soksun içinde git gel yapsın. Bu Eşine Karşı güvenini getirecek. Ve sende Yapmak İsticeksin. İnan bana acı filan yok. Bunu yendiğindee sende görüceksin..
Canım beniiiimm ben dememiş miydim biz yakın zamanlarda halledicez diye ben 7cm , sen 8 cm ohhhh süperiz alkışlar bize gelsin ( laf aramızda ben o tatlı figürleri yapmayı bilmiyorum daha o yüzden sözcüklerle söylüyorum alkıııışşşşş8 cm :))))))))))))) hanıymiş listeee
canım kalınlaştırabilirim aparatı ama eşli çalışabileceğimi sanmıyorum çünkü yüzeysel yaparken bile elini aşağı doğru götürse panik oluyorum eş çalışması olmadan olmazmıı yapamıyorum çünkü aniden kasıyorum kendimi
yaa arkadaşlar 4 kasımda gelin olmuştum. bu ay grip ve regl peşpeşe olmam sebebiyle verimli geçmedi. 4-5 kez denedik tekrar. ilk yaptığım zamanki başarıyı gösteremiyorum( tamamını alamadım kaç keredir, yarıda falan kaldı. egzersiz sonrası daha kolay oluyor. ama ben ömür boyu egzersiz yapıp elimle yönlendirerek mi gireceğim ilişkiye... ( durumumda olan var mı??? ya da fikir, tavsiye falan???
çileklim cnm benım cok saol gercekten rüyada gbıyım cok mutluyumm...derdıme sıkıntıma hüzünlü gecelerıme ortak oldugunuz gbı mutlulugumada ortaksınız nasıl anlatsam hıslerımı bılemıorumkı yaaa sizleri cok sevıorumAjda Pekkan & Halil Kocak - Nikah - YouTube
Hadi eller havaya
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Sen yendiğinde buralar flash tv ye dönecek demiştik
.
kesınlıkle öyle ben tescıllı ağır vakaydım sanırımKızlar, görüyorsunuz, burdaki en ağır vakalardan biriydi umut, o yendiyse herkes yener. Grerçi bu sözü hepimiz söyledik, ben yendiysem herkes yener, en zoru benim diye,
SAdece egzersize ağırlık verin, stres yapmayın, gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
ayyy canım benım senın adını yazmayı unutmusum özüüray halaya bende katılayım.. umut hak etti bunu..şenlikler 3 gün 3 gece devam edecek:)
işte regl oldum, grip oldum, eşimin şehirdışında geçirdiği günler oldu... benim vaji esneyemedi gitti. çok moralim bozuluo. dün gece konuştuk her gece yapacaz :)) görev edindik yaa bu iş zevk işi değil miydi... :))
Başlarda görev de sonradan zevk işi olacak inşallah
cnm seni görüyorum kızlara müthiş bir özverıyle yardımcı oluyosun dönem dönem oluyo senın gbı arkadaslar...tüm vajılıler adına tesekkur edıorum sana....benım sancılı günlerımde gülsevdam,cıleklım,zealeam,elvanım, unuttugumda vardır elbet bu isimler di yardım meleklerı :))) bir fiil kovalıolardı bizi..
işte regl oldum, grip oldum, eşimin şehirdışında geçirdiği günler oldu... benim vaji esneyemedi gitti. çok moralim bozuluo. dün gece konuştuk her gece yapacaz :)) görev edindik yaa bu iş zevk işi değil miydi... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?