- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.701
yanmalarımın sebebini gayet net açıklamışsın teşekküre derim. benim kafama takılan zarın nerde olduğu :S ben şuanda aparatla çalışıyorum ve aparatın ucunun ilk girdiği yuvarlak boşluk ve kenarlarında ki deri parçası zar olmuyor mu? benim aparatı ilke yerleştirdiğim yer değil mi zar? daha içerde mi? anlamadım? :44:
merhaba arkadaşlar.ben 3 parmak alabiliyodum en son eş denemesi yaptım hemen ama olmadı.şimdide regl oldum ara vermek zorunda kaldım regl bittiğinde başa dönermiyim sizce?regl bittiğinde nasıl devam etmeliyim egzersize?aparatla hiç yapamıyorum sadece parmakla çalışıyodum.
Kızlar sizce perşembeye kadar yenebilir miyim ben bu vaji yi ? mum denemesindeyim
Canım Sen Heralde Tamamen Vajinayı Sormuşsun. Evet Vajina deliğin ilk başlangıç yerinden sonuna kadar olan yerdir.
Kızlık Zarı Vajinanın 2-3 cm içerinsinde bulunur. Erkek Penisini soktuğunda kızlık zarına değiyo ve hani biraz kan geliyo ya ondan ona kızlık zarı denmiş canım.
Tam olarak açıklayıcı anlattım mı bilmiyorumm
http://www.saglikx.org/wp-content/uploads/bekaret.jpg
yukarıda ki resimde hiç 2-3 cm içerde gibi durmuyorda o yüzden anlayamadım. ortasında boşluk olan yerin kenralrı zar değil mi?
Tatlım Bu senin azmine ve isteğine bağlı. Tabi ki eğer gerçekten İstersen Yenersin. Herşey Kafada Biter bunu Unutma.
Aparatınla Egzersiz yapmaya Devam et. Eşinede Egzersiz yaptır Mutlaka..
Çünkü Önünde Sadece 2 Günün Var. Hadi bakalımmm güzel haberlerini bekliyoruzzzz
Dün moralim çok bozuldu eşim bu yüzden biraz soğukluk oluştu sanırım bende dedi baya kırıldım, ben çabalıyorum bu kadar strese giriyorum adam çok rahat hiçbirşeyde yapmıyor yardımcı da olmuyo
Canım Eşinle Güzel Bir Şekilde Konuş. Unutmaki Herşey Tatlılıkla Olur.
Kendisine Durumu anlat. Bana yardımcı Olursan Bu durumu çok çabuk atlatırız de.
Sende Egzersizlerine Dört elle sarıl. Vakit Kaybetme Kİ En kısa sürede Yenesin Vajinismusu
Hayır Canım Oranın Kenarları zar değil. Zar İçerde. Şuan o boşluk olan yerin girişinden taaa sonunaa kadar olan yer Vajinadır.
Bu konuşmayı bi kere yaptık ama değişen birşey olmadı o böyle söyleyince de bende uzaklaşıyorum ister istemez
Canım Eşinde İster istemez stres oluyor. Sanmaki Bu stres Sadece bizde var.
Onların İsteği Eşleriyle birlikte olmak. Eeee tabi olamayınca Üzülüyorlar ve agresife Bağlıyolar. Erkeklerin durumuda Kısaca bu !!
Ama Aslında Kadınların İşleri Daha zor. Eee gel bunu Kocana anlat anlatabilirsen.
Yapıcak Bişey Yok. Sen soğursan,eşin Soğursaa Bu evliliğinizin sonu nereye kadar Gidecek ???
O yüzden Egzersiz yap Bol bol. Ne kadar soğursan Soğu evliliğin için,kocan için en başta kendi Mutluluğun İçin Yapmak zorundasın..
anladım :S ben parmak egzersizi yaparken acı hissettiğim bi yere geldiğimi hatırlıyorum.. offf....
Çok haklısın ama ne yapayım elimde değil benimde :S ama şimdi deniyorum mumu şans dileyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?