Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar malum az önce bahsettiğim sebeplerden dolayı tek tek destek olamıyorum bu ara...

Sadece son zamanlarda gördüğüm ve belirtmek istediğim bir şey var;

Eş denemesi yaparken, penisi aparat gibi tutup vajinaya yerleştirin. Ama ucu girince elinizi çekmeyin. Tutmaya devam edin. Elinizi çektiğinizde penis yönünü bulamayabilir ya da siz zorlayıp çok bastırabilirsiniz o yüzden ilerlemeyebilir. O yüzden tutmaya devam edin ve iyice içeri girdiğinden emin olun, zaten bayağı bir girecek ondan sonra sizin eliniz ilerlemesini engelleyecek. O zaman da elinizi çekin ve gerisinde zaten penis dışarı çıkamaz yönünü bulur. Girişte bir yanma hissedeceksiniz aynı aparat yanması gibi. Sonrasında o yanma birden kayboluyor, hatta penis çıktı sanıyorsunuz çünkü beklediğiniz acı yok...Acı hissi olmadığı için de yenip yenmediğinizi anlamıyorsunuz

ah be cadikedicim ya o kadar üzüldümkü neden böyle bu adam ya , seni kırdığını üzdüğünü bilmiyormu böyle yaparak. Çok birikim olmuştur sende eminim çok içine atmışsındır

Ben bunu ona söylediğimde kabul etmiyor. Kendi beğenmiş olmuyor. Bana bugün daha bunları konuşmadan önce kahvaltıda dedi ki "çocuğumuz olursa benim yeme şeklimi öğretelim ona. Böyle senin gibi yumurtayı bol baharatla yemesin garibim" ... Yani onun yaptığı her şey harika...

Ortak olduğu arkadaşı zaten ayrı bir cins. Pavyona takılır , eşini sürekli aldatır. Onu geçtim. Evet adam hatalı. Sözde ortaklar ama eşime patronluk taslıyor. Ayrılma kararı yerindeydi ama sorun şu ki bana ondan ayrılıp kendi işini yapacağını söylerken seçtiği kelimeler, karşıdaki insanı aşağılarken seçtiği kelimeler, çok sinir bozucuydu. Ona söylemesem de hoşuma gitmedi. Her gün her şeye küfreder, bana değil ama çoğu şeye küfreder. Küfrederken rahatlıyormuş, kaç defa rahatsız olduğumu söyledim ama nafile. Ben erkek gibiyimdir, bazen canım sıkılsın ben de küfrederim ama her gün de edilmez ki ya!!! Benim ailem onun ailesine göre çok mütevazı. Biz öyle yetiştirildik. Lütfen yanlış anlamayın, asla ailemi övmek için söylemiyorum. Sadece yetiştirilme tarzımızdan bahsetmek istiyorum. Onlar yaptıkları her şeyle övünürler ailece. Biz de hiç övünmeyiz. Benim babam müsteşar yardımcılığından emekli. Eski cumhuriyet savcısı. Biz babamın çalıştığı bakanlığa ait otelde tatil yaparken herkes bize "siz ne kadar iyi yürekli, mütevazı bir ailesiniz" derledi, neden öyle dediklerini anlamazdık. Meğerse biz onlarla oturup yemek yediğimiz için, ben hiçbir arkadaş seçmediğim için herkesle aynı şekilde dostluk kurduğumuz için öyle diyorlarmış. Çünkü diğer müsteşar yardımcılarının aileleri, odalarına yemek istermiş, kimseyle oturup sohbet etmezmiş, sadece bakan eşleriyle ya da müsteşar eşleriyle sohbet ederlermiş. Biz ise herkesle ortak yerdik, herkesle eşit seviyede dostluk kurardık o yüzden öyle demişler bunu bilmiyordum.

Benim babam eski cumhurbaşkanının zamanında resepsiyona davet edildi. Ve bunu ilk kez buraya yazıyorum. Kimseye söylemedim, kimseye söylemem de. Sadece nasıl bir yapıda olduğumu anlatmaya çalışıyorum sizlere... Ve bizlerin aksine eşimin ve ailesinin yaptıkları en ufak şeyi övmeleri, kendilerini bu kadar çok beğenmeleri benim hoşuma gitmiyor

Kendi ailesi böyle olsaydı, yüksek mevkide olsalardı daha ne kadar övünürlerdi çok merak ediyorum

Son düzenleme:
ah be cadikedicim ya o kadar üzüldümkü neden böyle bu adam ya , seni kırdığını üzdüğünü bilmiyormu böyle yaparak. Çok birikim olmuştur sende eminim çok içine atmışsındır

Biliyor ama ona ayak uydururak, onun istediklerini yaparak bu durumu düzelteceğimi söylüyor. Onun istediği gibi biri olursam sorun yaşamazmışız, kontrol etmezmiş.

çok geçmiş olsun inşallah düzelir her şey. forumda yokluğunu hemen fark ettim şahsen. Allah güç versin, işlerini rast getirsin canım...

çok geçmiş olsun inşallah düzelir her şey. forumda yokluğunu hemen fark ettim şahsen. Allah güç versin, işlerini rast getirsin canım...

Çok sağol canım. Aslında foruma çok girdim ama misafir olarak. Sadece gelin var mı yok mu ya da sorusu cevaplanmayan birileri var mı diye baktım. Çünkü hiçbir şey yapmak istemiyorum bu ara

Biliyor ama ona ayak uydururak, onun istediklerini yaparak bu durumu düzelteceğimi söylüyor. Onun istediği gibi biri olursam sorun yaşamazmışız, kontrol etmezmiş.

ama sen hep ona ayak uydurur onun istediklerini yaparsan kendin olamazsınki, senin isteklerin ne olacak? bunu düşünmüyormu

ama sen hep ona ayak uydurur onun istediklerini yaparsan kendin olamazsınki, senin isteklerin ne olacak? bunu düşünmüyormu

Sözde o dikkat ediyormuş benim isteklerime. Aslında benim çok istediğim bir şey yok. Ben onun ailesine nasıl ilgi gösteriyorsam o da benim aileme göstersin istiyorum. Ben hergün küfür etmesin, her şeye kızmasın istiyorum. Ev işine bu derece takmasın, çocuk gibi bana ne yapacağımı söylemesin istiyorum. Velhasıl işine gelmiyor... İşte ben de hep onun istediklerini yapmaya çalışıtığım için artık çok mutsuz oldum ve bugün patladım...

bu patlama çok ama çok normal canım benim . insan başkasına göre yaşamaya başlayınca bir süre bunun farkına varmıyor, kendi isteklerini düşüncelerini görmezden geliyor. sonra bir süre sonra bunları farkedip ben ne yapıyorum ya ne oluyor demeye başlıyo. sende bunu yaşamışsın. ailene ilgi göstermeli tabiki sonuçta onunda ailesi bi yerde. ev işine de takıyorsa ya kendi yapsın yada temizlikçi tutsun istediği gibi yaptırsın. sen zaten elinden geleni yapıyorsundur bunu anlaması bu kadar güçmü . ya bu erkekleri anlamak zor ev onun isteidği gibi temiz olduğunda herşey yoluna gircekmi sanıyor bu sorun bu kadarmı yane. temiz olunca ev mutlu huzurlu mu olcak ?

Hah işte aynen öyle sanıyor. Ben kendimi helak edeyim ev tertemiz olsun , onun istediği gibi olsun işte o zaman mutlu oluruz sanıyor. Sanıyor ki tek sorun benim tembelliğim.

Arkadaşlar derdime ortak olmaya çalıştığınız için, beni dinlediğiniz için, beni anladığınız için kendi sorunlarınızı bir kenara bırakıp bana destek olmaya çalıştığınız için hepinize teşekkür ederim. Topiğe girerken derdimden bahsedeceğimi hiç düşünmüyordum.

İyiki varsınız

ya canlarım erkekler hep öyle. hem modern,çalışan,tahsilli,konuşmasını oturup kalkmasını bilen bir hanımefendi olsun hem de evhanımlığında bir numara olsun,börek de açsın, hem bakire alayım hem gece de sevişsin... bunlar böyle işte.

yani mantığa baksana çok pişman olcak ama bak yaz bi kenara

Bazen sinirle içimden geçiyorum "inşallah benden sonra çok pişman olur beni mumla arar" diye ama sonra kıyamıyorum. Mutlu olsun diyorum...

Bana seni seviyorum diyor içimden karşılık vermek gelmiyor... Geçen gün "bak karşıdaki kadına ne güzel balkon demirlerini siliyor, sen de silsene" dedi. Ben de git o kadına evlenme teklif et kabul ederse hiç sorun çıkarmadan boşanırım senden dedim. Git kendine çok titiz, çok düzenli birini bul vallaha da problem çıkarmayacağım hiç kızmayacağım dedim!

iyi demişsin ne cvp verdi merak ettim şimdi :S kıyamadığın için daha çok yıpranırsın ama, eğer kıramazsan her seferinde kendin kırılcaksın !!!

iyi demişsin ne cvp verdi merak ettim şimdi :S kıyamadığın için daha çok yıpranırsın ama, eğer kıramazsan her seferinde kendin kırılcaksın !!!

Güldü Bunlar iddialı sözler dedi. İşte ben kırıldım artık... İnan kaç gündür bana ne söylese sadece sustum, cevap vermedim. Ama artık bugün dayanamadım... İçimde ne var ne yoksa söyledim...

neyse biraz zaman geçsin sakinleşin ondan sonra oturup adam akıllı konuşun, iyice düşün konuşacaklarını onu kırmamak için düşündüklerinden istediklerinden taviz verme o nasıl sana ne yapmanı istediğini söylüyorsa sende ona söyle açık yüreklilikle konuşun bence.

Aslında bakarsan biz bugün gayet olgun konuştuk. Hiç birbirimize sesimizi yükseltmedik. Birbirimiz hakkında nelerden rahatsız oluyorsak her şeyi konuştuk. Sakindik yani. Hatta konuşma aralarında güldüğümüz de oldu. Birbirimizle uğraştığımız da oldu. Yan yanayken birbirimize şarkı da armağan ettiğimiz oldu. Ama ona oyun oynayamadım. Onu eskisi kadar sevmediğimi, uzaklaşsa üzelmeyeceğimi, o varken hep diken üstünde olduğumu, mutsuz olduğumu, böyle bir ömür geçirmek istemediğimi söyledim. Boşanmaktan bahsederken ağladı, ben de ağladım. Ama bu şekilde de yürümeyeceğini ikimiz de biliyoruz. Ya düzeleceğiz ya da boşanacağız başka yolu yok. Şu anda mesela gayet sıcak mesajlaşıyoruz. Yani işte otele geldimcim, uçağa binomcum falan (böyle mesajlaşırız genelde )

"Bugün yola çıkacağım, kimin ne zaman öleceği belli olmaz, beni güzel uğurla" dedi. Uzun süredir sarılmadığımız gibi sarıldık birbirimize. Yani kavga etmedik biz bugün. Çok normal çok sakin çok mantıklı konuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…