Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

elvann cadıkedi ve yenen diğer arkadaşlar ben bu sitede yeniyim yani aslında yeni değilim uzun zamandır takip ediyorum okuyorum söylenenleri yapıyorum herşey gayet açık olduğu için hiç yazma gereği duymadımm ama bi yerde tıkandımmmm nolurr yardım edin bana 10 cm aparatı rahatlıkla alıyorum ama bi türlü cesaretimi toplayıp deneme yapamıyorummmm nolurrrr kızlarrrrrrrrrrrr yalvarırım yardım edin aylardır egzersiz yapıyorummm hadi bitecek bugece diyorum ama olmuyo olmuyo olmuyooooo ömrümün sonuna kadar böyle yaşamak istemyorumm...

Merhaba Canım. Öncelikle 10 cm Aparatının Uzunluğumu ??

Canım Jel Büyük Marketlerdede Satılıyor. Oralarada Bak. Aslında Fito Krem Ve Bepanthen Merhem de alabilirsin Bunlar Hem kayganlaştırıyo hemde tahrişi Önlüyo. Amaa Jelden Memnunum diyosan Jele Devam edebilirsin..

Merhaba kizlar, Eskilerdenim..
Egzersizci arkadaslar çogalmis.. Allah hepinizi tez zamanda kurtarir InsAllah..
Vajinusmus beyinde bitiyor arkadslar.. Bende 1 sene 3 ay boyunca yasadim.. Sonra cinsel terapistte, psikiyatriste gidip geldim.. Ise yaramadi tabi çünkü kararli dgildim..
Yani çözülsün istemiyordum hep kaçiyordum, gözümde kabus gibiydi iliski..
Taaaaki burayi bulana kadar.. Uzun süre sadece takip ettim :) Herkesin egzersiz yapmasiyla bende gaza geldim :)
Önce kulak çubuguyla basladim.. tabi korka korka titreye titreye :) aglaya aglaya napiyorum ben dercesine, kendime kiziyordum olmadi tabi.. yön bulamadim.. Parmak dene dediler, korktum pes ettim biraktim..
Sonra bigün parmak denemek istedim isaret dediler ama, birden bana çok büyük geldi ve serçe denemek istedim.. steril eldiven geçirip kayganlastirici sürerek denedim.. Oturur pozisyonda büyüteç ayna yardimiyla.. Bu süreçlerde burda geliip rapor verdim hep.. kizlardan gelen destek benim bi basamak daha çikmama yardimci oldu..
Serçe parmagi yaptim ama nasil :18: yerlestirdim burundan nefes alip ikinarak ilerlettim dünyanin en büyük sokunu yasadim o an bi baktim parmak içerde.. Tabi kalktim zipladim, agladim, çiglik attim, o gün delicesine gezdim kendimi ödüllendirdim :)
Sonra isaret, orta derken.. Parmaktan vazgeçip dilatör seti aldim.. toplam 5 boy vardi.. ve 4 boyu bi günde 4-5 saat çalisarak yaptim.. Bol kayganlastirici, ve en arttikça yatar pozisyon denemeye basladim, çünkü oturunca bi egim olusuyo herhalde.. zorluyordu beni.. Sunda fayda var, yavas yavas acele etmeden aparati biraz girdirip bekletin, sonra tekrar nefes alin verirken biraz daha ilerletin.. hepsini alinca bi 20 dkk bekletin sonra git gel çalisin kizlar.. Bizim zamanimizda bide yarisircasina herkes birbiriyle, egzersiz yapardik :)

Demem suki, önemli olan kararli olmak, kendinize güvenin, ben çok korkardim, çok çektim bu konu yüzünden.. intihar esiginden döndüm.. Yendigimde kafami duvarlara vurmak istedim bunun içinmiydi diye..
Bunlar sizi avutmak için degil.. Inanin bana, yazik etmeyin en güzel günlerinize.. Keske diyorum :) keske daha önceden bitseymis.. daha önceden bulsaymisim burayi..
Devamli egzersiz yapin, 2 gün içinde dilatör setiyle kurtuldum bu dertten. Azmin elinden hiçbirsey kurtulmaz Varsin ev temizlenmesin, varsin isleriniz kalsin 1 haftanizi ayirin, sürekli egzersiz yapin.. Sonuca degecek inanin..

Olmadimi, birdaha deneyin, yinemi olmadi birdaha, yine, hadi bikez daha :) Eninde sonunda ya olacak, OLACAKK :) Basari hikayelerini okuyun :) Size inanilmaz cesaret gelcek :)
Sorulariniz olursa bana özelden ulasabilirsiniz.. Pek takip edemiyorum.. Ha birde, vajinusmusu yendikten sonra bi jinekologa gidip genel muayene olun kizlar.. Hem o korkunuzuda yenmis olursunuz hemde muayene olmus olursunuz.. :)
Bana derlerdiki öyle bi gün gelecekki vajinusmus oldugunu unutacaksin inanmazdim, nasil unutulurki bu kabus dolu günler derdim.. Gerçekten öyleymis..Neler neler yasandi üstüne :) Dönüp baktigimda vajinusmuste bunun yaninda neymis ki dedigim günlerim oldu.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
En kisa zamanda kurtulmaniz dilegi ile

Son düzenleme:
merhaba hayır uzunluğu değil ben kulak çubuğuyla başladım egzersize sonra rimel en sonda beyaz bakkal mumuna peçete sarıp kalınlaştırdım çevresi 10 cm

Tamam Çok İyi Decam et Öyleyse Egzersizlere. Amaa Aparatını Kalınlaştırarak Devam et. Yani 11-12 Cm yaparak devam ediceksin. Üzerine Peçete filan ssar. Tekrar Kullanmaya hazır hale getir. Ve onu denee. Aynı Zamanda Eşinedee egzersiz yaptırman lazım. Aparatını eşinee ver. Eşin soksun içinde git gel yapsın. Bu Eşine Karşı güvenini getirecek. Ve sende Yapmak İsticeksin. İnan bana acı filan yok. Bunu yendiğindee sende görüceksin..

merhaba eşine güvenmen açısından eş parmağı denemesi ya da aparatı eşine verip egzersiz yaptın mı?p...s 10 cm lik aparattan çok çok kolay.korkulacak birşey yok gerçekten önemli olan kendini hazır hissetmen.acı yooookkk çok az ve geçen bir yanma hissi var.tıpkı egzersizdeki gibi

canım kalınlaştırabilirim aparatı ama eşli çalışabileceğimi sanmıyorum çünkü yüzeysel yaparken bile elini aşağı doğru götürse panik oluyorum eş çalışması olmadan olmazmıı yapamıyorum çünkü aniden kasıyorum kendimi

Bak Canım Cidden Aslında Korkulacak Bişey Yok. Seni Bu kadar Korkutan İnan Beyninin Sana Oynadığı Bir Oyun. Buna İzin vermen lazım.

Atıyorum Hadi eşine egzersiz yaptırmadın izin vermediğini söylüyosun. Peki Penis denemesindee nasıl yapıcaksın ?? Onadamı İzin vermiceksin ??

Olmaz Böyle tatlım. Ne yazıkki Kendinden Ödün vermen lazım. Cesarateini toplayıp eşinin egzersiz yapmasına izin vermen lazım.

Yok Öylee Ben yapamıyorum izin vermiyorum demek Sen Vajinismusu Yenmek İstemiyomusun ?? Kurtulmak istemiyomusun bu iletten ? O zaman herşeye İzin Vermen Lazımm..

Bak Birazcık Azimlee birazcık İstekle gerçekten Yapabilirsin. kendinee güvenn yaa ben yaparım deee. Bendee her kadın gibiyim Dee. Başarıcağına İnan

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

mufimbüyük bir azimle 11 sıra birden üste çıktı vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruzzz

Eğer bu listeyi görüyorsanız ya yeni bir gelin vardır ya da egzersizi ilerleten ve ismi üst sıralara taşınan bir egzersizci

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti :)[/td]
[td]2 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.Pissa[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.girlinred[/td]
[td]4 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4._hanzade_[/td]
[td]Bitti :) [/td]
[td]5 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.masumsu[/td]
[td]9 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.svd85 [/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.lenorecuervo[/td]
[td]10 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.pakizeg[/td]
[td]14 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.kgokce[/td]
[td]15 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.veracroft [/td]
[td]18 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.cadii34[/td]
[td]21 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.Hazal34[/td]
[td]25 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.esra1645[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.umuut[/td]
[td]28 Kasım 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]katarsis_[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]6 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ajuuu[/td]
[td]3 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]İki parmak iki boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mevlana[/td]
[td]Orta parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]best_[/td]
[td]3 kulak çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elab[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[/table]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 14 GELİNİ BELLİ 15. GELİNİ ARIYORUZZZ YOK MU ARTTIRAN???

realove bizim tahminlerimize göre 2 Kasım'da gelin olmuştu ama bana onay vermediği için ve o günden beridir de siteye girmediği için listeden çıkardım ismini arkadaşlar. Bilgilerinize sunarım

yaa arkadaşlar 4 kasımda gelin olmuştum. bu ay grip ve regl peşpeşe olmam sebebiyle verimli geçmedi. 4-5 kez denedik tekrar. ilk yaptığım zamanki başarıyı gösteremiyorum ( tamamını alamadım kaç keredir, yarıda falan kaldı. egzersiz sonrası daha kolay oluyor. ama ben ömür boyu egzersiz yapıp elimle yönlendirerek mi gireceğim ilişkiye... ( durumumda olan var mı??? ya da fikir, tavsiye falan???

3 ilişkime kadar egzersiz yaptım sonrasında egzersiz yapmadım.

Merak etme egzersizsiz yapacağın günler de gelir, zoru başardın sen Sabır

Ayrıca elle yönlendirme konusunda ben de sana katılıyorum, hep elimle mi yönlendireceğim diyorum, ama geçer herhalde bu günler de...

Son düzenleme:
işte regl oldum, grip oldum, eşimin şehirdışında geçirdiği günler oldu... benim vaji esneyemedi gitti. çok moralim bozuluo. dün gece konuştuk her gece yapacaz :)) görev edindik yaa bu iş zevk işi değil miydi... :))

Ajda Pekkan & Halil Kocak - Nikah - YouTube
Hadi eller havaya
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Sen yendiğinde buralar flash tv ye dönecek demiştik
.
çileklim cnm benım cok saol gercekten rüyada gbıyım cok mutluyumm...derdıme sıkıntıma hüzünlü gecelerıme ortak oldugunuz gbı mutlulugumada ortaksınız nasıl anlatsam hıslerımı bılemıorumkı yaaa sizleri cok sevıorum

kesınlıkle öyle ben tescıllı ağır vakaydım sanırım yaa ama hıc bsey yokmus desem bana ınanırmısınız bılmıorum ama ınanmanızı canı gönulden ısterım evet ıtıraf edıorum ben ınanmıordum ama gercekten bsey yokmus kızlar orası pen..gırebılecegı bır yapı sadece braz esnemesı gerekıo nasıl bır kıyafet alırız ılk gıydıgımızde nasıl durur bı kac kez gıydıkten sonra nasıl dımı vucudumuzun seklını alır offf nasıl anlatsam kızlar yaaa braz cesaret lutfen...MUTLULUGA ADIM ATIIN
ay halaya bende katılayım.. umut hak etti bunu..şenlikler 3 gün 3 gece devam edecek:)
ayyy canım benım senın adını yazmayı unutmusum özüürcok cok tesekkurler canım benım...

Başlarda görev de sonradan zevk işi olacak inşallah

Başlarda görev de sonradan zevk işi olacak inşallah

cnm seni görüyorum kızlara müthiş bir özverıyle yardımcı oluyosun dönem dönem oluyo senın gbı arkadaslar...tüm vajılıler adına tesekkur edıorum sana....benım sancılı günlerımde gülsevdam,cıleklım,zealeam,elvanım, unuttugumda vardır elbet bu isimler di yardım meleklerı :))) bir fiil kovalıolardı bizi..

Son düzenleme:

Çok sağol canım Ben buradaki arkadaşların sayesinde yendiğim için onlar gibi ben de yenemeyenlere yardımcı olmak ve yenenleri görünce de sevinmek istiyorum , tüm çabam buna Özellikle baştan beri destek olduğumuz arkadaşların yendiklerini duymak o kadar mutlu ediyor ki beni

ben de ayın 15 ınde yenmıstım.sonra sadece 1 kez yapabildik mısafır dı regl dı derken yapamadık .egzersizi de bıraktım.sizce devam etmelimiyim egzersize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…