- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.761
Tatlım bugün çok açık bir şekilde konuştuk birbirimizle. Kendi problemimle bu topiği meşgul etmek istemiyorum aslında. Yanlış anlaşılma falan yok aramızda, herkes gerçekten karşıdakinin anlattığını net anlamış. Mutlu musun dedi. Mutluyum diyemedim. Değilim dedim. Hatta ağlayarak konuştuk birbirimizle ben de ağladım o da ağladı. Onun benden beklediklerini ben karşılayamıyorum benim de ondan beklediklerimi o karşılayamıyor. Değişmeye çalıştık ama olmadı. Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edemiyoruz. Ortak yolu bulamıyoruz. Ağlaya ağlaya her şeyi konuştuk bugün. O benden soğumamış ama ben ondan soğumuş gibi görünüyorum, kendi hislerimden de çok emin olmasam da... Terapiste gitmeyi de kabul etmedi. Biraz devam edelim, düzelmeye çalışalım, olmazsa yapacak bir şey yok boşanacağız dedik...
canımm daha önce açtığın bi konuyu okumuştum...zor bi eşin var ama kendisi bunun farkında değil aile danışmanlığını kabul etmemiş sanırım olayın ciddiyetinin farkında değil...keşke onu ikna edebilsen eminim düzelir herşey...senin özlememen öpmek istememen çok normal belli bir zaman sürekli yaşanan negatif şeyler gerçekten duygularını yıptayıtor insanın ,,eş kavramını etkiliyo hissizlik başlıyo ve en son nokta kaybedecek bişeyin kalmaması işte ozaman göze alınmıcak bişey kalmıyo...umarım sizinki böyle değildirrr evliliklerin ilk yıllarında çok yaşanırmış boşanma talepleri hatta boşanmalar...umarım eşin daha aklı başında davranır seni yavaş yavaş kaybettiğini farkeder ve çabalar...
Kızlar bu ara çok aktif olmadığımın farkındasınızdır. Bazı problemlerim var. O yüzden çok giremiyorum. Ara sıra misafir de olsa kontrol ediyorum. Lütfen kusuruma bakmayın, çok destekçiniz olamıyorum bu ara
Mufimmm dün göremedin canım senibu arada sende de maşallah güzel gelişmeler var :))) bizim gelişmeler çok yakın gidiyor birbirine şunu bir yenelim tüm vajidaşlarımızla canım (en büyük dileğim bu) siteyi halaya doyuralım
canım ne demek sen bızım aynı aynı sorularımıza bıkmadan uanmadan cevap verıyorsun senın sıkıntını neden paylasmayalımkı...bak esınde sende aslında bırbırınızı çok sevıyorsunuz yoksa neden aksın bu gözyaşları...inan su topite kıme sorsan aynı seyı soyler elenmeden onceki kişi benım eşim değil sankı diyor aynı evı paylaşak çooook baska bazen gerçektende senın yrın gibi oluyorlar destekli,anlayaışlı,uyumlu ;ama bazende kım bu adam dıyebılıyuz .sızın konusma anladıgım kadarıyla olumsuz bır ortamda gerceklesmiş sen bır fedakarlık yap (hepimiz gibi) güzel bır ortam hazırla oturun eşinle, geçirdiğiniz güzel günlerden bahsein düğün nişan videolarınızı izleyin fotoğraflarınıza bakın ama mutlaka konusun
doğru diyosun uykumdan biraz feragat edip hergün 10 15 dk çalışsam belkide başarabilirim geçen 2 gün rapor almıştım 2 parmak ilk boğuma kadar o arada gelmiştim sonra tabi işe başladığım için orda kaldım denicem desteğin için sağol cnm
Düğün videosu izlemeyi hiç sevmez. Bir kere izlemedi bizim videomuzu. Hatta annem bize gelmişti o videoyu izlemek için, yanımızda oturmadı, mutfakta oturdu. Bugün eşim kahvaltı hazırlamıştı aslında ilk ortam gayet güzeldi. Konu nasıl açıldı hatırlamıyorum bile...
Bu topikte yazışmak istemiyorum diye dememin sebebi, burada arkadaşlar vajinismus problemi çözmek için sayfaları okuyorlar. Şimdi sırf benim sorunum yüzünden sayfalar dolmasın istedim.
Düğün videosu izlemeyi hiç sevmez. Bir kere izlemedi bizim videomuzu. Hatta annem bize gelmişti o videoyu izlemek için, yanımızda oturmadı, mutfakta oturdu. Bugün eşim kahvaltı hazırlamıştı aslında ilk ortam gayet güzeldi. Konu nasıl açıldı hatırlamıyorum bile...
Bu topikte yazışmak istemiyorum diye dememin sebebi, burada arkadaşlar vajinismus problemi çözmek için sayfaları okuyorlar. Şimdi sırf benim sorunum yüzünden sayfalar dolmasın istedim.
ha şöyleee tekrar rapor alamayacaksan ve çok yoğunsan uykudan fedakarlık yapacaksın ne yapalım buişte egzersiz istyor işe nasılkı gidip karşilığında maas alıyorsan egzersiz olmadanda vajinusmus olmuor ...iş=maaş,açlık=yemek,EGZERSİZ=GÜZEL MUTLU GÜNLER...
Cadıkediiii;
ben uzun zaman önce bu siteye kayıt oldum, ancak cesaretsizliğim nedeniyle çok geç sizlere yazmayı denedim. bu süreç içerisinde geçirdiğim fırtınaların haddi hesabı yok. neyse ben misafir olarak burayı okurken ve halayını çektiğiniz arkadaşların hastalığı yenme mücadelesine sessizce gülümseyerek ortak olurken; senin, en çok senin yazdıklarınla adım attım buraya. bundan haberin yoktur tabi ama senin listelerin, resimli örneklerin, sabrın, desteğin bana ilaç gibi geldi ve bunu sen bile bilmeden bana ne büyük iyilik yaptın bilemezsin. sonra elbette diğer arkadaşlarım hepiniz varolun....
Demem o ki sen çok güçlü bir kızsın. bunu çok değer verdiğim büyüklerimden öğrendim; eğer hala aşk ve sevgi varsa her zaman şans da vardır. ayrıca evliliğin en riskli dönemi ilk 3 yıldır. Toplum bunu cicimayları olarak nitelendirir ancak hayır birbirini tanıma, özgürlük alanlarını belirleme, yeri geldiğinde birbirine tahammül etmeyi öğrenme, bam tellerini tanıma dönemidir ve oldukça çekişmelidir. yine de elbette kapılar kapanınca hepimiz kendi dünyalarımızla baş başa kalıyoruz, sen çok daha iyi analiz edersin herşeyi, ancak bana bu kadar destek olan insana ufacık bir tavsiye de bulunmadan geçemezdim. hakkında herşeyin en güzeli, en hayırlısı olsun canım tüm güzelliklere layıksın. biz her zaman yanındayız cadıkedimizin
Yok canım bugün deneyemedim ama dün yaptım 10 cm çok zorladı beni ben diğerleri gibi olur sandım ama bu defa çok yanma olducanım benım dun erkenden uyudum cok yorgundum hatta aklımda sitede kaldı özellikle senıde cok merak ettım hadı bakalım halaya doyuralım herkesı snın halayın bası benım tamammı bu arada gercekten çok yakın durumdayız sen bugun denedınmı 10 cm ben 3 parmakta biraz zorlandım ama 2 boğuma kadar ulaştım
Ben ona daha önce de dedim, senden soğuyorum, seni eskisi kadar sevmiyorum kendine çeki düzen ver dedim. O gün tamam demişti. Bugün "ben böyleyim" dedi. Geçen gün evi temizlerken yatak odasına baktım. Çarşafsız falan çok boştu. Eşimin bir daha bu evde olmayacağını düşündüm, kıyafetleri katlarken onun bana aldıklarını gördüm. Bunu şurda almıştı falan diye geçirdim içimden, üzüldüm, ağladım. Bunu eşime anlattım o da ağlamaya başladı. Sonra ağlarken bana dedi ki "mutsuzsan yapacak başka bir şey yok. Ağaç dışarıdan güçlü görünür ama eğer onu içten içe kurtlar kemiriyorsa mutlaka bir gün ölür. Ya yol yakınken kurdun kapladığı kolu keseceksin ya da ağacı dedi. Benim mutsuzluğum, üzüntüm neden kaynaklanıyor onu tam çözemedim. Ona olan sevgimden mi, bir daha onu göremeyecek olmayı düşünmek mi yoksa sadece biz ne güzel bir çifttik nasıl bu hale geldik düşüncesi mi... Sevip sevmediğimden emin değilim ve ona oyun oynamadım. İçimde ne varsa söyledim.
selam kızlarr çok kötü bi hafta sonu geçirdim geçen hafta söylemiştim 10 cm aparattayım ama eş denemesi yapamıyorum diye bu hafta denemek istedim belki 2 aydır elime almadığım aparatımı aldım önce 7 cm denedim oldu sonra 10 cm denedimm ve şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kolay olduuuu bayağı beklettim hemen eş denemesine geçtik p..s i iyice jelledik çıkarır çıkarmaz denedik am malesef olmadı onra ben üste geçtimm bayağı bi uğraştım ama sürekli kaydı başka yerlere gittii neden böle oluyooo ya elimle koysam tutsam bile arkaya kayıyoooo yardım edinn lütfennn nasıl kurulacammm zor cesaretimi toplamıştım ama olmadıııı(((sonundada şimle tartıştıkkkk son günlerde yaptığımız en büyük kvgaydııı çok üzüldüm sonrasında özür diledi ama kırıldım bi kere ben bu duyguyu ne zaman tadacamm diyip durdu onuda anlıyorum ama elimde olsa yapıp kurtulurumm bunu anlamıyooo napacam ben yaaa evliliğim gitgide dahada yıpranıyooo
o kendini yetersiz hissediyor diye düşünüyorum üstüne tabii işsizlik de gelmiş...erkeklerin en hassas noktası kendisini yetersiz hissetmeleri canımm.erkeklerin bu dönemi çok daha zor yaşanır güçlü ol....yapıcı olmaya çalışın..hatta gerekirse bu nu sen üslen kendi mutluluğn için ve yapabilirsen(ikna edebilirsen) mutlaka bi uzmandan destek alın..belliki ne kadar güzel başlamış herşey ,,oda sana değer veriyomuş ama yaşadığı yetersizlik hissi onu boşluğa itmişş ve mükemmeliyetçi yapısı onu destek almak konusunda zorluyor...elinden geleni yapkiii sonra keşke deme...ben elimden geleni yaptım kurtarmak için o yapmadı diyebilesin ve fevri davranıp çabucak gelmeyin bolanma noktasına...en azından dekiii bi kez destek almayı deneyelim olmazsa yine boşanma konusunu gündeme getiririz de....İnşallahh herşey düzelir ve eşin de hatalı davrandığını farkeder...sen güçlü bi kadınsınn pes etme kendin için mücadeleni sonuna kadar götür kii sonuç ne olursa olsunn ben elimden geleni yaptım der ve yoluna yön vermekte daha kararlı davranabilirsin...
Kızlar bu ara çok aktif olmadığımın farkındasınızdır. Bazı problemlerim var. O yüzden çok giremiyorum. Ara sıra misafir de olsa kontrol ediyorum. Lütfen kusuruma bakmayın, çok destekçiniz olamıyorum bu ara
cadikedi çok üzüldüm senin adına inşallah düzelir herşeyde eskisinden daha iyi olursunuz
Tatlım işsiz kalmasını sebebi ortak olarak çalıştığı kişiyle anlaşamaması, kendisini ondan üstün görmesi. Yani ben eşimin kendini hiç yetersiz hissettiğini sanmıyorum. Hatta kendini çok beğenir, fazlasıyla...
Örnek olarak sana bana yaptığı bir iltifattan bahsedeyim "ben zevkli bir insanım. O yüzden kendini çirkin hissetme" ... Bu derece beğenir kendini yani...
Onun zevki zevktir başkalarının ki değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?