Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok cnm nerde ya bi link koycam olmuyo **** işaret gözüküo youtubeden doktorum programı dye yazsınlar cıkıyor

merhaba arkadaşlar. ben temmuz ayında evlendim ilk 4 ay kesinlikle hiçbir ilerleme kaydedemedim. bu 4 ayda krem kullandım,dr a gittim ,kayganlaştırıcı kullandım hatta alkolü bile denedim hiç bir faydası olmadı. bu aylarda yine bu siteden sizi takip ettim, ama kesinlikle parmak egzersizi yapamacağımı düşündüm. ama kasım ortası gibi baktım olmayacak denedim ve çok rahat girdiğini gördüm. önce serçe,sonra işaret ve orta parmak olarak devam ettim. daha sonra acımadığını farkedince eşimle denemelere geçtik. ama 1-2 cm den sonra canım öyle bir acıyor ki anlatamam. normalde parmak egzersizlerinde de elimi alta itmeyince canım yanıyordu bunu eşimede söyledim o da eliyle aşağı iterek yapmaya çalıştı ama yine de1-2 cmden sonra canım çok yanıyor. benim anlamadığım şu siz nasıl elinizle aşağı ittirtmeden yaptırıyorsunuz hiç canınız yanmıyor mu? bi de bunun için acaba emle kullansam mı ben bir kere ucuna sürmüştüm çok yanmıştı şimdi de dişimi sıkıp içine de sürsem mi acaba?
lütfen acil yardım eder misiniz? umarım herkes (ben de dahil olmak üzere) en kısa zamanda bu illeti yener.
şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.

Kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim malesef bende aynı durumdan muzdaribim sayısız denemelerim oldu her defasında şimdi olucak dedim ama sonuç olumsuz eşim bir noktaya geliyordu ama sanki orda bir duvar varmış gibi ilerleyemiyordu ve bu aşamada canım çok yanıyordu 2 gün önc doktora gittim bana anestol pamod ve gleitgelen verdi bunlarla deneyeceğim bakalım inş. Olur ve bu durumda kurtulurum psikolojim bozuldu artık geceleri uyuyamıyorum.birde kızlar anestol kremi içinemi sürücez ya doktora sormadım içinde yazıyordur diye ama bu krem farklı amaçlar içinde kullanılıyormuş kullanananız varmı ayrıca kremi sürünce ne kadar bekliycez uyuşması için. Yardımcı olurmusunuz

canımmm anestol uyuşturma etkili ama yakıo biraz bildiğim kadarıyla ben benzerini ilk vaji döneminde kullanmıştımm diğeri kayganlaştırıcı...tavsiyem başka şeylere güvenip tekrar hayal kırıklığı yaşarsınız ben egzersiz yapın derimm...kayganlaştırıcıyı her aşamada kullan yani egzersizdede...biz de aynen böyle derdik hatta eşim derdiii sanki duvar var orda diee...işte bunu yenmenin çözümü egzersiz ve yönünü bulma...egzersizin aslında bana göre en etkili olduğu nokta yönünü kavramanızı sağlıyor...ve oraya bişiler girdiğindede kafanızda oraya şu girse bu girse p....s de girer zaten ben nasıl sokimm parmak yada aparat gibi cümleleri beynimizden silmemizi sağlıo...ısrarla egzersize başlayın diorummm en azından iki parmağa kadar yada bu kalınlıkta aparat seviyesine kadar egzersize devam edin....bunları ertelemeyin...her kafadan ses çıkar onu yap bunu yap...ama görünen şu ki %95 i egzersizle yendiii

Son düzenleme:

peki canım bu kremi içine mi sürüyoruz ve nekadar bekletiyoruz birde bu egzersizler nerde yazıyor okadar kötü hissediyorumkikendimi bir an önce olsun bitdin bende derin bir nefes çekeyim eşimi seviyorum ama bişey yapamıyorum ilk başlarda hiç bişey yapamıyordum şimdi yine biraz içime alabiliyorum ama işte sanki duvar varda oraya değiyor doktor başka yeri zedeleişsiniz dedi

bende aynı durumdayım kafasını alabiliyorum ama yönden kastın ne canım anlamadım banada yardımcı olabilirmisin lütfen

bende aynı durumdayım kafasını alabiliyorum ama yönden kastın ne canım anlamadım banada yardımcı olabilirmisin lütfen

canım 13037. sayfaya git ve orda cadıkedinin paylaştığı resmi incele öncelikle....yönden kastım şu ki eğer sen altta deniyosan eşin girişden sonra o sayfada gördüğün gibi popoya aşağıya doğru ilerlicek yani p.....s i o şekilde yavaş yavaş ilerleticek...eğer düz girmeye çalışırsa ki belliki sizin de öyle ,,takılır duvara toslar gibi olur çünkü vajinanın yapısı dümdüz boru gibi değil popoya doğru eğik devam ediyo ve inan orası hiç daha acımıyor...bunları denerken bol bol kayganlaştırıcı jel şart işinizi çok çok kolaylaştırır..

Tatlım merhaba. Gerçekten Çok İyi Aşamalar Katetmişsin. Bravoo sanaa

Orta Parmak Yapıyosun heralde en son. Fakat Tatlım daha sen orta Parmak yaparken penis denemesinee hazır olmassın ki.

Öncee 2 Parmak Yapman lazım yani İşaret ve Orta Parmağı Birlikte Sokacaksın.

Sonra 3 Parmağa geçiceksin. Yani İşaret,orta ve yüzük parmak yan yana sokucaksın. İşte 3 parmağıda soktunmu hazırsın demektir.

Amaa Herşey Beyinde Biter. Sen Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman da yapabilirsin..

Ve En son aşamada eş egzersizi yani eşin parmaklarını sokucak. İçinde Git gel yapacak. Onuda Bir kaç kere yaptıktan sonraa.

Penis Denemesine Geçebilirsinnn

kızlar dün p..s denemesi yaptım ama hüsran ben egzersize daha başlamayanlardanım erteleyenlerden psikoloğa gidiyorum oda bu hafta işaret parmağını verdi ama başlamadım eşle yenerim dedim ama olmadı neyse dün p..s denemesinden sonra işaret parmağımı yerleştirdim oldu yarıya kadar sonra orta parmağı denedim oda yarıya kadar oldu ama o sırada parmağım içimde bişeye değdi içim bi tuhaf oldu ıyy artık pamağı koyamam galiba tuhaf oldum yani ne yapcam aparat mı yapsam eş parmağımı ne yapsam yaa birde gerçekten egzersizden sonra yenecek miyim hep onu düşünüyorum genişlemiyo çünkü orası parmak çıkınca tekrar aynı hali alıyo nasıl olcak o iş aparatı çıkarıp hemen p...smi alcaz ne yapcaz üst pozisyonda hiç başarılı değilim ama kendimi en güvenilir hissettiğim halde o aslında kontrol bende ama ben yine yapamıyom egzersiz yapmadığım içinde olabilir

ben anlayamıyorum bu internette 3 günde çözen doktorlar var okuduğumda tabi çok pahalı milyarlardan bahsediyorlar peki biz neden çözemiyoruz bunlar 3 günde sihirli değnek yokki dokunsun çözülsün annelerimiz ninelerimiz neden yaşamamış böle bişi nasıl yönünü her şeyini bulabiliyorlarmışda biz çok bilgiliyiz ondan mı bu iş bu noktaya geldi cinsel bilgisi olmayanda bir sorun olmuyo ya kafayı yicem valla doktorlar devlet hastanelerindekiler uzun zaman seanslı diyorlar eşinle beraber diyorlar eşim izin alamıyo diye kabul etmiyorlar özelede maddi sıkıntıdan gidemiyorum3-4 milyar vremem diye burda kendi kendine çözen arkadaşlar siz hiç doktor desteği almadınız mı yanidoktora dedim kendim egzersize başlayım mı bilinçsizce egzersiz başka sorunlara yol açar diyor ya vallahi ölmek istiyorum bu ne çıkmaz bişi neden bizim başımızda bu bela

canım sen egzersizlere başla bak parmaklarını alabılıyosan bıraz daha cabalarsan ve egzersız yaparsan aparatı da alırsın. bıde parmak cıkınca vajı eskı halını alıyo demıssın. vajı yapısı ıtıbarıyle oraya ne gırerse gırsın onun seklını alıyo. merak etme p....s cok rahat oluyo hatta aparatlarla calıstıktan sonra p..s e gecince ne kadar kolay oldugunu kendın anlayacaksın. ben vajıyı ust pozısyonda yenenlerdenım burdakı bırcok kısı de o sekılde yenmıs. p...s ı ust pozısyondayken vajıye yerlestır ve ılk gırısten sonra popoya dogru ittir zaten yonu bulunca o kendısı kayıp gırıverecek...umarım en kısa zamanda sende kurtulursun vajı denen ılletten...

ben üst pozsyonda çok zorladım hiç ileri gitmedi ama sanırım dümdüz itmeye çalştım öyle yönünü falan eğmeden dikkat etmedim ve doğal olarak acıdı bıraktım ama egzersizsiz denemiştim o eğerek ilerleme nasıl oluyo popoyo doğru onu anlayamadım bi türlü

canım burda nerdeyse herkes kendı kendıne egzersız yaparak yendı vajıyı Allaha şukur kımseye de bısey olmadı herkes gayet saglıklı. sende doktorlara verecek param yok dıyosan bır an once basla egzersızlere. ınan bu hastalıgı ertelemekle bır yere varılmıyor . olan senın ve eşının psıkolojısıne oluyor. bır an once cesaretını topla ve egzersızlere başla

canım ben su sekılde yenmıstım. yuzum esıme donuktu. wc ye oturur gıbı ayaklarımın uzerındeydım once p...s ı vajıme yerlestırdım. sonra one dogru bıraz egıldım ve hıc anlamadan bı baktım p...s cup ıcerde

kızlar merhaba orta parmağımı iki parmagımı bir de 7 cm lik aparatı rahatlıkla alabiliyorum bu yüzden dün gece yapacağıma cok inandım ve denedik ama olmadı p..s oraya gelince asırı bi basınç hissi oldu aparat yerleştirir gibi yapmak istedi olmadıbişey sorucam penis vajinanın oraya geldiğinde vajen deliği kendiliğinden onun boyutuna göre acılırmı yoksa p..s vajen deliğinin içine doğru sokmaya çalıştıkça mı orası genişler. yine eskisi gibi oldu yapamadım oraya gelince cok acıdı

aynen öyle yapmaya çalışıyom ama bi türlü ilerlemiyo yaaa off sıkıldım bende parmak giriyo ama p..s girmiyoo

bende denedim bunu ama olmadı sen ne kadar egzersiz yaptın ya birde p..s den denemesinden hemen önce egzersiz mi yapmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…