- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.781
beyaz mumla deneyeyim o zaman.ama hep şeyi merak ediyorum yanlış anlaşılmakta istemiyorum.bunu yaparken ilişkiye hazır durumda gibi olmalıyım yoksa hadi yapayım diyip mi yapmalıyım??
canım ben 3 parmak çalışmaya başladığım gün regl oldum.dün bitti regl egzersize başladım ama iki parmakta bile çok zorlandım.ara verince tekrar zor gelmeye başladı.sinirden ağladım yine.parmaklarım o kadar zor giriyorki hareket bile ettiremiyorum.nasıl olcak nasıl esnicek bilmiyorum yaa...
eşe sürerken prezervatif takmış olması gerekiyormu?
Tatlım Kas Gevşeticiyi İlişkiye girmeden 1 Saat Önce Filan iÇEceksin..
Emla'Yı yine ilişkiye girmedenn 5 -10 Dakika Önce süreceksinn .. Ki Orayı Uyuştursun Diyee..
Jelidee İlişkiyee girerken Hem Eşinee hemde kendine süreceksinn
Kolay Girmesi İçinn Bolcaa Jel Sürr
canım egzersız sırasında ilişkiye hazır olmana gerek yok cunku sen egzersızlerı zevk almak ıcın yapmıosun. egzersızlerı vajıyı yenmen ıcın yapman gereken bır odev gıbı dusun duzenlı olarak yapmaya calıs. mutlaka faydasını goreceksın
canım ben 3 parmak çalışmaya başladığım gün regl oldum.dün bitti regl egzersize başladım ama iki parmakta bile çok zorlandım.ara verince tekrar zor gelmeye başladı.sinirden ağladım yine.parmaklarım o kadar zor giriyorki hareket bile ettiremiyorum.nasıl olcak nasıl esnicek bilmiyorum yaa...
Eğer Prezevatif Kullanıyosanız.Prezervatifi Takınn ondan sonraa Jeli Üzerinee Sürün Tatlımm
bence üzülme tatlım u kadar.durumumu bilsen esas bana ağlarsın.ben hiç alamıyorum(
anladım canım teşekkür ederim.ama ben zevk alır ve mast.dönersem diye korkuyorum...
bende öyleydim aylarca egzersiz yapamadım hiç alamıyodum.sonra yavaş yavaş olmaya başladı.ama tam oluyo artık derken geriledim ona üzülüyorum şimdi.sende yaparsın canım egzersiz yapmak başta çok ürkütücü geliyo ama o kaddarda zor değil.
neden korktugunu anlamadım. masturbasyon olsada sonucta sen bunu bişeyleri başarmak için yapıosun.
kızlar ya ben mi çok şüpheciyim ama bazı üyelerin yazdıklarını okuyunca bana bayanmış gibi gelmiyolar nedense sanki erkek ve bizleri kandırıyolar gibi geliyo
kızlar ya ben mi çok şüpheciyim ama bazı üyelerin yazdıklarını okuyunca bana bayanmış gibi gelmiyolar nedense sanki erkek ve bizleri kandırıyolar gibi geliyo
nedense aynı şeyi bende düşünüyorum
ya arkadaşlar benn penisini çok azda olsa aldım aama kan gelmedi yaa zarımmı esnek acabaaaaa dahamı fazla grmesi gerekiyoo.
uzun süre ara verince başladığında birazcık zorlanabiliyorsun.en küçük pamaktan başla 10 dak çalışarak kalınlaştır hep.sonra yine kaldığın yerden devam edersin şimdiye kadar nasıl esnediyse yine esner.mümkün olduğunca egzersiz yap.çok yol katettin az kaldı hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?