Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu süper bir haber canımmm çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim senin adına ......bir kişi daha yendiiii ve taze gelin kasım ayının son günlerine imzayı attııı:)))) haydin halaya kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr hoppaaaaaaa :

daya25 nerelerdesin sen bakimmm kaçakkk!!!!!seni tembel seniii:))))canım bak 4. Ayındasın daha yenisin üzülme senelerini böyle geçirip yenenler var...sen egzersizlerden kaçıyosunnn at kafandan şunu artıkkkk sen önce bi ayna karşısına geçip vajini tanıdınmı ıkınıpda deliği gördünmü onu de bakalımm hele:))sana yol gösterelim hepimiz böyle yendik sen de bizden farklı değilsin canımmm

daya25 nerelerdesin sen bakimmm kaçakkk!!!!!seni tembel seniii:))))canım bak 4. Ayındasın daha yenisin üzülme senelerini böyle geçirip yenenler var...sen egzersizlerden kaçıyosunnn at kafandan şunu artıkkkk sen önce bi ayna karşısına geçip vajini tanıdınmı ıkınıpda deliği gördünmü onu de bakalımm hele:))sana yol gösterelim hepimiz böyle yendik sen de bizden farklı değilsin canımmm

yavrum sorma kacak oldum iyice mazeretlerim vardı bi cok sey eee nasıl gidiyor alıstınmı artık bir sorun yok değilmi rahatca ilşkiye girebiliyosun ?

yavrum sorma kacak oldum iyice mazeretlerim vardı bi cok sey eee nasıl gidiyor alıstınmı artık bir sorun yok değilmi rahatca ilşkiye girebiliyosun ?

çok şükür canım sorun yok vaji diye bişi yok hayatımızda şimdi bebiş istiyoruz rabbim aratmadan nasip eder inş....sıramızı savdık tatlım sıra sizdee....egzersizleri sakın ihmal etme biliosun egzersiz olmadan olmazz....

halaylaaar banaaa gelsinnn :):):):):):):):): oleeeeeeeeeeeeeeeey teşekkür ederim canım benim darısı bütün bu illeti çekenlereee kurtulmak nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşş :):):)

cADI KEDİMMM ADIMI 15. GELİN OLARAK YAZARMISIN :):):):):):):)::):):):)

Kizlar kendi profilimi goremiyorum tlfdan girdigim icin mi ust kisimda kullsnici adimida goremiyorum
listeye bennimde adim eklenmis bugun hic egzersiz yapmadim cok halsizim ve durumuma uzuluyorum:-[

Kızlarrrr yeni vajililer bakın bu yanma kasma olaylarını size şöyle anlatayım.....şimdi baş parmağınızla işaret parmağını sımsıkı yuvarlak şekilde birbirine sarın.... Sonra bir mum veya 10 cmlik bişeyi veya bırakın bi kalemi ortasına sokmaya çalışın girermi?????????????acırrrr parmaklarınız bile acır siz sıkarken arasına sokmak istediğiniz şey karşısında.....pekiiii gevşek bırakın sıkmayın bakın nasıl hiç parmaklarınız acımadan girecek o kalem yada herneyse....işte bizim vajinismus dediğimiz bunun gibi....kendimizi sıktığımızda kastığımızda vajimizin deliğini küçültüyoruz ve kalemde olduğu gibi p....s i sıktığımız yere sokmaya çalışıyoruz.....kafanızda bunu çözün kızlar....ne kadar rahat bırakırsanız vajiniz okadar esner sadece esner eğer sıkarsanız vajiyi germiş olursunuz bi taraftan sıktığınız yere bi taraftan 10 cm bişi girsin isterseniz nolurrrrr yırtılcak cibi hissedersiniz işte bunun sebebi bu....siz kendinizi kasınca ordaki deliği küçültüyosunuz genişlemesine esnemesine fırsat vermiosunuz....bilmem anlatabildimmii...umarım faydası olur.......

canım tebrik ederim...

canım sen cok güzel anlatmıssında bunu nasıl basarıcaz onu bilmiyorum yani ben sahsım adına kasılıyorum rahat olmaya calıstıgımdada asırı terliyorum ve bacaklarımın içi titriyor bu arada ben bir soru sormustum hani o hadde geldiğnde ani sekildemi girmesi daha iyi olur yksa yavas yavas mı girmesi uygun olur biz yavas yavas denedik ama kastıgımdan sanırım yırtılıo gibi oldu bende istemedm geri cekildi acaba dediğin gibi kaygan jeli iyice sürüpte denesek olurmu ki. ama işte bi anda olması dahamı ii olur onu bilemedim

umuutt

canım tebrikler

Nasıl nasıl oldu sende benim gibiydin ( gerçi ben daha kötüyümya )

ama çok sevindim canım tebriklerrrrrrrr

umuutt

canım tebrikler

Nasıl nasıl oldu sende benim gibiydin ( gerçi ben daha kötüyümya )

ama çok sevindim canım tebriklerrrrrrrr

amanda aman şimdi kendımızı alkışlayalımda halayımıza katılan çok olur ttlım bu arada figürleri yaparken figürlümesajların üzerine farenın imlecini tutarsan zaten nasıl yapıldıgı görülüyor mesela halay için iki nokta : koyuyosun bosluk bırakmadan 64 yazıp tekrar ikinokta : koyuyorsun öptümmmm

tebrikler canım çok sevindim.daha yeni gelmiştin bravo sana.egzersiz falan yaptınmı?Allah başka sıkıntı vermesin

canım bol bol jelll zaten olmazsa olmaz bide öyle çok düşünürsen yaparken cesaretin gider....çok çok yavaş da değil birdende değil......ittirebildiğin kadar ittir ama birden üstüne oturma yavaş ama çok beklemeden....vajiyı ıkınarak açıyosun gevşetiyosun açtırır gibi çok afedersin çiş yapar gibi ıkınıyosun ilerlerken

birde öyle deneyecem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…