- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.021
Tatlım Bende Böyle Bişey Yok
Orgazma yaklaşırken İşemee Hissi filann.. Tam Tersİ Ben orgazm olacağımı hissediyorum. Çünkü zevk kendini yavaştan hissettiriyo.
O İşeme Hissi Ben İlk yendiğimde 1 hafta filan oldu. Ondan sonraa Yok olduu. İlk Zamanlarda Olur hem işeme hissi hem baskı bunlar geçiçi şeyler
jel kullanarak yapıyoruz canım zaten ama eşim de biraz korkuyor ne yalan söyleyeyim benim ki sanırım biraz da eşimden kaynaklı canın yanacak bişey olacak diyo sürekli o benden daha panik onun bu durumundan dolayı ben de rahat hareket edemiyorum sizin eşlerinizde de varmıydı ne bilim çok gergin oluyor yine olmayacak diye çaba da sarfetmiyor bi anda zorlasa olacak ama işte offfff
kızlar bende pendik kaynarcadayım :) bu arada p...s denemesi yapma önce parmaklarınla kendi vajinanı kendin tanı aynayla bak heryerine sonrada serçe parmağınla dene... ben yaptım serçe parmağımı alabiliyorum artık.. bugünde işaret parmağımı birinci boğuma kadar aldım.. denemelere ara ver egzersizlere başlaevet cnm pendikteyim tren garına yakınım sen neresindesin ?
egzersizi yapamadım hiç cnm dr larda cok tuzlu geldi pe... denemesine devm ediyoz eskiye göre iyiyim artık bacaklarımı acabiliyor eşimi arama alabiliyorum ucuda vajime dokunuyor ama asırı kasıldıgımdan ilerleyemiyoruz psikiyatra gidicektim ama klinikler dekiler cok pahalı geldi zaten yeni evlendik bi sürü borcumuz var buda külfet olur diye p... ,le denioruz ilk ayımıza gre iyiyim ama sonuc alcammı bilemedm sen nasılsın ? sıkıntı yok demi ?
ne zaman geçecekse artık bu çişşşş hisssiiiiiii 1 ayı devirdikkkkkkk yaaaa
kızlar ben demin işaret parmağımın birinci boğumuna kadar aldım ve ondan sonra tıkandı ilelemedi ve sanki parmağım bişeye takıldı ve zor çıkardım sizce neyle ilgili bu.. nefes almamda falanmı bi sorun var yoksa kaslardan dolayımı.. napmalıyım
Tatlım O yönden Dolayı öyle Oluyodur. Sen Biraz Popoya doğru İttirirsen Kayar Giderr..
eşimle son ettiğim kavgadan sonra benim bu vajiyi yenmek için umudum pek kalmadı halbuki mum denemesine kadar gelmiştim
bakın anlatıorm ben bi buçuk yıllık vajınumustum bakırköyde tedavi gördüm ama sonuna gelemedim..taki bi gün
bi arkadaşım 4 aydır vajınusmus oldunu ve doktoru ona bi ilaç verdiğini dör mü beş gün mü şu an tam hatırlamıorm hapı yutmuş 5.gün birlikkte olmş
eşi ile
bende hhemen o ilaçı temin ettim kas gevşetici ilk denememde ucu girdei sonrra tamamen old
allaha şükür darısı başınıza
öyle demeeee yenicez inşallahhh inanmaya devam et senn
kızlar Kln den almıstım ilacın adını ama denemedim daha yeni ögrendim bende bu ilac sayesinde sorunu gidermiş banada önerdi bilginiz olsun
acaba faydası olurmu alsammıkiiii
çabalıyorum ama destek olmayınca bi işe yaramıyorki bu :S
bende bi ilaç adı duydum ama bunların yardımcı olacağını sanmıyorum sonuçta bu psikilojik birşey değil mi arkadaşlar
sen de haklısın ama inan eşlerimizin psikolojisi bizden daha kötü oluyo ben buna bizzat tanık oldumdün ilk egzersizimi yaptım başardığımı görünce çocuk gbi sevindi gözlerinin içi gülüyodu.. sen eşin yüzünden sakın ara verme egzersizlerine .. herşeyi düzeltmek biz kadınlara düşüyo napak
canım bende biliyorum ama o kadar çabalıyorumki konuşurken bile düşünüyorum yanlış birşey söylememeyim diye tedirginlik içindeyim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?