Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrik ederim...

canım sen cok güzel anlatmıssında bunu nasıl basarıcaz onu bilmiyorum yani ben sahsım adına kasılıyorum rahat olmaya calıstıgımdada asırı terliyorum ve bacaklarımın içi titriyor bu arada ben bir soru sormustum hani o hadde geldiğnde ani sekildemi girmesi daha iyi olur yksa yavas yavas mı girmesi uygun olur biz yavas yavas denedik ama kastıgımdan sanırım yırtılıo gibi oldu bende istemedm geri cekildi acaba dediğin gibi kaygan jeli iyice sürüpte denesek olurmu ki. ama işte bi anda olması dahamı ii olur onu bilemedim

umuutt

canım tebrikler

Nasıl nasıl oldu sende benim gibiydin ( gerçi ben daha kötüyümya )

ama çok sevindim canım tebriklerrrrrrrr

umuutt

canım tebrikler

Nasıl nasıl oldu sende benim gibiydin ( gerçi ben daha kötüyümya )

ama çok sevindim canım tebriklerrrrrrrr

amanda aman şimdi kendımızı alkışlayalımda halayımıza katılan çok olur ttlım bu arada figürleri yaparken figürlümesajların üzerine farenın imlecini tutarsan zaten nasıl yapıldıgı görülüyor mesela halay için iki nokta : koyuyosun bosluk bırakmadan 64 yazıp tekrar ikinokta : koyuyorsun öptümmmm

tebrikler canım çok sevindim.daha yeni gelmiştin bravo sana.egzersiz falan yaptınmı?Allah başka sıkıntı vermesin

canım bol bol jelll zaten olmazsa olmaz bide öyle çok düşünürsen yaparken cesaretin gider....çok çok yavaş da değil birdende değil......ittirebildiğin kadar ittir ama birden üstüne oturma yavaş ama çok beklemeden....vajiyı ıkınarak açıyosun gevşetiyosun açtırır gibi çok afedersin çiş yapar gibi ıkınıyosun ilerlerken

birde öyle deneyecem bakalım

birisi halaymı dedi hemen pullu mendilimi alıp gelldim tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy haydi kızlar şimdiki halayımız ajuuu ya KOCAMAN TEBRİKLER

canım çok tebrik ederim,ne zamandır senin bu mutlu haberini bekliyorduk hatta seni tanıyan herkes birbirine soruyordu umut ne yaptı diye.ama yenmişsin ya halaylar sana gelsin:):118::118:

tebrikler canım çok sevindim.daha yeni gelmiştin bravo sana.egzersiz falan yaptınmı?Allah başka sıkıntı vermesin

yaptım tabi canım 3 gün. amin canımmm bütün vajili arkadaşlarım inşallah en kısa zaman da bundan kurtulur. bundan sonra bende burdayım. elimden geldiği kadar herkeze yardım etmeye çalışıcam. ben burda yendim. inşallaah herkes yenicek :)

Canımm Tebrik ederim senii

Allah başka dert vermesin. Bundan Sonraki, Zamanlarının tadını çıkar artık. Halaylar ssana gelsinn

canım kusura bakma cevap yazamadım ben özelden de mesj yazamıyorum belli sayıda mesj yazmadığı için .sen naptın gittinmi psikologa

evet canım gittim oda kegelden başlayacağız dedi her hafta gidecem buradaki arkadaşların ve dr un da yardımıyla inş yencem

valla helal olsun sana ya tebrik ederim gerçekten cadıkediyi de geçtin 3 günde yendin alkış halay az gelir sana :)) darısı bizlere bizimlede paylaş artık nasıl yaptın ne aşamalardan geçtin hangi pozisyonda yendin jel olarak ne kullandın hepsini anlat ki herkes nasiplensin

canım tebrik ederim kurtuldun sende sonunda kısa zamanda yendin kasımda ne kadar cıok gelin cıkardık ya allahım baska dert sıkıntısı vermesin inşallah halaylar sanaaa 6464646464:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…