Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

xxxxxxxxxxxxxxxx

kızlar ben bu ileti bir yıl yendim ve atllatımm yardım ısteyen varsa eklesın elımden geldıgınce yardımcı olayım

Son düzenleyen: Moderatör:

xxxxxxxxxxxxxxxxx

cnm eklersen yardımcı olabılırım

canımm tebriklerr süper bi haberrrr...ee ozaman gelsin halaylar:64

Tebrikler canim Allah baska dert vermesin

Çok tebrikler canımmm

güliran çooookkk sevindimm canımmm:) inan bu yazdıklarını gülümseyerek okudum banada dua et bi an önce atlatayım....

Canımmm Çoook sevindimm. Bravoo sanaa. Bundan sonraki zamanlarının tadını Çıkar. Bütün Halaylar sanaa gelsinn Haydeeeeeeeeeeeee

xxxxxxxxxxxxxxxx

kızlar ben bu ileti bir yıl yendim ve atllatımm yardım ısteyen varsa eklesın elımden geldıgınce yardımcı olayım[/QUOTE]

Ya canım msn adresi Filan yazmak yasakkk !!! Yazmayınn Lütfennn.. Banlanmak İstemiyosanız Msn adresi Facebook adresi vs yazmayınnnnn !!!

bende bugün p... denemesi yapacağım mum ve kulak çubuğunu denedim baya başarılı geçti benim için. Cem Keçe nin kitabınıda okudum o da baya yardımcı oldu, eşimle denicez bakalım . Bana şans dileyin umarım bende yarın size güzel haberler veririm

Ya canım msn adresi Filan yazmak yasakkk !!! Yazmayınn Lütfennn.. Banlanmak İstemiyosanız Msn adresi Facebook adresi vs yazmayınnnnn !!!

İyi Cesaret..
Her Yere İletişim Bilgilerini Yazmış..

Son düzenleme:

İyi Cesaret..
Her Yere İletişim Bilgilerini Yazmış..

Aynenn Msn adresini Filan yazdığı İçin geçen haftamı ne Banlanmıştı. Bakk Yinee yazmışş....

merhaba kızlarrr.. benden haber beklemişsiniz dün ama giremedim internete. kayınvelidem biraz önce gitti ve ben bir nefes alabildim. sürekli ilgi, alaka ve sohbet beklediği için giremedim topiğe. konuya girişimden anlamışsınızdır olmadı henüz daha doğrusu olamadı tam motive olmuştum banyoda önce 7 cm sonra 10 cm aparatla egzersiz yaptım, hazırlandım, odaya girdiğimde eşim mışıl mışıl uyuyordu. şaka gibi. erkekler annesinin yanında daha bir çocuk mu oluyor yoksa benimki mi böyle bir tek ya (( bende ne istek kaldı ne heves, tabi dün de olmadı, bugün de sanırım regl olacağım (( neyse kayınvalidem gitti ya reglim biter bitmez deneme yapacağım ya kızlar stresten midir nedir aparatlarda da zorlanıyorum sanki ya geriye gidersem başa filan dönersem offffff neyse sizi de hayal kırıklığına uğrattım canım çok sıkkkın (((((((((((((((

canım olur böle aksilikler sıkma canını sakın pes etme, geriye gitmezsin inancını kaybetme bak 10 cm yapmışsın artık hazırsın buna inan

Tebrik ederim canım benim son günlerde aldığım en güzel haber oldu bu haydi halaya hoobaaaa :64

canım olur böle aksilikler sıkma canını sakın pes etme, geriye gitmezsin inancını kaybetme bak 10 cm yapmışsın artık hazırsın buna inan

inşallah canım ya ne bileyim üst üste geldi biraz düştü motivasyonum. Allah'tan sizler varsınız. İyi ki de varsınız. Bu arada mufim'den haber var mı canım onu da göremedim merak da ettim inşallah o yenmiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…