- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #130.961
offf offff evet... hazalcımmmmmmm aile hekimliğine gittim orda lafladığmız hemşire vardı evli 2 çocuk annesi , banaaa yaa mesane yönüne geliyordur p...s onun yönünü ayarlaaayın dedi ondan olabilirmiş işeme isteği...... vallaaaa ancak yaşayan anlarrr yoksa ağzı olan konuşuyor :)
ayrıca çocuk isteğimde geçti çünkü durex jel kullanıyorum spermlere zarar vermiyormuş ph dengesini olumlu yapıp yağsız şekilde kayganlaştırıyor olsada bebek düşününce bu kayganlaştırıcı kullanmadan girişimde bulunmak gerekiyormuş çünküüüüüüüü durex okey bile (cinsellik adına olan bu jeller bile) spermleri yavaşlatıyormuş yumurtaya geçmesini:)
ama yok çok çok kuruysa vaji doktormuza başvurucakmışız o uygun görürse bunları kullanarak hamilelik girişiminde bulunulabiliyormuşşş.... velhasılı kelam ben şöyle diyorum yanılıyormuyum
1 iyice alışmam şart sonra
2kayganlaştırıcıya ara vermek lazım hamilelik istiyorsam
3.işeme hissi gidip zevk moduna geçiş olmalı
kızlarrrrrrrrrrrrrr yanılıyormuyummmmmmmmmmmm
kızlarr bısey orcam 3 parmak alırken 3 ude yanyana olmuyor dımı parmagın bırı diğerlerinin arasına sıkısıyormu????????? ende ole oluyoda
kızlar ben burda vajinismusu yendim de bi bakın aciiiiiiiiiiiiiiiiil
merhaba kızlar geçen ay çok düzenli bir şekilde eşimle ilişkiye giremedik ama acaba hamilemiyim ? Ayın 3ünü 4üne bağlayan gece en son adet oldum. Bugün ayın 6sı ve halen adet olmadım. Kalçalarımda bir ağrı başladı günlerdir. Belimde de bir ağrı var. adet olmama yakın hep göğüslerimde bir ağrı olurdu. Şimdide var. Sizce hamilemiyim ? çok istiyorum bir bebeğimiz olsun. kafama da takmamaya çalışıyorum. allahım lütfen
kızlar 2 aydır evliyim malumunuz yapamıyoduk.. hala da yapamıyoruz ama ben ilk adımı attım dün gece ilk egzersiz olarak serçe parmağımla başladım beş altı kez sokup çıkardım eşim geldiğinde onada gösterdim o kadar mutlu oldukki:)) daha iki gün önce ağlayarak burda yazılanları okuyodum:)) ama içime umut doğdu.. şimdi bana bundan sonrası için yardım edermisiniz nasıl devam edeyim nelere dikkat edeyim bu egzersizler ne kadar sürcek...
kızlarr bısey orcam 3 parmak alırken 3 ude yanyana olmuyor dımı parmagın bırı diğerlerinin arasına sıkısıyormu????????? ende ole oluyoda
canım işaret parmağını dene. onuda yapabilirsen işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yap ve almayı dene.bunuda yaptıktan sonra üç parmak dene.ben bundan sonrasında p..si alabilmiştim
kızlar 2 aydır evliyim malumunuz yapamıyoduk.. hala da yapamıyoruz ama ben ilk adımı attım dün gece ilk egzersiz olarak serçe parmağımla başladım beş altı kez sokup çıkardım eşim geldiğinde onada gösterdim o kadar mutlu oldukki:)) daha iki gün önce ağlayarak burda yazılanları okuyodum:)) ama içime umut doğdu.. şimdi bana bundan sonrası için yardım edermisiniz nasıl devam edeyim nelere dikkat edeyim bu egzersizler ne kadar sürcek...
canım benım tebrıkler teıkler sımdıde ısaret parmakta sıra hadı bakalım buraya gidişatını yaz bızde alkış yapak sana jel kullanmanı tavsıye ederim ben medıkalden ultrasyon jelı aldım 5 tl ye 1 lt önerrım kesınlıklı ve oncekı sayfalarıda mutlaka oku
Hayır Tatlım 3 parmak Alırken 3 parmağın hepsi yanyana oluyo.
Yan yana Almaya Çalış. Çünkü öyle tam 3 parmak almış olursun..
ama ole olmuyokı ısaret kayıyo alta doğru
arkadaşlar,Allah rızası için yardım edin..1.si be eşimin p.sini alıyorum fakat tam zara denk geliyor kasıyorum içieri giremiyor.Sizce ne yapmalıyım.2.si avcılar esenyurt beylikdüzünde sigortanın geçtiği bu illetten kurtulabileceğimi düşündüğünüz bir doktor psikolog vs.var mı? 3.sorum hipnozla tedavi olabileceğim yine aynı yerde avcılar vs. doktor varmı? 4.sorum anesteziyle eve doktor çağırsam bayıltarak yapsam olurmu çünkü artık son çarelerim bunlar benim....
bunların hepsini yaptığımda p... i alcak duruma gelcem yani öylemi..
çok yavaş ilerlesemde başarcam inşallah okeyin jelini aldım o en büyük yardımcım zaten :) bütün aşamaları yazıcam buraya dua edin çooookkk
Merhaba Canım Çok sevindim Öncelikle..
Şimdi sen parmak egzersizlerine Devam edeceksin. Sadece Parmak egzersizi yaparak ta yenebilirsin.Ben sadece Parmak egzersizi yaparak yendim Çünkü.
Bu Konuda sana baya yardımcı olurumm
İşaret Parmağına Geçiceksin. Parmağınaa Bolca Jel sürmeyi Unutmaa. Çünkü Jel Kaydırıyo ve Kolayca girmesini Sağlıyor.
Ondan sonra Orta Parmağa Geçiceksin.. Onuda Yaptıktan sonra 2 parmağa Geçiceksin.
Yanii işaret ve orta Parmağını Birlikte sokacaksın
İki parmağa İyice alıştıktan sonra 3 parmağa geçiceksin. 3 parmakta işaret,orta ve yüzük parmak..
3 'ünü Bir soktunmu Penis denemesine Hazırısn demektir.Gerçi Herşey beyinde bitiyor amaa
En son Aşamada Eşinle Birlikte egzersiz yapmak Olacak. Yani eşin parmaklarını sokacak. İçinde git gel yapıcak. Seninde eşine karşı güvenin gelecek
Ve sende yapmak istiyeceksin.. Penis Aşamasına Geldiğinde pozisyon OLarakta üst Pozisyonda yaparsan çok daha iyi olur canım..
Şimdilik bu kadar. Yine yardımcı olurum ben. seninde takıldığın yerler olursa sorr Lütfenn canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?