- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.341
canım benim, hatırladım tabinasılsın bacım.... hatırlarmısın bilmem senle mayıs ayı gibi yazışıyorduk... çok şükür bende yendim sana da hazır bulmuşken burada çok çok çokk teşekkür ederim
Canım Vajinanın Çok esnemesini bekleme sonuçta parmak sokuyosun. Yani Öyle Beklediğin kadar esneme olmaz. Dediğim gibi sen parmağını çıkardığın anda eski haline geri döner. Oraya ne sokarsan sok onun şeklini alıyor zaten . Onun için 2 parmağa Geçebilirsin. Haber bekliyorum senden..
Canım Sude06 Msn Adresini Buraya Yazdığı İçin Bence Banlandı. Çünkü Ben Gördüm Msn adresini Yazdığını. Uyarıcaktım YAZMA Diye amaa. Polemiğe girmek istemediğim için yazmadım..
Ayy O sude'demi erkekmiş ?? Amaa Yok O msn adresini yazmıştı. Ondan Banlanmıştır.
Kızlar Kazen'in yazdığına dikkat ederseniz "arada sizlerden biri de kaynadı" demiş. Yani anladığım kadarıyla Sude06 sadece msn adresini verdiği için siteden uzaklaştırıldı. O erkek değil.
O değil arada benim facebook linki gittiŞimdi beğenenler olmayacak adresimi neyse buna şükür
valla benimde şüphelendiğim kişi sude06 olan kişiydi demek gerçekten varmış bişeyler bide profiline baktım öğrenci yazıyo bekar yazıyo ondan daha çok şüphelendim
Benim tahminimce Sude06 msn verdiği için araya kaynadı ama çok da emin değilim tabii...
Kazen'e mesajla sormak istedim ama mesaj atılmıyor...
öylemi canım ben biraz esneme bekliyordum yani parmağımı daha rahat alabilirim diye.öyleyse hemen 2 parmak denemesine geçiyorum.inşallah olur
Evet Canım Geç 2 parmağa rahat ve sakin ol. Parmaklarını bolca jellemeyi unutmaa. Hadi bakalım. Güzel haberlerle gel
arkadaslar bır gun oldu aranıza katılalı sadeece nefes egzersızı yapıyorum bırde ıdrar tutma ısını yapıyorum ..parmak egzersızlerı ıcın bana cok erken gelıyor jel alıcam ne zaman baslamalıyım bırde eldıven mı kullansam prez.. mi?pilatese de basladım bu arada bır sakıncası olmaz degılmı
2 parmak 2 boğuma kadar alabildim:))))süper ya çok sevindim.kendimden hiç beklemediğim bi aşamaya geldim.ilk zamanlar egzersiz fikri o kadar itiyorduki beni şimdi bunu yapabilmek mucize gibi ALLAH razı olsun emeği olan herkesten.cadıkediiii burdamısın listede lütfen egzersizimi değiştirirmisin ?
Bravo Canım Süpersinnnİşte azim Bu. Tebrik ediyorum seni. Devam et 2 parmağa Hepsini almaya çalış. Merak etmee bak sende gördün ne sokarsan o giriyo. Daha orayaa 3 parmak girecek hadi bakalım başarılarının devamını bekliyoruzz
evet giriyo ya ben uzun zaman sayfayı sadece okuyordum ben egzersiz yapamam diyordum başka bir yol bulmak için bekledim ama baktım başka yol yok ve artık yapabiliyorum sizin sayenizde canım çok sağol.iki parmak biraz zor giriyor ama üç nasıl olcak bakalım denicem.yarın deniyim onuda.valla inanamıyorum kendime oluyomu diye bir kaç kere denedim:))
Canım Bu Senin başarınn. Tebrik ediyorum Tekrar tekrar seni.
Önce 2 parmağa İyice Alış Tümünü al. Ondan sonra 3 parmağa geçiceksin. Aceleyle Olmaz. Tahriş etmeden Yavaş yavaş ilerlicezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?