Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

harika işte o zaman biraz buzlar erimiş, bunlardan anladığım kadarı ile eşinde sevio seni sanki üzülmüş gibi ne bilim

harika işte o zaman biraz buzlar erimiş, bunlardan anladığım kadarı ile eşinde sevio seni sanki üzülmüş gibi ne bilim

Bizim durumumuz şu;

O beni seviyor ama benim çok titiz, düzenli, hamarat bir ev kadını olmamı istiyor. Benden rahatsız olduğu başka bir konu yok.
Ben onu sevip sevmediğimden artık emin değilim. Ve benim ondan rahatsız olduğum konular çok fazla.

Bu durumda bu evliliğin uzun sürmeyeceği apaçacık. Düzelmeye çalışacağız. Olmazsa da boşanacağız. Yani bugün hem bu kadar iyi konuştuk, birlikte ağladık hem de boşanınca eşyaların hangisinin kimde kalacağından, kediyi kimin alacağından falan konuştuk, plan yaptık. Boşanmamızı insanlara nasıl açıklayacağımızdan, ayrılınca neler hissedeceğimizden falan bahsettik.

sen kırıldım demiştin ya o yüzden şimdi böyle hissediyor duygularından emin olamıyorsundur.

canım senin zaten ne şekilde davrandığın ortada ve neşekilde bir aile yapısına ait olduğunda...belkide hazımsızlıkları bundan kaynaklanıyo...aslında sana karşı daha ezik ama bunu bastırma çabası ve seni yada aileni yok sayma çabası bundan....nerde neşekilde olursan ol önce insanlıktır önemli olan mevkii ile karakteri kimse satın alamaz ama karakterin mevkiine çok şey katar mütevazilik bir erdemdir eeee herkese nasip olmaz onlarda nasibini alamamış velhasıll......kendini sana farklı gösterip aslında bak bende böyle çok çok iyi biriyim demeye çalışıyo ama eline yüzüne bulaştırıyo çünkü özünde değil...ama seni kaybetme korkusu yok yada herkes onu ailesi gibi çeker sanıyo sanırım....eninde sonunda anlar öyle olmadığını ama seni bu süreçte kaybetmez umarımm....herşey gönlünce olsun(umarım bi süreçtir ve geçicidir ve umarım düzelir)

Sağol canım... Ben de umarım...

cadıkedi inan çok üzüldüm yazdıklarını okudukça inşallah herşey yoluna girer hakkınızda hayırlısı olur iki tarafında rahatsız olduğu şeyleri açıkca söylemesi çok doğru olmuş... sizin biraz daha zaman ihtiyacınız var yazdıkalrından öyle anlıyorum... allah yardımcın olsun...

Amin canım sağol...

cadıkedi sıkıntılarını okudum inan bi yakınımın derdini dinlemiş gibi üzüldüm.sen burda bizlere hiç bir mecburiyetin yokken yardımcı olan çok iyi yürekli birisin.dilerim Allah gönlüne göre verir ve her şey yakın zamanda yoluna girer.anladığım kadarıyla aşılmaz bir sorun yok ve en önemlisi siz birbirinizi seviyorsunuz.eminim eşinde zamanla anlayacaktır gereksiz şeylere takıldığını.farklı yapıda iki insanın aynı evde uyumu yakalaması bazen çok zorlu bir süreç oluyor.erkekler için olgunluk süreci biraz daha uzun zaman alıyor malesef.en yakın zamanda her şey düzelir umarım.sen bizim için çok değerlisin

ARKADASLAR XYLOCAıNE SPREYLE BASARDIM SıZDE DENEYıN HıSSETMıOSUNUZ diye bir yazı gördüm gecmis sayfalarda kullanan var mı kızlar

Canımm Evet Bunu bende almıştım ama hiç bir işe yaramadı. Tam Tersine Öylee Bir yakıyoki Vajinayı Anlatamam.

Hadi yanmasına dayandın diyelim.. Bir Bakıyosunn fıssssssssss Penis sönüyo. Uyuşturucu olduğu İçin Sertleşmiyo Bilee

Pehhh Tam anlamıyla Berbay Bişey Yanee

Canımm Yazdıklarını Tek Tek Okudum. Ve Gerçekten Kendim Yaşamış Gibi Çok Üzüldüm..

Sende Biliyosun ki Evlenmek Kolay değil.

Ama bir evliliği Yıkmak 5 Dakika.

Birbirinizi Sevip saygı gösterdikten sonra herşey güzel olur.

Fakat eşinin Kötü Yanlarıda Cidden var. Açıkcası Bu konuyla İlgili ne diyeceğimi Bilemedim.:26::26:

Yaşadığın Şeyler gerçekten çok zor.Sende İstersinki mutlu olmak ama dediğin gibi olmayıncada olmuyor

Tatlım En güzeli Hakkınızda hayırlısı Olsun. Allah herşeyin hayırlısını Versin..

ARKADASLAR XYLOCAıNE SPREYLE BASARDIM SıZDE DENEYıN HıSSETMıOSUNUZ diye bir yazı gördüm gecmis sayfalarda kullanan var mı kızlar

bende kullandım bi faydası olmadı. kenarda uyşukluk oldu azıcık ama hiç yarar sağlamadı. sıktığın anda yanma başlıyor zaten.
herkes farklı şekilde yeniyor vajinismusu. istersen kullan belki yenen arkadaş gibi sende de işe yarar..

arkadaşlar bir sorum olacak size.daha önce yapamama ragmen eşimin p.siini alıyorum içime ama bir yere geliyor takılıyor.zara sanırım tam onoktada kasıyorum galiba.daha önce p.si görünce kötü oluyordum şimdi alıyorum amma durum bu..sorum şu hayatımda hiç alkol almadım bir defalık bu noktada alsam sizce yararı olurmu ne düşünüyorsunuz...

canım cok üzüldüm okuyunca ne diyeceğimi bilemiyorum bizlerde yokmu sıkıntı bizdede var bütün evliliklerde bosanmak cok kolay bişey hemen boşanma kararı vermeyin demkki eşinde seni seviyo hala ki aradada öle güzel şeyler söylüyo aksilikler olmus ikinizde işten cıkmısınız maddi yada manevi sıkıntılarınız olacak ama birbirinize destek cıkmamız lazım burda hangimizin eşi kalkıp sabah kahvaltı hazırlıyıo hiç birimiziki boşanmadan önce bence biraz daha düşünün rabbim hakkımızda hayırlısını versinn

canım yazdıklarını okuduğumda çok şaşırdım ve üzüldüm.sen hayat dolu capcanlı bıcır bıcır bir hatunsun ve hissettiğim kadarıyla uyumlu bir insana benziyorsun seninle kavga etmek çok zor olsa gerek.buna rağmen eşinin bu şekilde davranması çok anlamsız.6 yıldır birlikteymişsiniz anlattığın kadarıyla senin nasıl bir yaşam tarzın olduğunu ev işlerine ne kadar meraklı olduğunu yeni mi farkına varmış acep?çok özür dilerim ama tam nefret ettiğim erkek modeli,erkek kadının işine ne karışır?haaa eğer beğenmiyorsa buyursun kendi yapsın beyefendi.umarım en kısa zamanda eşin aklını başına toplar ve herşey yoluna girer.Forumda bu tip erkek modellerini okudukça binlerce kez şükrediyorum Allaha ve eşime.sen yine çok sabırlısın tebrik ederim seni.bir yuva kolay kurulmuyor,herşeyin hayırlısı...inşallah sorunlar düzelir,sen herşeyin en iyisine layıksın,değerlimizsin,üzme kendini.

Alkolmü valla ben denedim hatta sarhoş oldum ama sadece bedenin uyuşuyo beynin değil ondan yine başaramamıştık beyinde bitiyo herşey bide eşime rezil olduğumla kalmıştım tüm gece ağlayıp uyutmamıştım

Xylocaine dişçilerin kullandığı anstezik etkili bir sprey,aldım ama kullanmadım.anestezik krem olarak emla ve anestol denemişliğim var.emla fiyat olarak pahallı uyuşturmaya geçme süresi 1 saat kadar ve 1-2 saat kadar etkili,sürdüğünde yakıyor.anestol fiyat olarak çok daha ucuz,hemen uyuşturmaya başladığı gibi etki süresi kısa,emelya göre daha az yanma oluyor.Kullanmanı pek önermem ama illaki kullanıcam dersen şimdiden söyeleyim hayal kırıklığına uğrama.ansetezik kremler belden aşağısı yokmuş gibi aman aman bir uyuşukluk sağlamıyor yine hissediyorsun biraz.bir de eşinin etkilenememsi için prez. kullanmanız iyi olur.bu tamamen psikolojik,kendin ne kadar rahat olursan okadar acısız oluyor.aslında acı yok çok hafif bir yanma hissi var o da birsüre sonra geçiyor.kremleri sürüdüğünde daha çok yanıyor gerçeten.kendini sıkmadığın sürece canın yanmaz,kasıldığın için zorlamadan dolayı canın yanar.Söylemesi kolay gibi gelse de bizler de yaşadık,sizleri çok iyi anlıyoruz,en kısa zamanda kurtulman dileğiyle...

alkolü ben de dednedim ama kafa dolu olduğu için etkilemedi cin gibiydim.ne alkol ne ansetezik kremler.herşey kafada bitiyor arkadaşım.eğer egzersiz yapabilyorsan hiç korkma,çünkü en büyük adım egzersize başlayabilmek.p..s egzersizden çok daha kolay,biraz cesarete ihtiyacın var yoksa gerisi oldu bitti...yenenlerin büyük çoğunluğu ben dahil olduğunu anlamadık,çünkü acı beklentimiz vardı ama acı yoktu.

cadıkedi çok üzüldüm durumuna gerçekten zor bir durum ama birbirinizi seviyorsanız bence kendinize bir şans verin sen onun tavırlarından dolayı sevip sevmediğinden emin değilsin bence bir boşanma olsa yokluğunu hissedersin o zaman sevdiğini anlarsın insan kaybedince değerini anlar derler ya onun gibi bence hemen karar vermeyin derim Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin.Sıkma canını her evlilikte inişler çıkışlar olur.

arkadaşlarım vajidaşlarım canım çok sıkkın bugün ben vajinusmus için psikoloğa gidiyorum kadın geçen hafta sadece kegel verdi bugünde işaret parmağı tek boğum dedi ama çok yavaş ilerliyoruz ben artık bir an önce olsun bitsin istiyorum eşim artık sıkıldı bu durumdan öyle hissediyorum denedik dün akşam ben yok yönü öyle değil şöyle aşağı yapcan şu şekilde tutcam falan kendim tutmaya çalışıyorum derken sinirlendi bıraktı psikologlada çözülecek iş değil diyo sende bitiyo diyo haklı aslında ama ne yapayım ya psikologda çok yavaş gidiyo bir hafta boyunca tek parmak tek boğum olur mu ya dedim yok böyle yavaş gidecez diyo ama ben onu dinlemesem mi ya ne yapacağımı bilmiyorum artık bende çok sıkıldım

merhaba. doktora karışmak istemem ama bazı kararlarıda insan kendisi vermeli.. bir günde bir kaç cm yükseldiğim oldu benim.. sen kendini rahat ve hazır hissediyorsan bir boğumu bir haftaya yayma bence.. eşlerimizede kızamıyorum onlarda çok geriliyorlar . ilişki esnasında çokta yönlendirmene gerek yok aslında parmağını yerleştirir gibi sen yerleştir p..... sonra o zaten gideceği yönü buluyor.. kolay gelsin inşallah bir an önce kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…