Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hemen başa falan dönmezsin geriye de gitmezsin korkma. hemen kötü şeyler getirme aklına. kimse 7/24 egzersizde değildi yani :) çalıştığım için günlerce egzersiz yapamadığım oluyordu gelip yazıyordum buraya hatta yorgunluktan 10 dakika yapabildim, bu akşam dışarı çıktık çok yorulmuştum yapamadım gelince, uyuyakaldım yapamadım falan diye... sonuçta evlendiği gece yapanlar var egzersizsiz. her şey kişinin kendinde bitiyor ama işte biz korktuğumuz için orası hazırlansın, acımayacak şekilde genişlesin istiyoruz. egzersizi de işte yapabildğin kadar yap. ona fırsat bulamadığında kegel yap. yeter ki psikolojik açıdan hazırlanmış ol boş durma...

Peki araya regl girince ne oluyordu haliyle egzersiz yapamayacağım yani o zaman da kegel yapsam faydası olur mu bu aşamada yani aklıma geldikçe kasıp gevşetsem ya herşeyi detay detay soruyoruz ama ne bileyim çok yol katettim ya geldiğim noktayı korumak istiyorum sanırım
regl bitsin orası da iyice genişleyecek zaten bu iş bitecek 2012 gelini olucaz inşallah

merhaba kızlar daha yakın bir dönemde size başımıza gelen bir şeyi anlatmıştık
buraya gelip direk maıl adresı verıp ordan konusalım dıyenlere hemen ıtıbar etmeyınkendı adreslerınızde acık acık vermıssınız
sonra bır sürü sapıklar sızınle ıletısıme gecmeye calısınca eyvah dıceksınız
benım bıle basıma geldı bızımle sureklı yazısıp sorunumuzu yasayıp gıbı gosteren bırı
herkesle maıl adresı almıs msnden sacma sapan ısteklerı ve sorularıyla erkek oldugunu anladık
gonderıldı sıteden lutfen dıkkat kızlar burda her daım yardıma hazır kısıler var zatı guvenmedıgınız kısılere
ıletısım adresı vermeyınız veya ozelden verın adreslerınızı verıceksenız
caresızlıgımızı kendıne cıkar elde etmeye kullanan sapıkların Allah belasını versin ne dıyeyım ..

tabii canım elbette regl döneminde kegel yapacaksın :)) yani ne yapsan kâr, mantığı böyle bu işin :)

başka aklına gelen şeyler varsa sor çekinme. ben de burada sorardım, akşam denerdim hey gidi günler :) umutluyum senden hadi bakalım :) sen sadece karamsar yaklaşıyorsun tek sorun bu. daha cesur ol, olumlu düşün. bu siteyi bulmak sonuca giden en önemli adımın...

Teşekkür ederim canım bu güven bile bizleri kamçılıyor biz de ufacık bir detayı bile soruyoruz ki sıfır hata olsun istiyoruz İnan hayatımda bu kadar titizlendiğim bir problem olmadı bu hastalık var ya gercekten yaşayan bilir neyse bir şey olursa yine danışırım sizlere regl bitsin ben haftaya gelinim inşallah yaaa ))

Bu arada cadıkedi nerede biraz canı sıkkındı en son inşallah herşey yoluna girmiştir ve iyidir. kendisi de motivasyon kaynağı listeleri de yok ( görüyorsunuz di mi kızlar biriniz kaybolsanız ortalıktan anaokulunda annesi gelmeyen çocuklar gibi oluyoruz :))) bizi bırakmak yok ))

off bilmez miyim yaa evlenmeden önce hiç korkmazdım yaparım derdim. evlenince yaklaştıramadım bile :)) her zaman çoook sakin olan ben kendimi o konuda teskin edemedim aylarca. anlayamadığın ne olursa gel danış. ya ben ya başkası mutlaka online birileri olur yardım edecek...

canım inşallahhh yaparsın:)) başarcaksın inanıyorum.. ben bugün parmaklara devam etcem:)

veeeeeeeeeeeeeeee iyi haber. sonunda ben de kurtuldum bu illetten. darısı sizin başınıza arkadaşlar, gerçekten çok zor bir durum umarım en kısa zamanda herkes kurtulur. ama şunu söylemeliyimki vajinismus parmak egzersizleri+kayganlaştırıcı+doğru yönü bulmak+eşinizin anlayışıyla çözülüyormuş.

Tebrikler canim Allah herkesi kurtarsin bu illetten

merhaba arkadaşlar ben kasımın ortasında vajinismusu yenmiştim.yendikten sonra da fazla deneyemedik.sonrasında regl oldum ve reglimin bitmesinin üzerinden 1 hafta geçti.bu arada ben egzersizleri de eş denemesini de bebeyağıyla yapmıştım.bebeyağı mantar falan da yapmadı ama hamileliği engelliyormuş.o yüzden dün gece bebeyağı olmadan denedim ve sanırım olmadı.daha doğrusu yarısı girdi ama tamamını alamadım.eşim de olmadığını söyledi.ilişki olduğundan beri egzersiz yapmıyordum.sizce tekrar egzersiz mi yapsam.. ya da siz ne yapmamı öneriyorsunuz)moralim çokkk bozuk.lütfen yardımm.

Canim ilk basta bebek dusunuyosan bebe yagindan kurtulmalisin ve su bazli ultrason jellerinden kullanmalisin.benimde vajiyi yendikten 1 gun sonra reglim olmustu bende reglim bitince bi kac kez egzersiz yaptim unutmayayim die.sende bi kac kez egzersiz yapabilirsin kendini tekrar iliskiye hazirlamak icin.

Son düzenleme:
bence devam etmelisin egzersizlere canım

Tebrik ederimm Canım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…