Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bayagı ilerlemişşin canım yolun sonu görünüoooooooooooo

bana da yardımcı olabilir misiniz

canım önce bi ne aşamadasın doktora gidip fiziksel bi problem olup olmadığını öğrendinmi?????bize biraz bunlardan bahset ki sana bi yol çizelimm...merak etme çözümsüz bi durum değil hatta sen istekli ve azimli olduktan sonra kısa sürede bile yeniyosun

geç canım vakit kaybetme hiçç..oo ne güzel hepsini rahat yapabiliosun işte ne güzelll sen zorunu başarmışsın hadi bakalım sen yaparsın ben inanıorum bu kadarı olduktan sonra geriiside çorap söküğü gibi gelior zaten..ben hiç parmak egzersizi yapmadan yendim doktorumun verdiği tedaviyle 4.gün kurtulmuştum onun için parmak egzersizi konusunda bundan sonra ne yapmak gerek bilmiorum ama bilen arkadaşlar var onalrda yardımcı olurlar ve hemen kurtulursun inş..

canım benim de öyleydi.eğer kabul ederse eşinin parmağıyla da dene.daha sonra da kendinin ve eşinin iki parmağı.ben o aşamadan sonra ilişkiye girebilmiştim.yardımcı olmuşumdur inşallah.ve ben çok kısa sürede atlatmıştım.ınşallah senin de öyle olur canım.

nasıl bir ilaç adı ne

canımm yeni gördümm bunu sen zaten yol almışsın bu güzel haber tabiiki de....iki parmağa hemen geç hiiiçççç vakit kaybetme ve kafanı başka şeylere yöneltme bi şeye odaklann....iki parmağı da al sonra 3 parmak ve sonnnnn....bukadar zatan sende bişi kalmamışşş iki aşaman kalmış merak etme yenersin kısa sürede..

mrb

ara ara gırıp bakıyorum benı bılen bılır gecen yıl ekım ayında buradaki destek sayesınde yendım vajınısmusu soru sormak ıstersenız suanda buradayım seve seve yardımcı olurum...

ben 2 aylık evliyken gitmiştim doktora herhangi bi sorun olmadığını sadece giriş kısmının biraz dar olduğunu bunun da bi problem yaratmayacağını zaten esnek hani açılacağını falan söyleyip beni bi psikologa yönlendrdi o da sorunumun vajinismus olmadığını söyledi vajinismusla ilgisi yok dedi parmak egzersizi falan vermedi başka ödevler verdi 3 kez gittim sonrasında adet olunca gidemedim o günden bugüne kadar geldim 1 aydır burayı takip ediyorum ama ben hala vajinismus olup olmadığımı bilmeden egzrsizlere başladım. bacağımı açamama kasma gibi bi sornum yok aslında sadece p.. giriyor ama ilerletemiyorum yarısı giriyor yani

canım kayganlastırıcı jel kullanabılrısın p..s yarısını almak ayrı bır başarı.yarısı gırdıgınde derın nefes alıp ver ve esın ıttırsın ama jel kullanmıyorsan kendını rahat hııssedene kadar tevsıye ederım

[[/B]

canımmm senin problemin bence yönnn hele hele p...s i alıyosann tamam canımm sen yöne odaklannn...p....s i aldıktan sonra yani açık yazıcam affınıza sığınarak kafasını aldıktan sonra popoya eğimli olacak p...s in hareketii...aşağı doğru yaniii..canım bak cadı kedi bi foto yayınladı onu bi incele mutlaka yön dediğimde ne olduğunu anlayacaksınn.......

jel kullanarak yapıyoruz canım zaten ama eşim de biraz korkuyor ne yalan söyleyeyim benim ki sanırım biraz da eşimden kaynaklı canın yanacak bişey olacak diyo sürekli o benden daha panik onun bu durumundan dolayı ben de rahat hareket edemiyorum sizin eşlerinizde de varmıydı ne bilim çok gergin oluyor yine olmayacak diye çaba da sarfetmiyor bi anda zorlasa olacak ama işte offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…