- 25 Mayıs 2011
- 2.158
- 326
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.741
Kızlar bu ara çok aktif olmadığımın farkındasınızdır. Bazı problemlerim var. O yüzden çok giremiyorum. Ara sıra misafir de olsa kontrol ediyorum. Lütfen kusuruma bakmayın, çok destekçiniz olamıyorum bu ara
egzersiz yapamıyorum kızlar vakit bulamıyorum akşamları çok yoruluyorum hafta sonlarıda bişey çıkıyo ben ne yapacam böle en son 2 parmak tek boğumda kalmıştım şimdi onu alabilirmiyim bilemiyorum çok üzgünüm çokk
canım evet pek goremıyorum seı buaralar hayırdır umarım onemlı bır sey yoktur hepsenmı yardımcı olcan bırazda bzi yardımcı olmaya calısalım sana
egzersiz yapamıyorum kızlar vakit bulamıyorum akşamları çok yoruluyorum hafta sonlarıda bişey çıkıyo ben ne yapacam böle en son 2 parmak tek boğumda kalmıştım şimdi onu alabilirmiyim bilemiyorum çok üzgünüm çokk
Yapamıyorum diye bir şey yok. Gerekirse uykundan feragat edip yapacaksın.
Bunlar zihninin sana ertelemek için bir oyunu. Oysa birkaç gün inat edip egzersize hiç ara vermeseniz hepiniz kurtulacaksınız bu problemden.
haklısın tembellik ediyorum çok yorgunluğumun arkasına sığınıyorum kafamda çok karışık herşeyin arasında bide tayin olayım çıktı bide sadece bendemi oluyo bu zaman uzadıkça kocama karşı isteksizlikte başladı
Uzun hikaye be mufimcim. Eşimle boşanacağız sanırım. Birbirimizi seviyoruz ama aynı ev içinde anlaşamıyoruz. Bugün boşanmaktan bahsettik hatta boşanırsak hangi eşya kimde kalacak onu bile konuştuk. Haa boşanmıyoruz... Sabrediyoruz, düzelmeye çalışıyoruz ama ben bu evliliğin sonunu pek göremiyorum. Canım çok sıkkın olduğunu için de açıkçası pek internete girmiyorum, girsem de şarkı dinliyorum falan... Destek olmak istiyorum sizlere ama içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor bu ara o yüzden hepinizden özür dilerim biraz bencillik yapıyorum
çok üzüldüm ya canım neden bu duruma geldiniz inşallah düzelir herşey
Uzun hikaye be mufimcim. Eşimle boşanacağız sanırım. Birbirimizi seviyoruz ama aynı ev içinde anlaşamıyoruz. Bugün boşanmaktan bahsettik hatta boşanırsak hangi eşya kimde kalacak onu bile konuştuk. Haa boşanmıyoruz... Sabrediyoruz, düzelmeye çalışıyoruz ama ben bu evliliğin sonunu pek göremiyorum. Canım çok sıkkın olduğunu için de açıkçası pek internete girmiyorum, girsem de şarkı dinliyorum falan... Destek olmak istiyorum sizlere ama içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor bu ara o yüzden hepinizden özür dilerim biraz bencillik yapıyorum
diya ole deme ne olur aksatma ben hafta sonu yapamadım egzersız inan toparlanmam zor oldu yogun olunca cok zor gelıyor ınsana evet ama zorla kendını hergun yapmaya calıs kısadaolsa mesela 10 dakka ama yap lütfen bu durumdan egzersız olmadan olmuyor maalesef doktora gıden arkadaslarda sonuc olarak egzersızle kurtuluyor dene canım eve geldııgnde bır kahve mmolası verdiğinde egzersiz denemesı yapabılırsın bu arada pes etme lutfen
canım mr gecmiş sayfadakı mesajlarını okudumda inan çokkkkkkkkkkkkkk sevındım hadı bakem bu hafta içi halledlım su konuyu rahatlayalım halayımız cekılsınn
canım benım lütfen karamsarlığa kapılma hemen vazgeçmeyin birbirinizden her evde her evlilikte sorunlar oluyor bizlerde yokmu sanki ama sabredip geçiriyoruz işte olumsuzluklara takılmayın ne olur evlilik hikayenızı bilmıyorum ama sonucta ortak aldıgınızz bır kararla hayatınızı birleştirdiniz sorun ne olursa olsun konusun paylasın belkıde yanlıs anlasılan durumlar vardır
İkimizin de alışkanlıkları çok farklı. Evlenince ne ben eski onu bulabildim ne de o eski beni bulabildi. Ev içindeki beklentilerimiz çok farklı. Bu şekilde ikimizde mutlu değiliz. Evlilik terapistine gidelim dedim "ben böyleyim" dedi işin içinden sıyrıldı. "o zaman ben de böyleyim" dedim mecbur... Bakalım kısmet... hakkımızda hayırlısı...
canım benım lütfen karamsarlığa kapılma hemen vazgeçmeyin birbirinizden her evde her evlilikte sorunlar oluyor bizlerde yokmu sanki ama sabredip geçiriyoruz işte olumsuzluklara takılmayın ne olur evlilik hikayenızı bilmıyorum ama sonucta ortak aldıgınızz bır kararla hayatınızı birleştirdiniz sorun ne olursa olsun konusun paylasın belkıde yanlıs anlasılan durumlar vardır
Mufimmm dün göremedin canım senibu arada sende de maşallah güzel gelişmeler var :))) bizim gelişmeler çok yakın gidiyor birbirine şunu bir yenelim tüm vajidaşlarımızla canım (en büyük dileğim bu) siteyi halaya doyuralım
canım iş hayatınız ne durumda bilmiyorum ama inan buduruma en iyi çözümleren birisi herkesten uzak basbasa kalıp konusup kafanızı dınleyeceğiniz bır tatile çıkın belkı yorgunluktanda kaynaklanıyor olabılır
İkimizin de alışkanlıkları çok farklı. Evlenince ne ben eski onu bulabildim ne de o eski beni bulabildi. Ev içindeki beklentilerimiz çok farklı. Bu şekilde ikimizde mutlu değiliz. Evlilik terapistine gidelim dedim "ben böyleyim" dedi işin içinden sıyrıldı. "o zaman ben de böyleyim" dedim mecbur... Bakalım kısmet... hakkımızda hayırlısı...
Ama bugün ona da söyledim, uzak bir yere gidince üzülmüyorum, hatta gitsin istiyorum... Eskisi kadar sevmiyorum... Özlemiyorum... Öpmek istemiyorum... O yokken evde daha rahatım o evdeyken diken üstündeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?