Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence devam etmelisin egzersizlere canım

yaklaşık olarak 20 gündür egzersiz yapmıyorum ve o kadar mutluydum ki kurtuldum diye.ama dün geceden beri moralim yine düştü.eşim 2 gecede bir gece çalışıyor.tabi arada da ya misafir geliyor ya davetli oluyoruz.pak deneyemedik ondan mı oldu acaba diyorum.bir de su bazlı ultrason jellerini nerden alabilirim.ilçede yaşıyorum.burda bulamam herhalde.internette satılıyormuş ama kargoda yazıyor ya ne olduğu çalışıyorum işe gelecek mecbur kargo.kimsenin görmesini bilmesini istemiyorum..ufff yaa napıcam ben şimdi.

tebrikler canım bu haberlere bayılıyorumm....ohhhhhh halaylar sanaaaa 64:64:64:64::64

aynı dert bendede var 2 gündür egzersiz yapamıyorum her gün bi yere davetliyiz yeteerrr dicem artık.. serçe parmağımın tamamını alabiliyodum şimdi birinci boğuma kadar alıyorum çok moralim bozukk.. egzersizin önemini şimdi anladım.. ve yenene kadar kimseye gtmicem..

bizi bu sıkıntımızdan faydalananları allaha havale ediyorum gerek dr. gerek herhangi biri hepimiz burda destek amaclı yazısıyoruz ama arada parazitler cıkıyor.Lütfen kız üyeliği adı altında siteye girip duygularımızla oynamayın azıcık allah korkusu varsa. Zaten yeterince sorun yasıyoruz vajii yüzünden belkide ailesel belki baska sorunlar dahada zorlastırmayın lütfen

arkadaşlar bu sorununuzu ailenizden kimseye söyledinizmi tepkileri noldu.. ben anneme söyledğimde beni çok sıkıştrmıştı kızdı bağırdı bende en sonunda yaptık deyip kurtulmuştum..

canım ben onun da spermlere zarar verdiğini duymuştum.yanlış bilgi vermek istemem ama..sadece ultrason jellerinin zararsız olduğunu biliyorumm

Eczaci ileriki donemlerde sikinti yasamaman icin bunu al dedi bende ultrason jeli alacaktim uygun fiyatli diye hem yoktu bana okeyin jelini getirti aldim kullaniyorum cok faydasi oldu yinede sen bilirsin bende yanlis bise soylemis olmayim

selam kizlar,

konu 13.000 üzeri sayfaya ciktigi icin dikkatimi cekti ve bende korkmaya basladim kendi adima.

bekarim ama birlikte oldugum bir insan var ve kendisinle ilerde insallah evlendigimizde böyle sorunla karsilasirmiyim sorusu takildi aklima bu basliktaki yogunlugu görünce.

sormak istedigim vajinismus olan arkadaslarim siz evlenmeden esinize cinsel yakinlik duymuyormuydunuz sevdiginiz icin?
yada isteginiz varmiydi ama ilk iliskiye girdiginiz andami farkettiniz?

yada bastan beri evlenmeden ben nasil iliskiye girecegim korkusumu yasiyordunuz?

bunlari soruyorum cünkü suan benim cinsellige karsi korkum yok ama birgün gercekten iliskiye girecegim zaman ayni sorunla karsilasma ihtimalim var mi dir?

biraz karisik sordum umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi :)

arkadaşlar bu sorununuzu ailenizden kimseye söyledinizmi tepkileri noldu.. ben anneme söyledğimde beni çok sıkıştrmıştı kızdı bağırdı bende en sonunda yaptık deyip kurtulmuştum..

evet cnm bende anneme söylmiştim cunku birine söylemeye ihtiyacım vardı ama annem inanamadı nasıl olur ya severek evlendin senden ummazdım felan hepten psikolojim bozuldu anlatıyor öyle dene böyle korkulcak bişey yok neden krkuyorsun ölümmü var ucunda gibi lafların yanı sıra her konusmamızda oldumu oldumu iyice baskı hisettim en son dayanamadım zaten cok kötüydm kocan bak baska kdınlara gider sogutma kendinden günah gibi gibi..... seyler beni mahvetti en son dayanamadım rabbim affetsn oldu dedim su an susuyor ama 1-2 sene sonra bebek derler kimselere denilmiyo valla cok zor bir durum buu

evet bende yaptık dedim ama inanmadı ısrar edince inanmış gbi oldu ama bilmiyorum ona söylediğim dönemlerde çok baskı duyuyodum en iyisi söylememek arkadaşlarada tavsiyem.. çünkü çare olmuyo

cnm simdiden korkmana gerek yok ve gereksiz kuruntu yapma bence daha evlenmeden bunları üdşünürsen oooo vajinismus adayı olursun bence. rahat ol madem korkun yokm sevdiğinle mutlu bişeyler yasayacagım diye düşün. bende sevdiğimle evlendim kac sene bekledik birbirimizi cıkarken düşünüyodum esim olsun rahatca yatalım kalkalım bebeğimiz olsun o cinsellik hissi tabi olusuyodu ama ilk gece olmadı korktum bide evlenmeden her evlenen ablaya sordum acıyomu felan onlarda saolsunlar abarttılar bende mal gibi kafamda büyüttüm olay kafada bitiyo sen korkma zor değilmiş simdi simdi söylüyolar ama iş işten geçtii ugrasıyoruz böyle işte. bence sen agrımayan kafanı agrıtma baska sorunların varsa onları çöz.heee ilerde öyle bi sorunun olursa kii umarım olmaz o zaman bu site cok yararlı kzılar yardımcı olur. rabbim düşürmesin

benim hiç öyle bi korkum yoktu yaparım amannn ne var diyodum eşimide deliler gbi seviyodum istiyodum.. onla bi alakası yokmuş ama.. eşimede söylüyorum seni hala eskisi kadar istiyorum ama elimde olmayan bişey.. o da bazen kendini suçlar benimi istemiyosun diye..

aynen seviyosun istiyorsun ama olmuyor artık bi işkence halini alıyor ve cinsel yönden değilde sadece sarılıp uyıyım istiyorum artık. ama cinsellikte önemli tabi.adamlarada yazık. bizede yazık en güzel cagımızda olaya bakk

tsk ederim kizlar cevaplariniz icin.
peki esinizle evlenmeden aranizda biraz ileri giden konusmalar veya yaklasmalar oluyor muydu?

yani buna ragmen evlendikten sonra vajinismus olan var mi?

ohh yazdim sonunda acik acik utandim ya :$

tsk ederim kizlar cevaplariniz icin.
peki esinizle evlenmeden aranizda biraz ileri giden konusmalar veya yaklasmalar oluyor muydu?

yani buna ragmen evlendikten sonra vajinismus olan var mi?

ohh yazdim sonunda acik acik utandim ya :$

her nakadar evlenmiş olsamda vicdanım bu konuda rahatsız evet yakınlasttık yakınlasma cinsel yönden olmasada öpüşmek ve okşanmak oldu alt taraf dısında tabi. ama ister istemez istiyosun ateşle barut misali ama bak evlendim okadar sevdiğim istediğim kocamla karı koca olamıyoruz cok istesemdee

demek ki istekle alakasi yok, bilmek istedigim buydu. o halde evlenmeden herkes nisanlisina bu konu hakkinda kitap veya en azindan kisa bir bilgi yazisi okutmasi gerekiyor. sanirim böyle olursa bastan böyle bisey olabilecegini düsündügü icin daha anlayisli yaklasir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…