- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.421
umut yendı mı kızlar ????? bır aydır bakmadım ben topıge.
3. GÜNÜM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)
:):):):)
:):):):):)
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :):)):):):)::):):):):):)
:):):)::):):):):)::):):):) mutluluktan ağlıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
:123::123::123::123::123: ruhum huzura erdi sonunda okadar mutluyumki ne desem ne yazsam ne soylesem bilemiorum iki gun oldu netim yoktu yazamadim ....yokmu halayimi ceken allahiiiiiiiiiiiiim sakami buuu:)))))))))))) ben kurtuldum yazioruuuuuuuuum kimse yokmuuu heeeeey butun topik size diorum
valla helal olsun sana ya tebrik ederim gerçekten cadıkediyi de geçtin 3 günde yendin alkış halay az gelir sana :)) darısı bizlere bizimlede paylaş artık nasıl yaptın ne aşamalardan geçtin hangi pozisyonda yendin jel olarak ne kullandın hepsini anlat ki herkes nasiplensin
evet yenmiş canım
jet gelin tebrikler gözün aydın
Tebrik ederim ajuu arkadasim mutlulugun daim olsun bir omur boyu
althea sagol canım. Malum buranın dort gozle beklenıydı cok uzun zamandır topıge bakmadım tesadufen yenenlerın lıstesınde gorunce bu gercek mı dedım.
Sela ve ocean nasıl ? Sen onlar ıle sıkı ıletısımdesın. Benden cok selam soyle fıstıklara. Msn de denk gelmıyorum cok uzun zamandır ıkısıyle de.
Sela, ıstanbula gelıyorum haftasonu canım. Ama bır gun kalacagım aılemı gorup donecegım.
Ocean, sana tsk edemedım yazamadım bur turlu. Bebek ıcın gecenlerde bana yıne bılgı vermıssın. Tatlı kuzu senı. Ne duysa bana haber edıyor. Ben bebısı zaten yaza kadar dusunmuyorum ıyıce zayıflayayım oyle. Sela ve sana sırayı verdım ben :))))))
rica ederim canım.evet herkes umutu beklıyordu bırara ortadan kayboldu sonra güzel haberle döndü işte.sela ve ocean iyiler bir yaramazlık yokA.s gördüğümde iletirim selamını canım
lütfen bana da yardım edin çok zor durumdayım nereden başlıcamı bilemiyorum
ajuu:)tebrikler hızlı gelin:)))
önce bir sakin ol canım. hiç egzersiz yaptın mı ? Hiç başladın mı ?
teşekkür ederim canım benim :):) Herkes yenicek inşallah :)
3. GÜNÜM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Buraya girdikten sonra bir hırs geldi yarı gelin falan olamam ben dedim :) eşim de bak canın yanarsa egzersizde yapmazsın dedi hayır YANMAYACAK dedim :) yansada sıkıcam dişimi dedim veeeeeeeeeeeeee DUYDUK DUYMADIK DEMEYİNNNN GELİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :):):):)):)
:):):):)
:):):):):)
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :):)):):):)::):):):):):)
:):):)::):):):):)::):):):) mutluluktan ağlıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?