- 3 Ekim 2012
- 644
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.061
yok cnm nerdeya bi link koycam olmuyo **** işaret gözüküo youtubeden doktorum programı dye yazsınlar cıkıyor
Kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim malesef bende aynı durumdan muzdaribim sayısız denemelerim oldu her defasında şimdi olucak dedim ama sonuç olumsuz eşim bir noktaya geliyordu ama sanki orda bir duvar varmış gibi ilerleyemiyordu ve bu aşamada canım çok yanıyordu 2 gün önc doktora gittim bana anestol pamod ve gleitgelen verdi bunlarla deneyeceğim bakalım inş. Olur ve bu durumda kurtulurum psikolojim bozuldu artık geceleri uyuyamıyorum.birde kızlar anestol kremi içinemi sürücez ya doktora sormadım içinde yazıyordur diye ama bu krem farklı amaçlar içinde kullanılıyormuş kullanananız varmı ayrıca kremi sürünce ne kadar bekliycez uyuşması için. Yardımcı olurmusunuz
nasıl bir ilaç adı ne
canımmm anestol uyuşturma etkili ama yakıo biraz bildiğim kadarıyla ben benzerini ilk vaji döneminde kullanmıştımm diğeri kayganlaştırıcı...tavsiyem başka şeylere güvenip tekrar hayal kırıklığı yaşarsınız ben egzersiz yapın derimm...kayganlaştırıcıyı her aşamada kullan yani egzersizdede...biz de aynen böyle derdik hatta eşim derdiii sanki duvar var orda diee...işte bunu yenmenin çözümü egzersiz ve yönünü bulma...egzersizin aslında bana göre en etkili olduğu nokta yönünü kavramanızı sağlıyor...ve oraya bişiler girdiğindede kafanızda oraya şu girse bu girse p....s de girer zaten ben nasıl sokimm parmak yada aparat gibi cümleleri beynimizden silmemizi sağlıo...ısrarla egzersize başlayın diorummm en azından iki parmağa kadar yada bu kalınlıkta aparat seviyesine kadar egzersize devam edin....bunları ertelemeyin...her kafadan ses çıkar onu yap bunu yap...ama görünen şu ki %95 i egzersizle yendiii
[[/b]
canımmm senin problemin bence yönnn hele hele p...s i alıyosann tamam canımm sen yöne odaklannn...p....s i aldıktan sonra yani açık yazıcam affınıza sığınarak kafasını aldıktan sonra popoya eğimli olacak p...s in hareketii...aşağı doğru yaniii..canım bak cadı kedi bi foto yayınladı onu bi incele mutlaka yön dediğimde ne olduğunu anlayacaksınn.......
bende aynı durumdayım kafasını alabiliyorum ama yönden kastın ne canım anlamadım banada yardımcı olabilirmisin lütfen
merhaba arkadaşlar. ben temmuz ayında evlendim ilk 4 ay kesinlikle hiçbir ilerleme kaydedemedim. bu 4 ayda krem kullandım,dr a gittim ,kayganlaştırıcı kullandım hatta alkolü bile denedim hiç bir faydası olmadı. bu aylarda yine bu siteden sizi takip ettim, ama kesinlikle parmak egzersizi yapamacağımı düşündüm. ama kasım ortası gibi baktım olmayacak denedim ve çok rahat girdiğini gördüm. önce serçe,sonra işaret ve orta parmak olarak devam ettim. daha sonra acımadığını farkedince eşimle denemelere geçtik. ama 1-2 cm den sonra canım öyle bir acıyor ki anlatamam. normalde parmak egzersizlerinde de elimi alta itmeyince canım yanıyordu bunu eşimede söyledim o da eliyle aşağı iterek yapmaya çalıştı ama yine de1-2 cmden sonra canım çok yanıyor. benim anlamadığım şu siz nasıl elinizle aşağı ittirtmeden yaptırıyorsunuz hiç canınız yanmıyor mu? bi de bunun için acaba emle kullansam mı ben bir kere ucuna sürmüştüm çok yanmıştı şimdi de dişimi sıkıp içine de sürsem mi acaba?
lütfen acil yardım eder misiniz? umarım herkes (ben de dahil olmak üzere) en kısa zamanda bu illeti yener.
şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.
kızlar dün p..s denemesi yaptım ama hüsranben egzersize daha başlamayanlardanım erteleyenlerden psikoloğa gidiyorum oda bu hafta işaret parmağını verdi ama başlamadım eşle yenerim dedim ama olmadı neyse dün p..s denemesinden sonra işaret parmağımı yerleştirdim oldu yarıya kadar sonra orta parmağı denedim oda yarıya kadar oldu ama o sırada parmağım içimde bişeye değdi içim bi tuhaf oldu ıyy artık pamağı koyamam galiba tuhaf oldum yani ne yapcam aparat mı yapsam eş parmağımı ne yapsam yaa birde gerçekten egzersizden sonra yenecek miyim hep onu düşünüyorum genişlemiyo çünkü orası parmak çıkınca tekrar aynı hali alıyo nasıl olcak o iş aparatı çıkarıp hemen p...smi alcaz ne yapcaz üst pozisyonda hiç başarılı değilim ama kendimi en güvenilir hissettiğim halde o aslında kontrol bende ama ben yine yapamıyom egzersiz yapmadığım içinde olabilir
ben anlayamıyorum bu internette 3 günde çözen doktorlar var okuduğumda tabi çok pahalı milyarlardan bahsediyorlar peki biz neden çözemiyoruz bunlar 3 günde sihirli değnek yokki dokunsun çözülsün annelerimiz ninelerimiz neden yaşamamış böle bişi nasıl yönünü her şeyini bulabiliyorlarmışda biz çok bilgiliyiz ondan mı bu iş bu noktaya geldi cinsel bilgisi olmayanda bir sorun olmuyo ya kafayı yicem valla doktorlar devlet hastanelerindekiler uzun zaman seanslı diyorlar eşinle beraber diyorlar eşim izin alamıyo diye kabul etmiyorlar özelede maddi sıkıntıdan gidemiyorum3-4 milyar vremem diye burda kendi kendine çözen arkadaşlar siz hiç doktor desteği almadınız mı yanidoktora dedim kendim egzersize başlayım mı bilinçsizce egzersiz başka sorunlara yol açar diyor ya vallahi ölmek istiyorum bu ne çıkmaz bişi neden bizim başımızda bu bela
ben üst pozsyonda çok zorladım hiç ileri gitmedi ama sanırım dümdüz itmeye çalştım öyle yönünü falan eğmeden dikkat etmedim ve doğal olarak acıdı bıraktım ama egzersizsiz denemiştim o eğerek ilerleme nasıl oluyo popoyo doğru onu anlayamadım bi türlü
canım sen egzersizlere başla bak parmaklarını alabılıyosan bıraz daha cabalarsan ve egzersız yaparsan aparatı da alırsın. bıde parmak cıkınca vajı eskı halını alıyo demıssın. vajı yapısı ıtıbarıyle oraya ne gırerse gırsın onun seklını alıyo. merak etme p....s cok rahat oluyo hatta aparatlarla calıstıktan sonra p..s e gecince ne kadar kolay oldugunu kendın anlayacaksın. ben vajıyı ust pozısyonda yenenlerdenım burdakı bırcok kısı de o sekılde yenmıs. p...s ı ust pozısyondayken vajıye yerlestır ve ılk gırısten sonra popoya dogru ittir zaten yonu bulunca o kendısı kayıp gırıverecek...umarım en kısa zamanda sende kurtulursun vajı denen ılletten...
canım ben su sekılde yenmıstım. yuzum esıme donuktu. wc ye oturur gıbı ayaklarımın uzerındeydım once p...s ı vajıme yerlestırdım. sonra one dogru bıraz egıldım ve hıc anlamadan bı baktım p...s cup ıcerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?