- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.321
zevk alsam alamıyorum üstüne yanma hissediyorum yaaa
arkadaşlar ben 2 parmağa geçmek istiyorum ama hiç esneme olmadı galiba.10 dk falan beklettim tek parmağımı içerde neler yapmam lazım esnemesi için?
arkadaslar bu umut umut86 vardı omuydu eger oysa cok sevindim allahım baska dert vermesin eger o değilsede yinede yenmiş arkadasımız halaylar sana gelsin64 64 64 64:
Canım aslında bir değil iki kişiden şüpheleniyorum. Ama emin olmadan harekete geçmeyeceğim için ikisiyle de sizlerle yazıştığım gibi yazışıyorum (canım falan diyorum yani)...
Gerçi Kazen el atmış sanırım topiğe , bir bakacağım üyeliği iptal edilen var mı diye
kızlar şüphelendiğiniz varsa şikayet edin.. bizler birbirimizi tanıyoruz ama yeni gelenler ekleyip bağlantı kurabilir..olmadan önüne geçersek daha iyi olur.. hepimiz aynı kişiden bahsediyoruz.. birde utanmadan "erkek olabilir forumda dikkatli olun" diye yazan arkadaşların mesajını beğeniyor..
Canım aslında bir değil iki kişiden şüpheleniyorum. Ama emin olmadan harekete geçmeyeceğim için ikisiyle de sizlerle yazıştığım gibi yazışıyorum (canım falan diyorum yani)...
Gerçi Kazen el atmış sanırım topiğe , bir bakacağım üyeliği iptal edilen var mı diye
yujadab diye bırı vardı onu banlamışlar.sanırım bahsedilen kişi oydu:26:
yujadab diye bırı vardı onu banlamışlar.sanırım bahsedilen kişi oydu:26:
kızlar şüphelendiğiniz varsa şikayet edin.. bizler birbirimizi tanıyoruz ama yeni gelenler ekleyip bağlantı kurabilir..olmadan önüne geçersek daha iyi olur.. hepimiz aynı kişiden bahsediyoruz.. birde utanmadan "erkek olabilir forumda dikkatli olun" diye yazan arkadaşların mesajını beğeniyor..
gereken yapılmış arkadaşlar.. birde sude06 vardı oda banlanmış..
Sizin mesajınızı okumadan bende uyarı yazmışım.... Bu konuda çok şikayet geldi... İşin en trajikomik yanı birbirlerine face ve msn verenler erkek arada tabi silerden birileri de gümlemiş
İu msn adresi verilen mesajları kötü içerik butonu ile şikayet eder misiniz onlara bir ceza verelim ...
gereken yapılmış arkadaşlar.. birde sude06 vardı oda banlanmış..
kafam karıştı sude06 erkek mi kadın mı :)) msn verdi diye mi öyle oldu...
Benim tahminimce Sude06 msn verdiği için araya kaynadı ama çok da emin değilim tabii...kafam karıştı sude06 erkek mi kadın mı :)) msn verdi diye mi öyle oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?