- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.821
inşallah herşey güzel olur canım.ben de deneyeceğim bugün yine...hasytım şuan 2 gun sonra btcek denicem bende :/
inşallah herşey güzel olur canım.ben de deneyeceğim bugün yine...
iyi haberlerini beklyrum canım nasıl denemeyı duşunuysnn bana destek ol :)
iyi haberlerini beklyrum canım nasıl denemeyı duşunuysnn bana destek ol :)
inşallah canım.nasıl destek olayım tatlım anlamadım??
inşallah canım.nasıl destek olayım tatlım anlamadım??
nasıl hazır hissettn kendini kafanda ne düşüncelerle karar verdn hngı pozisynda denıceksn :/
ayyy sabahı iple çektim kızlar:) dün gece neler oldu bilseniz:)) eşimde bi anda egzersizime dahil oldu:) yatağa girdik hiç öyle bişey yoktu aklımızda sonra eşim bi anda beni kendine çekti.. ve hiç acıtmadan atm iki parmağını iki boğuma kadar aldım:) dün gece sevinçten ağladım.. ben heralde bu hastalığı yenmeye yakınım .. yakında eş denemesine bile geçebilirim öyle güveniyorum kendime:)) şunu da anladım ben kendim parmağımı sokunca bile daha çok pimpirikliymişim eşim yapınca hiç hissetmedim hatta gözlerime inanamadım:)) mutluyummmm
nasıl hazır hissettn kendini kafanda ne düşüncelerle karar verdn hngı pozisynda denıceksn :/
hazır hissetmiş değilim tam anlamıyla.ama kendimi kendimle keşfetmek istemiyorum sadece ona karar verdim.bu eşimle beraber olmalı.aklımdakileri pozisyonları yazsam atılırım tatlım:)) ve çok özele girmiş oluruz malum erkek söylentileri dolanıyor ortalıkta namahrem dolu:))
hazır hissetmiş değilim tam anlamıyla.ama kendimi kendimle keşfetmek istemiyorum sadece ona karar verdim.bu eşimle beraber olmalı.aklımdakileri pozisyonları yazsam atılırım tatlım:)) ve çok özele girmiş oluruz malum erkek söylentileri dolanıyor ortalıkta namahrem dolu:))
krem jel fln kulnckmsn peki bende artık çok bunladm çok hayatn zevk almıyrm bıktm bzen yaşamaktn nefrt edyrmm
o zaman OLEY OLEY OLEY TEBRIKLER YASEMIN haydı devam aıck kaldı
o zaman OLEY OLEY OLEY TEBRIKLER YASEMIN haydı devam aıck kaldı
konuşmadımmı defalarca hemde.artık masturbasyona başvuracağım ama içim rahat etmiyor yapmıyorum.
krem jel fln kulnckmsn peki bende artık çok bunladm çok hayatn zevk almıyrm bıktm bzen yaşamaktn nefrt edyrmm
zaten jelsiz olmayacak o kesin.önce parmaklarını hissetmek isteyeceğim.umarım sonrası kendiliğinden gelir.sen neden çok bunaldın tatlım?
evet canım çok az kaldı :) devamını benle sabırsızlıkla bekliyorum:)
canım benimmm sen önce kendini tanı kiii hakimiyet sende olsunhazır hissetmiş değilim tam anlamıyla.ama kendimi kendimle keşfetmek istemiyorum sadece ona karar verdim.bu eşimle beraber olmalı.aklımdakileri pozisyonları yazsam atılırım tatlım:)) ve çok özele girmiş oluruz malum erkek söylentileri dolanıyor ortalıkta namahrem dolu:))eşin seni ne kadar tanıcak sen kendini tanımassan kocanada tanıtamassınkii
canım mast. yapsan bile bu kötü bişey değil.. sen kendin için yapıyosun bu kadar korkmaa tamammı hadi biraz umutlan artıkk
zaten jelsiz olmayacak o kesin.önce parmaklarını hissetmek isteyeceğim.umarım sonrası kendiliğinden gelir.sen neden çok bunaldın tatlım?
eşimle ayrılma noktasına geldık bu yzden çok byk tartşşma yaşandııı sabah akşam bu duşunce benı yedi btrdı 68 klodan 45 e düştm ben artık btsn istyrm çabalıyorum biraz penısı alıyrum bu sefr neden kanamdı dye başım etını yiyoo bu sfer hepsnı aldgmda kanarda bıdaha çile çekmem allhm
Eee Kızlarr Napıyosunuzz yaa ?? Anlatın Birazcık Sohbet edelimm
Kafanızz Dağılsın azıcıkk
çok sevindim tatlım senin adına gerçektende az kaldığını hissediyorum.uzun geceler sizi bekliyor olacak:))
canım benimmm sen önce kendini tanı kiii hakimiyet sende olsuneşin seni ne kadar tanıcak sen kendini tanımassan kocanada tanıtamassınkii
bunu sevdim hakimiyet bende olsun:))onu yönlendireyim ayaklarıma yaklaş kocacım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?