Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarr bısey orcam 3 parmak alırken 3 ude yanyana olmuyor dımı parmagın bırı diğerlerinin arasına sıkısıyormu????????? ende ole oluyoda

ayrıca ucu hafif girişteyken ileri geri dokunuslar yaparak denemenizi tavsiye ederim kasmamayada calısırsanız az bişeyler hisedersinz kimbilir o hisdeyken bi anda oluverir benm ilkkez basıma geliyo ama ucuna degdirip dokunuslar yapmayı deneyin kızlar ben beceremedm bu kez ama sizde deneyn bencee yapabilirsnz özellikkle egzersizleri yapanlar bence bu işi o halde bitiriri cunku o anda bi hoş oluyosunuz ben kasmasam olurdu kesin eşim öyle dedi cunkuu

Tatlım Bende Böyle Bişey Yok

Orgazma yaklaşırken İşemee Hissi filann.. Tam Tersİ Ben orgazm olacağımı hissediyorum. Çünkü zevk kendini yavaştan hissettiriyo.

O İşeme Hissi Ben İlk yendiğimde 1 hafta filan oldu. Ondan sonraa Yok olduu. İlk Zamanlarda Olur hem işeme hissi hem baskı bunlar geçiçi şeyler

kızlar 2 aydır evliyim malumunuz yapamıyoduk.. hala da yapamıyoruz ama ben ilk adımı attım dün gece ilk egzersiz olarak serçe parmağımla başladım beş altı kez sokup çıkardım eşim geldiğinde onada gösterdim o kadar mutlu oldukki:)) daha iki gün önce ağlayarak burda yazılanları okuyodum:)) ama içime umut doğdu.. şimdi bana bundan sonrası için yardım edermisiniz nasıl devam edeyim nelere dikkat edeyim bu egzersizler ne kadar sürcek...

bak kızzz bızıde meraklandırdın al bır test yap bızıde bılgılndr hadı bakemmm

canım işaret parmağını dene. onuda yapabilirsen işaret parmağı ve orta parmağı küs şeklinde yap ve almayı dene.bunuda yaptıktan sonra üç parmak dene.ben bundan sonrasında p..si alabilmiştim

canım benım tebrıkler teıkler sımdıde ısaret parmakta sıra hadı bakalım buraya gidişatını yaz bızde alkış yapak sana jel kullanmanı tavsıye ederim ben medıkalden ultrasyon jelı aldım 5 tl ye 1 lt önerrım kesınlıklı ve oncekı sayfalarıda mutlaka oku

çok yavaş ilerlesemde başarcam inşallah okeyin jelini aldım o en büyük yardımcım zaten :) bütün aşamaları yazıcam buraya dua edin çooookkk

Merhaba Canım Çok sevindim Öncelikle..

Şimdi sen parmak egzersizlerine Devam edeceksin. Sadece Parmak egzersizi yaparak ta yenebilirsin.Ben sadece Parmak egzersizi yaparak yendim Çünkü.

Bu Konuda sana baya yardımcı olurumm

İşaret Parmağına Geçiceksin. Parmağınaa Bolca Jel sürmeyi Unutmaa. Çünkü Jel Kaydırıyo ve Kolayca girmesini Sağlıyor.

Ondan sonra Orta Parmağa Geçiceksin.. Onuda Yaptıktan sonra 2 parmağa Geçiceksin.

Yanii işaret ve orta Parmağını Birlikte sokacaksın

İki parmağa İyice alıştıktan sonra 3 parmağa geçiceksin. 3 parmakta işaret,orta ve yüzük parmak..

3 'ünü Bir soktunmu Penis denemesine Hazırısn demektir.Gerçi Herşey beyinde bitiyor amaa

En son Aşamada Eşinle Birlikte egzersiz yapmak Olacak. Yani eşin parmaklarını sokacak. İçinde git gel yapıcak. Seninde eşine karşı güvenin gelecek

Ve sende yapmak istiyeceksin.. Penis Aşamasına Geldiğinde pozisyon OLarakta üst Pozisyonda yaparsan çok daha iyi olur canım..

Şimdilik bu kadar. Yine yardımcı olurum ben. seninde takıldığın yerler olursa sorr Lütfenn canımm

canım maalesef anestezi,hipnoz cozum olmuyor çünkü bunlar beynı uyuşturmuyor ve durum sadece byınde bıtıyor oncekı sayfalarda br arkadas yazmıstı körkütük sarhos olmus ama ilişki esnasında yıne kaslmış

canımmmm çokk sağoll inşallah desteğinizle yenicem çünkü burayı okuyarak bu aşamaya kadar geldim geriside gelir umarım:)

ARKADAŞLARRRRRRR BANA YARDIM EDECEK BİR HAYIRSEVER VAR MIDIR? SADECE ONLA YAZIŞABİLECEĞİM VAJINUSMUSU YENMİŞ BİRİSİ VAR MI...Yenince ömrüm boyunca dua edecem ona gönüllü biri....Çünkü ben bu formu okudukça kafam karışıyor,korkular,tedirginlikler...Sadece birinin yorumları yardımları lazım...Bana yardım edecek biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…