- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.761
canım ıslanmak o kadar zor bişey değilki.. eşinle bikaç dakika ön sevişme yap bitti işte:) ardından eğer yeterli olmadıysa jel sürersin... tabi eş egzersizi yaparken eşini kullan.. tekken jel kullan
tabi canım klitorisini bulup uyarmalısın onu .. uyardığın an kolay olcak zaten
canım çekinme niye böyle yapıyosun kendini daha rahat tanırsın böylece.. gerçekten daha da rahatlarsın vajinana dokun tanı zevk noktalarını belirle.. işin püf noktası buu zatenyapsa hemen saldırı pozisyonuna geçiyor(
tekken yaparsam sanki masturbasyon yapıyormuşum gibi hissederim diye çekiniyorum
ama ya uzarsa???
canım çekinme niye böyle yapıyosun kendini daha rahat tanırsın böylece.. gerçekten daha da rahatlarsın vajinana dokun tanı zevk noktalarını belirle.. işin püf noktası buu zaten
kızlarrr ya banada bi destek olunnn .( ben penisin biraz aldım emla sayesınde ama sonra nolduysa hemen geri çektim eşim baktı kanama olmadı . sonra dr gttm bana tekrar oda emla ve jel + kas gevşetici verdi sormadım nasıl kullanıcagmı hngı pozisynda faln
haklsın cnm kendimi daha iyi tanırım ama bide benimki tanımaya çalışsa.aslında az çok biliyorum zevk noktalarımı ama eşim yoğunlaşmıyor oralara.belkide ondan ıslanmada sorun var.halbuki bilse ayaklarıma yoğunlaşsa...
peki herhangı bişey kulandınmı cnm ilşki esnasındaaaa
kızlarrr ya banada bi destek olunnn .( ben penisin biraz aldım emla sayesınde ama sonra nolduysa hemen geri çektim eşim baktı kanama olmadı . sonra dr gttm bana tekrar oda emla ve jel + kas gevşetici verdi sormadım nasıl kullanıcagmı hngı pozisynda faln
eşinle konuş bunları artık aranızda çekinme utanma yok unutma.. ne den hoşlanıyosan söyle bir bir.. bunlara ihtiyacın var sonuçta.. biz bi tek erkeği düşünemeyizki niye uğraşıyoruz yenelim diğer yarımızla bu zevki paylaşalım diye..
tatlım p başını aldım demiştin.kanama olmadıysa zarın esnektir diye düşünüyorum.siz hangi pozisyonları denediniz peki?
Tatlım Kas Gevşeticiyi İlişkiye girmeden 1 Saat Önce Filan iÇEceksin..
Emla'Yı yine ilişkiye girmedenn 5 -10 Dakika Önce süreceksinn .. Ki Orayı Uyuştursun Diyee..
Jelidee İlişkiyee girerken Hem Eşinee hemde kendine süreceksinn
Kolay Girmesi İçinn Bolcaa Jel Sürr
ben üst pozisyonda denedik ama emla ile acaba emla kan gelmesine etki edermi ya
bacılarrrr nerdesiniz sesiniz çıkmıyor ne zamandır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?