- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.721
Hadi Bakalım Canım Başarılar diliyorum. Unutma ki sende bir kadınsın ve seninde hiç kimseden farkın yok !!
Bunu Başarabilirsin. Kolay Gelsinnn
Merhaba Canım. Hayır Tabi ki başa Dönmessin. Bunu kafandan Çıkar
Ben Sana Hep söylüyorum Sadece Parmak egzersizi yaparak ta yenebilirsin.
Regl'in Bittikten sonra 3 parmağa Devam et. Tam 3 parmağa alışınca Eşinle Egzersiz yap !! Amaa Mutlaka Eşinle Yap.
Ondan Sonra Penis Denemesine Hazırsın Demektir.
Pozisyon olarak ta Üst Pozisyon da öneriyorum. Rahat Oluyor. Ve Kontrol senin elinde oluyor canım..
O sırada nefes egzersizleri yapıp ıkınırsan kolayca penisi içine alabilirsin
BeRayy yine yarısına kadar alabildim daha fazla gidemiyorum , bir yere geliyor baskı hissediyorum. ama hiç kasmıyorum kendimi o kadar rahatımki en sonda yanma oldu bıraktım :s
inşallah canım yaa.sabırsızlanıyorum bir an önce regl bitsinde devam edeyim ilk defa bu kadar yaklaştığımı hissediyorum.ama 3 parmak ilk denediğim gün eş denemesi yaptım olmadı.3 parmakta küçük kalıyor sanki.sen 3 parmaklamı yenmiştin?iki üç gün sürekli 3 parmak çalışsam biraz esneme olurmu acaba?
Tatlım Yanlış yöne doğru ittiriyosundur O yüzden İlerlemiyordur. Biraz Popoya Doğru İtmeye Çalış.
Yanma olması gayet Normal. Zamanla Geçecek Yanması.
Parmak Egzersiyle Dene Bide. İlla Mumla Yapıcaksın diye bişey Yok. İşaret Parmağıyla Denee İlk.
Bence Parmak Egzersizi daha Kolay..
parmakla yapabiliyorum denemiştim başarılı oldum sonra mum daha kolay geldi tırnak rahatsız ediyordu. yönü hep aşağı doğru tutuyorum zaten , yanma ne kadarda geçer ? bugün akşam üstü bir daha deneyeceğim sanırım zamanla duyarsızlaşıyor bölge değil mi öyle alışıyorsun?
Tabi ki zamanla oraya Bişeylerin Girebildiğini gördükçe İnsan Daha da Rahatlıyor. Dahada serbest Bırakıyor kendini.
Tırnağı kes canım madem rahatsız oluyosun. Bundan Önemli Hiç bişey Olmasın senin için !!
kısa zaten ama yinede rahatsız etmişti ondan kulak çubuğu ile denedim 3 tanesini streçledim çok rahat içime almıştım , sonra muma geçtim.
sanki hiç geçmicekmiş yenemicekmişim gibi geliyor hiç bugünkü kadar umutsuz olmamıştım
Evet Tatlım aynen öyle. 3 gün 3 parmakla Dene Bol bol Egzersiz yap. Vajinan İyice açılsın.
Mutlaka Yenersin. Merak etme. Bendede Öyle Oldu
kızlar 3 parmak ilk boğumdayım kaç cm ki??????????? ama bıraz zorlanıyorum
Kizlaaar olduuuu. Beni cogunuz tanimiyosunuzdur belki. Yaklasik 1 yil once uye oldum ve artik siteye girecek yuzum bile kalmamisti. Ya oldu valla inanamiyorum. Burda bagirmak istiyoruuuuuum.
Ooooo Bravo Canım Çok İyisin 3 parmak demek yolun sonu demek..
Fakat 3 parmağın Hepsini içine alman lazım. Bu Şekilde Daha iyi olur.
Zorlanman Gayet Normal çünkü 3 parmak oldukça iddaa'lı.
Ama biraz daha gayretle 3 parmağın hepsi içerde demektir.
Hadi Bakalım Gelin haberini Duymamıza az kaldı. Ben Burdann Hissediyorummm
bizde basladık parmak egzersizine 3 gündür orta parmak yapıoruz canım çok acıyo 2. parmağa gecemedik daha
Bak Canım Umutsuz olmak eline hiç birşey Geçirmez.
Ama sanada hak veriyorum. Fakat İnan bana Bunlar Geçiçi günler. Sen Kendine inan,Güven.
Bol Bol Dua Et. Allahın İzniyle Sende Yenersin. Bak herkes Yeniyorr. Sendee yeneceğine İnan..
Umutlu olmak Zorundasın. Kendi Mutluluğun İçin Umudunu Hiç bir zaman yitirmee
kızlarrrr 3 parmak ıkı boğum az kaldııııı
ha gayret mufim az daha ıkın olacak bu iş :) öle bi yazıyosun ki yanında olmasam bile seni anlıyorum ha gayret canım cok az kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?