Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o fotoyu inceledim aynı pozisyonu deneyelim dedim geçen hafta hatta eşime de gösterdim tam aldım canımı acıtıyorsun zorlama dedi öylece kaldım yani hayır ben miyim erkek o mu ben anlamadın bu işi

ne zaman geçecekse artık bu çişşşş hisssiiiiiii 1 ayı devirdikkkkkkk yaaaa

cnm esının senı dusunmesı cok guzel bırsye ama bunda can yanacak dıye bır sey yok sen bunu esınle konus rahat olun anı yasayın

kızlar bende pendik kaynarcadayım :) bu arada p...s denemesi yapma önce parmaklarınla kendi vajinanı kendin tanı aynayla bak heryerine sonrada serçe parmağınla dene... ben yaptım serçe parmağımı alabiliyorum artık.. bugünde işaret parmağımı birinci boğuma kadar aldım.. denemelere ara ver egzersizlere başla

kızlar ben demin işaret parmağımın birinci boğumuna kadar aldım ve ondan sonra tıkandı ilelemedi ve sanki parmağım bişeye takıldı ve zor çıkardım sizce neyle ilgili bu.. nefes almamda falanmı bi sorun var yoksa kaslardan dolayımı.. napmalıyım

Tatlım O yönden Dolayı öyle Oluyodur. Sen Biraz Popoya doğru İttirirsen Kayar Giderr..

eşimle son ettiğim kavgadan sonra benim bu vajiyi yenmek için umudum pek kalmadı halbuki mum denemesine kadar gelmiştim

kızlar Kln den almıstım ilacın adını ama denemedim daha yeni ögrendim bende bu ilac sayesinde sorunu gidermiş banada önerdi bilginiz olsun

tranko buskas ilaçın adı kas gevşetici oldugunu bagımlılık yapmadıgını ve kısa sürede sorunu çözdüğünü söyldi arkadasınada dr önermiş. ben 2*3 dr a gittim ama hiç bir öneride bulunmadı bi daha gidersem dr a bu ilacı sorucam ben srouyorum dr cvp veriyor boşuna gidiyorum resmen dr .a . kafanda bitirmen gerek deyip sallıyolar ben ondan daha bilgiliyim resmen vaji hakkında

çabalıyorum ama destek olmayınca bi işe yaramıyorki bu :S

sen de haklısın ama inan eşlerimizin psikolojisi bizden daha kötü oluyo ben buna bizzat tanık oldum dün ilk egzersizimi yaptım başardığımı görünce çocuk gbi sevindi gözlerinin içi gülüyodu.. sen eşin yüzünden sakın ara verme egzersizlerine .. herşeyi düzeltmek biz kadınlara düşüyo napak

bende bi ilaç adı duydum ama bunların yardımcı olacağını sanmıyorum sonuçta bu psikilojik birşey değil mi arkadaşlar

kızlar bende almadım daha ilacı deneyip denememkte kararsızım ama napcam bilemiyorum kafada bitirmek gewrek tmm anladımda ben asırı kasıılıyorum özellikle o hadde gelince kasılmam artıyo kasmasam belki olcak diye düşünüyorum ama ne bileym KLN üye arkdsımda böyle sorunu çözdum deynce ne bileym kafam karıstııı

canım bende biliyorum ama o kadar çabalıyorumki konuşurken bile düşünüyorum yanlış birşey söylememeyim diye tedirginlik içindeyim sürekli

canım bende biliyorum ama o kadar çabalıyorumki konuşurken bile düşünüyorum yanlış birşey söylememeyim diye tedirginlik içindeyim sürekli

bugün okudum kavganızı sanırım daha senle yaşamaya alışamadığını falan söylemiş.. biraz ayıp etmiş ama olsun.. aslında onun seni kırmamak için laflarına dikkat etmesi gerekiyo ama o da bunalmış bellikiii.. üzme kendinii.. Allahım hepimize yardım etsinn o kadar dua ediyorumki bu sorunu yaşayanlara.. ne büyük bi yükmüş bu sorunla yaşamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…