- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.261
bence devam etmelisin egzersizlere canım
Pakizeng cnm okeyin jelini al istersen eczaneden ben onu kullaniyorm su bazli yaziyor uzerinde
veeeeeeeeeeeeeeee iyi haber. sonunda ben de kurtuldum bu illetten. darısı sizin başınıza arkadaşlar, gerçekten çok zor bir durum umarım en kısa zamanda herkes kurtulur. ama şunu söylemeliyimki vajinismus parmak egzersizleri+kayganlaştırıcı+doğru yönü bulmak+eşinizin anlayışıyla çözülüyormuş.
aynı dert bendede var 2 gündür egzersiz yapamıyorum her gün bi yere davetliyiz yeteerrr dicem artık.. serçe parmağımın tamamını alabiliyodum şimdi birinci boğuma kadar alıyorum çok moralim bozukk.. egzersizin önemini şimdi anladım.. ve yenene kadar kimseye gtmicem..yaklaşık olarak 20 gündür egzersiz yapmıyorum ve o kadar mutluydum ki kurtuldum diye.ama dün geceden beri moralim yine düştü.eşim 2 gecede bir gece çalışıyor.tabi arada da ya misafir geliyor ya davetli oluyoruz.pak deneyemedik ondan mı oldu acaba diyorum.bir de su bazlı ultrason jellerini nerden alabilirim.ilçede yaşıyorum.burda bulamam herhalde.internette satılıyormuş ama kargoda yazıyor ya ne olduğu çalışıyorum işe gelecek mecbur kargo.kimsenin görmesini bilmesini istemiyorum..ufff yaa napıcam ben şimdi.
bende artık kendi halayımı çekmek istiyorum :))) of yaaaa
çekeceksin---- çekecekler:))) yapıyor musun egzersizleri?? egzersiz yaparsan çekeceksin..
canım ben onun da spermlere zarar verdiğini duymuştum.yanlış bilgi vermek istemem ama..sadece ultrason jellerinin zararsız olduğunu biliyorumm
arkadaşlar bu sorununuzu ailenizden kimseye söyledinizmi tepkileri noldu.. ben anneme söyledğimde beni çok sıkıştrmıştı kızdı bağırdı bende en sonunda yaptık deyip kurtulmuştum..
evet cnm bende anneme söylmiştim cunku birine söylemeye ihtiyacım vardı ama annem inanamadı nasıl olur ya severek evlendin senden ummazdım felan hepten psikolojim bozuldu anlatıyor öyle dene böyle korkulcak bişey yok neden krkuyorsun ölümmü var ucunda gibi lafların yanı sıra her konusmamızda oldumu oldumu iyice baskı hisettim en son dayanamadım zaten cok kötüydm kocan bak baska kdınlara gider sogutma kendinden günah gibi gibi..... seyler beni mahvetti en son dayanamadım rabbim affetsn oldu dedim su an susuyor ama 1-2 sene sonra bebek derlerkimselere denilmiyo valla cok zor bir durum buu
selam kizlar,
konu 13.000 üzeri sayfaya ciktigi icin dikkatimi cekti ve bende korkmaya basladim kendi adima.
bekarim ama birlikte oldugum bir insan var ve kendisinle ilerde insallah evlendigimizde böyle sorunla karsilasirmiyim sorusu takildi aklima bu basliktaki yogunlugu görünce.
sormak istedigim vajinismus olan arkadaslarim siz evlenmeden esinize cinsel yakinlik duymuyormuydunuz sevdiginiz icin?
yada isteginiz varmiydi ama ilk iliskiye girdiginiz andami farkettiniz?
yada bastan beri evlenmeden ben nasil iliskiye girecegim korkusumu yasiyordunuz?
bunlari soruyorum cünkü suan benim cinsellige karsi korkum yok ama birgün gercekten iliskiye girecegim zaman ayni sorunla karsilasma ihtimalim var mi dir?
biraz karisik sordum umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi :)
selam kizlar,
konu 13.000 üzeri sayfaya ciktigi icin dikkatimi cekti ve bende korkmaya basladim kendi adima.
bekarim ama birlikte oldugum bir insan var ve kendisinle ilerde insallah evlendigimizde böyle sorunla karsilasirmiyim sorusu takildi aklima bu basliktaki yogunlugu görünce.
sormak istedigim vajinismus olan arkadaslarim siz evlenmeden esinize cinsel yakinlik duymuyormuydunuz sevdiginiz icin?
yada isteginiz varmiydi ama ilk iliskiye girdiginiz andami farkettiniz?
yada bastan beri evlenmeden ben nasil iliskiye girecegim korkusumu yasiyordunuz?
bunlari soruyorum cünkü suan benim cinsellige karsi korkum yok ama birgün gercekten iliskiye girecegim zaman ayni sorunla karsilasma ihtimalim var mi dir?
biraz karisik sordum umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi :)
benim hiç öyle bi korkum yoktu yaparım amannn ne var diyodum eşimide deliler gbi seviyodum istiyodum.. onla bi alakası yokmuş ama.. eşimede söylüyorum seni hala eskisi kadar istiyorum ama elimde olmayan bişey.. o da bazen kendini suçlar benimi istemiyosun diye..
tsk ederim kizlar cevaplariniz icin.
peki esinizle evlenmeden aranizda biraz ileri giden konusmalar veya yaklasmalar oluyor muydu?
yani buna ragmen evlendikten sonra vajinismus olan var mi?
ohh yazdim sonunda acik acik utandim ya :$
her nakadar evlenmiş olsamda vicdanım bu konuda rahatsız evet yakınlasttık yakınlasma cinsel yönden olmasada öpüşmek ve okşanmak oldu alt taraf dısında tabi. ama ister istemez istiyosun ateşle barut misali ama bak evlendim okadar sevdiğim istediğim kocamla karı koca olamıyoruz cok istesemdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?