Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne demek sen bızım aynı aynı sorularımıza bıkmadan uanmadan cevap verıyorsun senın sıkıntını neden paylasmayalımkı...bak esınde sende aslında bırbırınızı çok sevıyorsunuz yoksa neden aksın bu gözyaşları...inan su topite kıme sorsan aynı seyı soyler elenmeden onceki kişi benım eşim değil sankı diyor aynı evı paylaşak çooook baska bazen gerçektende senın yrın gibi oluyorlar destekli,anlayaışlı,uyumlu ;ama bazende kım bu adam dıyebılıyuz .sızın konusma anladıgım kadarıyla olumsuz bır ortamda gerceklesmiş sen bır fedakarlık yap (hepimiz gibi) güzel bır ortam hazırla oturun eşinle, geçirdiğiniz güzel günlerden bahsein düğün nişan videolarınızı izleyin fotoğraflarınıza bakın ama mutlaka konusun

Ben ona daha önce de dedim, senden soğuyorum, seni eskisi kadar sevmiyorum kendine çeki düzen ver dedim. O gün tamam demişti. Bugün "ben böyleyim" dedi. Geçen gün evi temizlerken yatak odasına baktım. Çarşafsız falan çok boştu. Eşimin bir daha bu evde olmayacağını düşündüm, kıyafetleri katlarken onun bana aldıklarını gördüm. Bunu şurda almıştı falan diye geçirdim içimden, üzüldüm, ağladım. Bunu eşime anlattım o da ağlamaya başladı. Sonra ağlarken bana dedi ki "mutsuzsan yapacak başka bir şey yok. Ağaç dışarıdan güçlü görünür ama eğer onu içten içe kurtlar kemiriyorsa mutlaka bir gün ölür. Ya yol yakınken kurdun kapladığı kolu keseceksin ya da ağacı dedi. Benim mutsuzluğum, üzüntüm neden kaynaklanıyor onu tam çözemedim. Ona olan sevgimden mi, bir daha onu göremeyecek olmayı düşünmek mi yoksa sadece biz ne güzel bir çifttik nasıl bu hale geldik düşüncesi mi... Sevip sevmediğimden emin değilim ve ona oyun oynamadım. İçimde ne varsa söyledim.

Cadıkediiii;
ben uzun zaman önce bu siteye kayıt oldum, ancak cesaretsizliğim nedeniyle çok geç sizlere yazmayı denedim. bu süreç içerisinde geçirdiğim fırtınaların haddi hesabı yok. neyse ben misafir olarak burayı okurken ve halayını çektiğiniz arkadaşların hastalığı yenme mücadelesine sessizce gülümseyerek ortak olurken; senin, en çok senin yazdıklarınla adım attım buraya. bundan haberin yoktur tabi ama senin listelerin, resimli örneklerin, sabrın, desteğin bana ilaç gibi geldi ve bunu sen bile bilmeden bana ne büyük iyilik yaptın bilemezsin. sonra elbette diğer arkadaşlarım hepiniz varolun....
Demem o ki sen çok güçlü bir kızsın. bunu çok değer verdiğim büyüklerimden öğrendim; eğer hala aşk ve sevgi varsa her zaman şans da vardır. ayrıca evliliğin en riskli dönemi ilk 3 yıldır. Toplum bunu cicimayları olarak nitelendirir ancak hayır birbirini tanıma, özgürlük alanlarını belirleme, yeri geldiğinde birbirine tahammül etmeyi öğrenme, bam tellerini tanıma dönemidir ve oldukça çekişmelidir. yine de elbette kapılar kapanınca hepimiz kendi dünyalarımızla baş başa kalıyoruz, sen çok daha iyi analiz edersin herşeyi, ancak bana bu kadar destek olan insana ufacık bir tavsiye de bulunmadan geçemezdim. hakkında herşeyin en güzeli, en hayırlısı olsun canım tüm güzelliklere layıksın. biz her zaman yanındayız cadıkedimizin

canım bebiş sorusuna vereceğin en güzel yanıt Allahın iznıyle yakında insalah dersin :)))))) tabi kımse fırtınaları bılmeden :)

Düğün videosu izlemeyi hiç sevmez. Bir kere izlemedi bizim videomuzu. Hatta annem bize gelmişti o videoyu izlemek için, yanımızda oturmadı, mutfakta oturdu. Bugün eşim kahvaltı hazırlamıştı aslında ilk ortam gayet güzeldi. Konu nasıl açıldı hatırlamıyorum bile...

Bu topikte yazışmak istemiyorum diye dememin sebebi, burada arkadaşlar vajinismus problemi çözmek için sayfaları okuyorlar. Şimdi sırf benim sorunum yüzünden sayfalar dolmasın istedim.

ha şöyleee tekrar rapor alamayacaksan ve çok yoğunsan uykudan fedakarlık yapacaksın ne yapalım buişte egzersiz istyor işe nasılkı gidip karşilığında maas alıyorsan egzersiz olmadanda vajinusmus olmuor ...iş=maaş,açlık=yemek,EGZERSİZ=GÜZEL MUTLU GÜNLER...

Canim beenim inan anlattiklarini okuyunca cok uzuldum.insallah en kisa zamanda hersey duzelir.suan bence esine sende zor gunler geciriyosunuz ikinizde issiz kalmissiniz birbirinize karsi anlayisli olun ve ani kararlar vermeyin. Sorunlariniz yuzunden saglikli dusunemiyo olabilirsiniz.kendinize bitaz zaman verin umarim hersey duzelir. Senin moralini yeri de olmasi ve mutlulugun bu topikteki insanlar icin cok onemli senin yardimina muhtac olan cok kisi var.

canımbenım canım cadıkedicim sakın benıde yanlıs anlama amacım akılvermek degıl senkı bana ve bize bu topkte okadar destekk oldunkı umutlarımız yeşerttinki bende sana destek olmaya çalışıyoum.
her evlılıkte olan orunlar sızlerdede yaşanmış ama eşin bır adım atmıs gunumuzde kahvaltı hazırlayan kaç erkek var :) ama iş konusu erkekler için dahada gurur olayı oldugu için belkı de ister istemez kafasına takıldığı için gerilmiştir tek sorun işolsun sız bırbırınıze destek oldukatn sonra hersey asılır ama zorlu sabır isteyen bir durum bol ol dua et bende ederım sızın için Allahım huzurlu mutlu yuvanızı daim etsin

selam kızlarr çok kötü bi hafta sonu geçirdim geçen hafta söylemiştim 10 cm aparattayım ama eş denemesi yapamıyorum diye bu hafta denemek istedim belki 2 aydır elime almadığım aparatımı aldım önce 7 cm denedim oldu sonra 10 cm denedimm ve şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kolay olduuuu bayağı beklettim hemen eş denemesine geçtik p..s i iyice jelledik çıkarır çıkarmaz denedik am malesef olmadı onra ben üste geçtimm bayağı bi uğraştım ama sürekli kaydı başka yerlere gittii neden böle oluyooo ya elimle koysam tutsam bile arkaya kayıyoooo yardım edinn lütfennn nasıl kurulacammm zor cesaretimi toplamıştım ama olmadıııı(((sonundada şimle tartıştıkkkk son günlerde yaptığımız en büyük kvgaydııı çok üzüldüm sonrasında özür diledi ama kırıldım bi kere ben bu duyguyu ne zaman tadacamm diyip durdu onuda anlıyorum ama elimde olsa yapıp kurtulurumm bunu anlamıyooo napacam ben yaaa evliliğim gitgide dahada yıpranıyooo

yok rapor yazmıyo doktorlar 2 günüde zorla yazmıştı neyse ben kendimi toplayıp akşamları denemeliyim hatta bu akşamdan başlasam süper olur demi ama eşimin yanında yapasım gelmiyo geriliyorum evde soğuk mecbur tek odada oturuyoruz neyse bi eşim gelsin bakalım konuşayım bi

Canım buna çok sevindim. Sizlere güç vermeme yani

Sorun özet olarak şu ki ben ev işi konusunda çok aktif bir kadın değilim, özgür ruhlu, çok arkadaşı olan, ev işini her zaman ikinci plana atan, her zaman dostları ve ailesine daha fazla vakit ayıran bir tipim. Bekarken ev işi çok yapmazdım, eşim bekarken benim odama çok girdi, ne kadar dağınık olduğumu gördü. Annem eşimi hep uyardı, bak evladım bu kız keyfine düşkün bir kız, öyle çok ev işi bekleme, elbet yapar ama beklediklerini bulamayabilirsin. Eşim de ben onu tanıyorum dedi, her şeyi bile bile evlendi benle. Annemle ablam hep alay ederdi benle sen evlen evine gelip ayaklarımızı uzatacağız hiç iş yapmayacağız her şeyi senden bekleyeceğiz derlerdi... Velhasıl eşim de benim aksime, çok titiz, hatta takıntı derecesinde titiz ve çok düzenli bir tip çıktı. 6 yıl çıktık hiç bu huyunu bilmiyordum. Evlendiğimiz günden beri istisnasız her gün "şunu şöyle yap, bunu buraya koyma şuraya koy, bardakları öyle dizme böyle diz,tezgahı silmişsin ama domates çekirdeği kalmış, bardaklarda iz kalmış, ya bir şeyi düzgün yap ya hiç yapma" diyen biri. Ailem eve geldiğinde kapıda karşılamaz hep oyalancak bir şeyler bulur, sonradan çıkar ortaya... Ramazanda benim ailem onun ailesi yemeğe geldi. Her şeyi ben yaptım. Bir kere yardım etmedi. Ben oruçtum o değildi , buna rağmen kendi suyunu bile kendi koymadı bardağına benden bekledi. İftarın üstünden yarım saat geçmesine rağmen hala bana şunu getir, şunu götür, şu eksik bu eksik gibi emirler yağdırdı. Babam durumu farketti babama kola koyarken dur kızım ben koyarım sen otur yemeğini ye dedi artık dayanamayıp. Bir tane bardağı bile içeri götürmedi. Ailesi de yardım etmedi. Benle alay eden annemle ablam bana kıyamadılar ve bana yardım ettiler. Hatta ablam "sen çağ atlamışsın bunları göremiyor mu hala?" dedi. Hergün değilse de birkaç günde bir evi süpürürüm, toz alırım. Farklı farklı yemekler yapmaya çalışıyorum. Hepsine bir kusur buluyor. İlk kez evlendiğimizden beri ilk kez birkaç gün önce hiçbir kusur bulmadı, çok şaşırdım. O yokken temizlik yaptım diyelim arkadamdan kontrol eder. Sanki juri üyesi. Şunu şöyle yapmışsın ama yanlış olmuş falan diye kontrol eder. Şurada şu kalmış bu kalmış vs... yok koltuk kaymış... bir gün çok kızdım annem nasıl temizlik yaptıysa öyle temizlik yaptım ama helak oldum. Ben kalp hastasıyım. O yüzden çok gücüm yoktur, yorgun olurum hep ama yine de o sinirle koskoca masayı kaldırdım tek başıma...12 kişilik masayı. O sinirle öyle bir güç geldi yani. Annemler ramazanda bize geldiğinde beni kenara çekip ne dedi biliyor musunuz "herhalde ellerini yıkamadılar bir kolonyalı mendil dağıt istersen" Ayıp ya... Baban gelince sigara içemiyorum o yüzden hiç istemiyorum demeler... Annemlere gittiğimizde yeğenimle oyun oynar ama normalde çocukları çok sevmez, yeğenim sesi batar, bugün söyledim mesela evet batıyor dedi.

Annemler taşındı bir kere yardıma gitmedik. Ben evin işini bırakıp gidince de evin işini yap öyle git kimseyle bulaşma hiçbir yere gitme diye direktif verir. Kendi ailesi taşınsaymış çok yardıma gidermişiz ama benim ailemin zaten çok akrabası varmış onlar yardım edebilirmiş...

Çünkü kendi ailesi o ne isterse yapan , onun istediği şeyi izleyen, onun istediği yemeği yiyen, onun istediği yere giden tipler. Annesi bu yaşta bile hala çorabını ayağına giydirir. Benden de onu bekliyor , istiyor. Hatta yapıyorum da... Ama ben naparsam yapayım yaranamıyorum... Art arda 3 gün temizlik yapsam 4. gün gelse eve şehir dışında hemen kontrol eder, eksik bulur beğenmez hatta üstünden geçer.

Eksilerle artıları tartıyorum ama eksiler daha çok çıkıyor. Ben sevişmek istemezsem sevişmek istemez. Karşısına jartiyerle çıktım sanki hep jartiyerle çıkıyorum gibi tepki verdi. Vajinismusu yendim ama sanki yıllardır cinsel ilişkiye giriyoruz tepki verdi, mutlu oldu mu olmadı mı zevk aldı mı almadı mı bilmiyorum... Ben çocuk gibiyimdir... O çok olgun... Ben kamp yapmak isterim o o kadar yol gidilir mi der vs vs...

Sevgiliyken her şeye uyum sağlıyordu öyle sanmıştım... çok uzun hikaye işte arkadaşlar yazmadığım ya da unuttuğum o kadar çok şey var ki... Tek bildiğim bu şekilde bir ömür geçirmek istemediğim...Onun yüzünden ne onunla annemlere gitmek istiyorum ne de benim ailem evimize gelsin istiyorum...

Son düzenleme:
Yok canım bugün deneyemedim ama dün yaptım 10 cm çok zorladı beni ben diğerleri gibi olur sandım ama bu defa çok yanma oldu ( yarın sabah deneyeceğim haberleşiriz canım

o kendini yetersiz hissediyor diye düşünüyorum üstüne tabii işsizlik de gelmiş...erkeklerin en hassas noktası kendisini yetersiz hissetmeleri canımm.erkeklerin bu dönemi çok daha zor yaşanır güçlü ol....yapıcı olmaya çalışın..hatta gerekirse bu nu sen üslen kendi mutluluğn için ve yapabilirsen(ikna edebilirsen) mutlaka bi uzmandan destek alın..belliki ne kadar güzel başlamış herşey ,,oda sana değer veriyomuş ama yaşadığı yetersizlik hissi onu boşluğa itmişş ve mükemmeliyetçi yapısı onu destek almak konusunda zorluyor...elinden geleni yapkiii sonra keşke deme...ben elimden geleni yaptım kurtarmak için o yapmadı diyebilesin ve fevri davranıp çabucak gelmeyin bolanma noktasına...en azından dekiii bi kez destek almayı deneyelim olmazsa yine boşanma konusunu gündeme getiririz de....İnşallahh herşey düzelir ve eşin de hatalı davrandığını farkeder...sen güçlü bi kadınsınn pes etme kendin için mücadeleni sonuna kadar götür kii sonuç ne olursa olsunn ben elimden geleni yaptım der ve yoluna yön vermekte daha kararlı davranabilirsin...

Canım penis içine girene kadar tutman lazım aynı aparatı tutuyor gibi. Girişe girdiğinde biraz poponu kaldırıp iteklemen lazım. 10 cm yapıyorsun mutlaka penisi de alırsın

Tatlım işsiz kalmasını sebebi ortak olarak çalıştığı kişiyle anlaşamaması, kendisini ondan üstün görmesi. Yani ben eşimin kendini hiç yetersiz hissettiğini sanmıyorum. Hatta kendini çok beğenir, fazlasıyla...

Örnek olarak sana bana yaptığı bir iltifattan bahsedeyim "ben zevkli bir insanım. O yüzden kendini çirkin hissetme" ... Bu derece beğenir kendini yani...

Onun zevki zevktir başkalarının ki değil...

Son düzenleme:
ARKADASLAR XYLOCAıNE SPREYLE BASARDIM SıZDE DENEYıN HıSSETMıOSUNUZ diye bir yazı gördüm gecmis sayfalarda kullanan var mı kızlar

cadikedi çok üzüldüm senin adına inşallah düzelir herşeyde eskisinden daha iyi olursunuz

çocuklarını ben egosuyla yetiştiren ailelerin çocuklarına getirdikleri felaket...kendini herşeyin herkesin üstünde görmesiii..ben ben ben bennn......problemin baştan beri eşinde olduğunu zaten düşünmüştüm ama şimdi şuna kanaat getirdim kii eşin psikolojik rahatsız....yani bunlar normal düzeyin çok üstünde olan şeyler...ama şu da bir gerçekkii ailesinin hatasıı çocuğun hayatına bedel olmuş...kişilğini nasıl yanlış şekillendirmiş...bu kadar üstün görme dürtüsü çok acı..kendisi mutlu olamaz o ayrı ama çevresine yaşattıkları çok daha acı....çok pohpohlanmış öyle büyümüş ki herkesi herşeyi küçük görme ve kendini hatalı göremeyecek kadar psikolojik sorunu var...Allah yardımcın olsun canımm ama bunun hakkından anca uzman gelir...ama işte bu yapıdaki birinide ikna edebilecek biri lazımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…