- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.281
bu arada konuya öyle cok daldim ki, tsk etmeyi unuttum.
Tesekkür ederim Allah hepinize sifa versin insallah kendiliginizden yaklasin eslerinize :)
her nakadar evlenmiş olsamda vicdanım bu konuda rahatsız evet yakınlasttık yakınlasma cinsel yönden olmasada öpüşmek ve okşanmak oldu alt taraf dısında tabi. ama ister istemez istiyosun ateşle barut misali ama bak evlendim okadar sevdiğim istediğim kocamla karı koca olamıyoruz cok istesemdee
tsk ederim kizlar cevaplariniz icin.
peki esinizle evlenmeden aranizda biraz ileri giden konusmalar veya yaklasmalar oluyor muydu?
yani buna ragmen evlendikten sonra vajinismus olan var mi?
ohh yazdim sonunda acik acik utandim ya :$
selam kizlar,
konu 13.000 üzeri sayfaya ciktigi icin dikkatimi cekti ve bende korkmaya basladim kendi adima.
bekarim ama birlikte oldugum bir insan var ve kendisinle ilerde insallah evlendigimizde böyle sorunla karsilasirmiyim sorusu takildi aklima bu basliktaki yogunlugu görünce.
sormak istedigim vajinismus olan arkadaslarim siz evlenmeden esinize cinsel yakinlik duymuyormuydunuz sevdiginiz icin?
yada isteginiz varmiydi ama ilk iliskiye girdiginiz andami farkettiniz?
yada bastan beri evlenmeden ben nasil iliskiye girecegim korkusumu yasiyordunuz?
bunlari soruyorum cünkü suan benim cinsellige karsi korkum yok ama birgün gercekten iliskiye girecegim zaman ayni sorunla karsilasma ihtimalim var mi dir?
biraz karisik sordum umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi :)
arkadaşlarbu arada ben parmak egzersizine başlıycam ama cesaretim bile yok lütfen iki kelimede olsa bişi söyleyin bana.. burda hastalara verdiğiniz desteği gördüm de sırf o yüzden üye oldum vallaaa....:
arkadaşlarbu arada ben parmak egzersizine başlıycam ama cesaretim bile yok lütfen iki kelimede olsa bişi söyleyin bana.. burda hastalara verdiğiniz desteği gördüm de sırf o yüzden üye oldum vallaaa....:
tsk ederim kizlar cevaplariniz icin.
peki esinizle evlenmeden aranizda biraz ileri giden konusmalar veya yaklasmalar oluyor muydu?
yani buna ragmen evlendikten sonra vajinismus olan var mi?
ohh yazdim sonunda acik acik utandim ya :$
arkadaşlar bu sorununuzu ailenizden kimseye söyledinizmi tepkileri noldu.. ben anneme söyledğimde beni çok sıkıştrmıştı kızdı bağırdı bende en sonunda yaptık deyip kurtulmuştum..
cevaplariniz icin tsk ederim arkadaslar.
istekli arkadaslar, ön sevisme yasayan ve hatta 2 yil ayni evde yasayanlarda bile oluyorsademek ki bu konuda herkeste sorun cikabilir, kimse kendinden emin olamaz.
bu durumda herseye hazirlikli iliskiye girmek gerekiyor.
ama belkide cok istediginiz icin o anda hemen olsun diyip hazir olmadan iliskiye baslandigi icin oluyordur.
belkide ilk iliskide ön sevismeyi cook uzatirsak böyle bir sorun olmayabilir.
kizlar insallah hepiniz sifa bulursunuz.
canım zaman belirleme kafanda sakın şu gün olacak diye, egzersizlere başla öncelikle gerçekten çok işe yarıyorlar,
suan böyle bir sorunum var mi bilmiyoyrum evli dglim. ama evlendigimde böyle birseyle karsilasacak olursam cözümü var ve cok yaygin bir hastalik oldugunu biliyorum. bunu bilmekte iyi, en azindan bilmeyen biri gibi panik olmaz.
canım o zaman sana şimdiden tavsiyem Cem Keçe nin Vajinismusun Üstesinden Gelmek isimli kitabını al ve oku . herkesin okuması ve doğru bilgilendirilmesi için gerekli şeyler yazıyor, başlangıç için iyi olabilir
Topiğe tesadüf rastladım. Bende aynı dertten muzdariptim. Severek evlendik ama ilk gece olmadı. İki üç derken aylar geçti olmuyor. Deli gibi sevdiğim adamı istiyorum ama yok. Eşim en son dediki biraz ara verelim seni kısa bir seyahate götüreyim. 3 günlük bir seyahat yaptık ve evimize döndük. Eşim bu arada araştırma yapmış ve Jel almış deneyelimmi dedi. Korkarak başladım ama nasıl oldu anlamadım o gece oldu. 4 ayın sonunda eşimin tam anlamıyla kadını olmuştum. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. Gözyaşlarımı öpe öpe oda benimle ağlıyordu. O geceyi asla unutamam. Şimdi 3,5 yıllık evliyiz ve 4,5 aylık hamileyim. En kısa zamanda bu dertten kurtulmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?