- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.201
iki gündür egzersiz yapamıyorum hep biyerlere gttik evde durmadık zaten son tartışmamızdan sonra cesaretim kırıldı herşeye sil baştan başlıcamm... Allah hepimize yardım etsin yüzümüzün akıyla bitirelim şu işii
Canım Fırsatını Her bulduğunda Lütfen Yap egzersiz ertelemee. Çünkü erteledikçe daha da zor oluyor
tamam canım senin yazdıkların çok cesaret veriyo bana hatta bi kağıda yazdım tavsiyelerini okuyup okuyup duruyorum:)
evetttttttttttttttttttttttt çooooooooooooooooookkkkk mutluyum anlatama duygularımı canım şimdi ilk önce herkese faydası olasını istediğimiçin neler yatığımı anlatıyorum ilk önce kovaya sıcak su doldurdum ve banyoda o suya oturdum amaç vajindeki kaslarımı gevşetmek yaklaşık bir 10 dk bu şekilde banyoda kaldım sonra hemen yatakodasına gittim açıkcası önsevişmeyi uzun sürdürmedim 5 dk belki ardından eşimin baş parmağına anestol pomat kremi sürdüm ve içime sokmasını istedim o sokarken ben nefes alıp verdim burundan aldım ağızdan verdim eşim bile şaşırdı çünkü bu şekilde parmağın hepsini almışım sonra 5 dk kadar kaldı içimde sonra çıkardık tekrar sürdüm krem ve tekrar soktuk 5 dk daha kaldı içimde tabi ben yine nefes alıp verdim onu alırken ondan sonra çıkardı parmağı ve kayganlaştırıcı jeli sıktık içime ve nefes alıp vererek yine p...si içime aldım yavaş yavaş ve ıkındım ara sıra sırt üstüydüm yani eşim üstteydi ayaklarım karnıma doğru çekikti tamamen içime girmiş eşim inanamadım baktım gerçekten girmişti benim zarım esnek kızar o yüzden durumum ne bilmiyorum ama kan geldi çok değil tabi ama inanaın kızlar aylarca bunun içinmi ağladım uyuyamadım dedim acı falan yok güldüm halime çok mutluyum berayyyy çooook mutluyum çok şükür önce rabbime sonra bu siteye çok teşekkür ediyorum çünkü burda okuduğum başarı hikayeleri ve sizlerin tavsiyeleri işime yaradıGulirann Ne yaptınn canım ?? Bitti mi bu işşş
evetttttttttttttttttttttttt çooooooooooooooooookkkkk mutluyum anlatama duygularımı canım şimdi ilk önce herkese faydası olasını istediğimiçin neler yatığımı anlatıyorum ilk önce kovaya sıcak su doldurdum ve banyoda o suya oturdum amaç vajindeki kaslarımı gevşetmek yaklaşık bir 10 dk bu şekilde banyoda kaldım sonra hemen yatakodasına gittim açıkcası önsevişmeyi uzun sürdürmedim 5 dk belki ardından eşimin baş parmağına anestol pomat kremi sürdüm ve içime sokmasını istedim o sokarken ben nefes alıp verdim burundan aldım ağızdan verdim eşim bile şaşırdı çünkü bu şekilde parmağın hepsini almışım sonra 5 dk kadar kaldı içimde sonra çıkardık tekrar sürdüm krem ve tekrar soktuk 5 dk daha kaldı içimde tabi ben yine nefes alıp verdim onu alırken ondan sonra çıkardı parmağı ve kayganlaştırıcı jeli sıktık içime ve nefes alıp vererek yine p...si içime aldım yavaş yavaş ve ıkındım ara sıra sırt üstüydüm yani eşim üstteydi ayaklarım karnıma doğru çekikti tamamen içime girmiş eşim inanamadım baktım gerçekten girmişti benim zarım esnek kızar o yüzden durumum ne bilmiyorum ama kan geldi çok değil tabi ama inanaın kızlar aylarca bunun içinmi ağladım uyuyamadım dedim acı falan yok güldüm halime çok mutluyum berayyyy çooook mutluyum çok şükür önce rabbime sonra bu siteye çok teşekkür ediyorum çünkü burda okuduğum başarı hikayeleri ve sizlerin tavsiyeleri işime yaradı
tebrik ederim cnm bi kisi daha basardi ne guzel darisi tum bu sikintiyi cekenlere
tebrikler sevindim senin adına.acaba ben ve benim gibilerde birgün böyle mutlu haber verebilecekmiyiz.....darısı bizim başımıza
xxxxxxxxxxxxxxxxxKizlar ben 3parmak 2.bogum yapiyorm egzersizim 5dk fln suruyo saatlerce yapmiyorum kolaylikla oluyor cunku ama iyice daraldim ya bi arkadasim bana ozelden iyice anlatamaz mi ben ozel msj atamiyorum utaniyorumda yazmaya ama yardimlariniza ihtiyacim var vajina icinde orta kisimdaki yuvarlak bisey var bu vajina yapisindan mi bide parmak popoya ittirilince nereye kdr ilerletiliyor sacmami oldu sorum bilmiyorum ama iyice bi anlayamiyorumki resimlerdende tam anlamadim lutfen cvplayin artik olsun parmakta sorun yok aklima takilanlarda sorun cikiyor
3,5 yıldır vajinisusumm( parmak egzersizi yapamıyorum bi kaç defa birlikte olduk ama canııım çookk yandıı ve birdahada denemedik çokmutsuzum hiç içimden gülmek gelmiyor suratsız bi kadın oldum '' kadın'' hıh kadın bile olamadım derdimi kaynanama vs. kimseye söylemedim şimdi herkese haylırmak istiyorum ama o zaman ne tepki verirler bilmiyorum hep bebek yapın artık diye baskı yaptılar bana düşünmüyoruz dedik hep kızdılar bize. şimdi aslında ben vajinismusum nolur bana yardım edin desem yanımda olurlar mı yoksa bizi yıllarca kandırdın diye dahamı beter olur herşey bilmiyorum. tek bildiğim artık olacaksa olsun olmayacaksa bitsin bu evlilik (( parmak egzersizi bana çok itici geliyor nolur o olmadan yenemezsin demeyin yenenlerden vardır mutlaka nerdeler onlar (
msn den ekliyorum seda tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?