Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersızlerı duzenlı olarak yapın hıc bırakmayın bıde bepanten kullanın aparata surun derın nefes alın kendı kendıne gıdıyor oyle aynı seyı p de yapın.eger faydası olursa sakin bır muzik acın rahat olunn.

merhaba arkadaşlar.ben 3 parmak alabiliyodum en son eş denemesi yaptım hemen ama olmadı.şimdide regl oldum ara vermek zorunda kaldım regl bittiğinde başa dönermiyim sizce?regl bittiğinde nasıl devam etmeliyim egzersize?aparatla hiç yapamıyorum sadece parmakla çalışıyodum.

Canım Sen Heralde Tamamen Vajinayı Sormuşsun. Evet Vajina deliğin ilk başlangıç yerinden sonuna kadar olan yerdir.
Kızlık Zarı Vajinanın 2-3 cm içerinsinde bulunur. Erkek Penisini soktuğunda kızlık zarına değiyo ve hani biraz kan geliyo ya ondan ona kızlık zarı denmiş canım.
Tam olarak açıklayıcı anlattım mı bilmiyorumm

Merhaba Canım. Hayır Tabi ki başa Dönmessin. Bunu kafandan Çıkar

Ben Sana Hep söylüyorum Sadece Parmak egzersizi yaparak ta yenebilirsin.

Regl'in Bittikten sonra 3 parmağa Devam et. Tam 3 parmağa alışınca Eşinle Egzersiz yap !! Amaa Mutlaka Eşinle Yap.

Ondan Sonra Penis Denemesine Hazırsın Demektir.

Pozisyon olarak ta Üst Pozisyon da öneriyorum. Rahat Oluyor. Ve Kontrol senin elinde oluyor canım..

O sırada nefes egzersizleri yapıp ıkınırsan kolayca penisi içine alabilirsin

Kızlar sizce perşembeye kadar yenebilir miyim ben bu vaji yi ? mum denemesindeyim

Tatlım Bu senin azmine ve isteğine bağlı. Tabi ki eğer gerçekten İstersen Yenersin. Herşey Kafada Biter bunu Unutma.

Aparatınla Egzersiz yapmaya Devam et. Eşinede Egzersiz yaptır Mutlaka..

Çünkü Önünde Sadece 2 Günün Var. Hadi bakalımmm güzel haberlerini bekliyoruzzzz

http://www.saglikx.org/wp-content/uploads/bekaret.jpg

yukarıda ki resimde hiç 2-3 cm içerde gibi durmuyorda o yüzden anlayamadım. ortasında boşluk olan yerin kenralrı zar değil mi?

Dün moralim çok bozuldu eşim bu yüzden biraz soğukluk oluştu sanırım bende dedi baya kırıldım, ben çabalıyorum bu kadar strese giriyorum adam çok rahat hiçbirşeyde yapmıyor yardımcı da olmuyo

Dün moralim çok bozuldu eşim bu yüzden biraz soğukluk oluştu sanırım bende dedi baya kırıldım, ben çabalıyorum bu kadar strese giriyorum adam çok rahat hiçbirşeyde yapmıyor yardımcı da olmuyo

Canım Eşinle Güzel Bir Şekilde Konuş. Unutmaki Herşey Tatlılıkla Olur.

Kendisine Durumu anlat. Bana yardımcı Olursan Bu durumu çok çabuk atlatırız de.

Sende Egzersizlerine Dört elle sarıl. Vakit Kaybetme Kİ En kısa sürede Yenesin Vajinismusu

Bu konuşmayı bi kere yaptık ama değişen birşey olmadı o böyle söyleyince de bende uzaklaşıyorum ister istemez

Bu konuşmayı bi kere yaptık ama değişen birşey olmadı o böyle söyleyince de bende uzaklaşıyorum ister istemez

Canım Eşinde İster istemez stres oluyor. Sanmaki Bu stres Sadece bizde var.

Onların İsteği Eşleriyle birlikte olmak. Eeee tabi olamayınca Üzülüyorlar ve agresife Bağlıyolar. Erkeklerin durumuda Kısaca bu !!

Ama Aslında Kadınların İşleri Daha zor. Eee gel bunu Kocana anlat anlatabilirsen.

Yapıcak Bişey Yok. Sen soğursan,eşin Soğursaa Bu evliliğinizin sonu nereye kadar Gidecek ???

O yüzden Egzersiz yap Bol bol. Ne kadar soğursan Soğu evliliğin için,kocan için en başta kendi Mutluluğun İçin Yapmak zorundasın..

Çok haklısın ama ne yapayım elimde değil benimde :S ama şimdi deniyorum mumu şans dileyin

anladım :S ben parmak egzersizi yaparken acı hissettiğim bi yere geldiğimi hatırlıyorum.. offf....

Tatlım Acı Filan Yok Aslında. Sen Kendini Acıyacak diye Şartlandırmışsın O yüzden Böyle Oluyo.

Sakin Ol Ve Parmak egzersizi yapmaya devam et. Sadece Parmak egzersizi yaparak yenen bir sürü Arkadaşımız var.

Tabi ki parmağında aşaması var. Önce İşaret parmak, sonra Orta Parmak.

Sonra 2 parmak yan yana. Ve sonra 3 parmak yan yana alana kadar yapıyosun.

En son 3 parmağıda aldıktan sonra Penis Denemesine Hazır Oluyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…