Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dimi ya demek tek şüphelenen ben değil mişim hey sen kim olduğunu biliyorsundur eğer erkeksen defol git burdan bu hassas konuda insanların duygularıyla dalga geçme

bencede o kim oldugunu biliyordur. İnsanları anlamıyorum gercekten bayan olup butun bu konuları gercekten bılmıyor olmaz yada bu tur soruları soramaz dıye dusunuyorum. erkeksede yaptıgı gercekten cok ayıp burdakı ınsanların zaaflarından yararlanarak zaman gecırıyor bu topıkte.

ewet canım haklısın bende anlayamadım bi türlü erkek olduğuna kanaat getirdim artık yani sorduğu sorulara bakınca öyle düşünüyo insan yani eğer erkekse düşünmüyolar onların kız kardeşlerinin eşlerinin başına da aynı şeyler gelebilir

bıraz daha dıkkatlı olmamız lazım canım. takipte kalalım eger kesın emın olursak sıteye şikayet edip attırırız onu

emlanın etkisi yoktur yanıı cnm kanamaya biz bu nedenle eşimle kavga ettık esnek olabilr diyorum anlamıyo illa kanıcak dyo bende şüpenmı var dyrum hyr dyo esnektr ozman :S

bence ilişkide güven çok önemli.Ben de de kanama olmadı ama eşim hiç bir zaman bunu sorun etmedi.Zaten şimdilik ilk ve son oldu.İnşallah bunu da atlatacağız.

Arkadaslar dıaloglarda bıraz daha dıkkatlı olalım. cunku bazen kendını bılmez erkekler aramıza katılıp bızımle bayan gıbı sohbet etmeye calısıyo. biz bi kaç kişi supheye düştük. bu konuda lutfen dıkkatlı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…