- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.801
dimi ya demek tek şüphelenen ben değil mişim hey sen kim olduğunu biliyorsundur eğer erkeksen defol git burdan bu hassas konuda insanların duygularıyla dalga geçme
bencede o kim oldugunu biliyordur. İnsanları anlamıyorum gercekten bayan olup butun bu konuları gercekten bılmıyor olmaz yada bu tur soruları soramaz dıye dusunuyorum. erkeksede yaptıgı gercekten cok ayıp burdakı ınsanların zaaflarından yararlanarak zaman gecırıyor bu topıkte.
bence esnek canım.birazda olsa girdimi kanaması lazım.
ewet canım haklısın bende anlayamadım bi türlü erkek olduğuna kanaat getirdim artık yani sorduğu sorulara bakınca öyle düşünüyo insan yani eğer erkekse düşünmüyolar onların kız kardeşlerinin eşlerinin başına da aynı şeyler gelebilir
emlanın etkisi yoktur yanıı cnm kanamaya biz bu nedenle eşimle kavga ettık esnek olabilr diyorum anlamıyo illa kanıcak dyo bende şüpenmı var dyrum hyr dyo esnektr ozman :S
kadınlar klubunde erkeklerın ne ısı var ya aklınıza bıle getırmeyın o kadarda degıldır ya
kadınlar klubunde erkeklerın ne ısı var ya aklınıza bıle getırmeyın o kadarda degıldır ya
bıraz daha dıkkatlı olmamız lazım canım. takipte kalalım eger kesın emın olursak sıteye şikayet edip attırırız onu
bence ilişkide güven çok önemli.Ben de de kanama olmadı ama eşim hiç bir zaman bunu sorun etmedi.Zaten şimdilik ilk ve son oldu.İnşallah bunu da atlatacağı
eşinin hiç bi tepkisi olmadımı hayatım
bence ilişkide güven çok önemli.Ben de de kanama olmadı ama eşim hiç bir zaman bunu sorun etmedi.Zaten şimdilik ilk ve son oldu.İnşallah bunu da atlatacağı
eşinin hiç bi tepkisi olmadımı hayatım
sadece sordu.ben de gerçeği söyledim tatlım.yani ondan başka kimse olmadığını ve sorun etmedi.
kızlar ya ben mi çok şüpheciyim ama bazı üyelerin yazdıklarını okuyunca bana bayanmış gibi gelmiyolar nedense sanki erkek ve bizleri kandırıyolar gibi geliyo
sadece sordu.ben de gerçeği söyledim tatlım.yani ondan başka kimse olmadığını ve sorun etmedi.
ilk ilişkn nasıl geçtii zormu acılımı.
banada 1 üye nin yazdıkları öyle geldi ama tabi bilemiyor insan kim kadın kim erkek töbe yarabbim
ilk ilişkn nasıl geçtii zormu acılımı.
tam ilişki denemez.evet zordu(
nedense bı kac kısıye oyle gelmıs ya bız cok suphecıyız yada gercekten o bir ERKEK
tam ilişki denemez.evet zordu(
hasytım şuan 2 gun sonra btcek denicem bende :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?