Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın canım ama kocam varken neden yapayım sorusu kafamdan çıkmıyor yiyor beni(

o bendede oluyodu hatta ben kocam varken ben niye parmak sokayım diyodum.. ama iş başa düşünce böyle oldu .. eşimle ilk denemelerimizde evlendiğimizde ben orayı bi duvar gbi görüyodum ama şimdi noldu kendimi tanıya tanıya oranın zaten açık bi boşluk olduğunu öğrendim.. eşimle devam etseydik hayatta anlamazdım:) şimdi eşimede ders veriyorum çok hoşuma gdiyo şöyle yapcan böyle yapcan diyee:)

Hahahahahahha Valahi Güldürdün kız Benii ÇoK yaşa Emii

Evet Bana da Öyle Geldi Yazılanları Okuyuncaa 2 Kişiden Şüpheleniyorum amaa bakalımm takipteyizz

ben de tartıştım arkamı dönüp yatarken kendimi bi an başka bi olayın içinde buldum :)))

alemsin canım ya.galiba onla keşfetmek zor iş olacak.ben kendi kendime çözeyim öncelikle sonrasında dediğin gibi ben de derslerre başlayacağım tatlım:))

Evet Bana da Öyle Geldi Yazılanları Okuyuncaa 2 Kişiden Şüpheleniyorum amaa bakalımm takipteyizz

yaaa canım ilk ilişkinimi emlayla yaşıcktın banda dr. emla +jel+kas gevsetici verdiii .. kafamı toplayıp ilşkiye grmeme yardım edın

alemsin canım ya.galiba onla keşfetmek zor iş olacak.ben kendi kendime çözeyim öncelikle sonrasında dediğin gibi ben de derslerre başlayacağım tatlım:))

bırak kocan cahil kalsın bu konuda:) senin böyle ona anlattığını görünce emin ol onunda hoşuna gtcek kendine güvendiğini göster ona tatlım:)

yaaa canım ilk ilişkinimi emlayla yaşıcktın banda dr. emla +jel+kas gevsetici verdiii .. kafamı toplayıp ilşkiye grmeme yardım edın

Evet Canım Hepsini Ne zaman İlişkiye Gireceksen O zaman Kullanacaksın..

Bir Sakin Ol. Ucunda Ölüm Yok Yaa. Bu ne Karamsarlık

Biraz Kendine Güvenin olsun. Toparla kendinii

Acı Yokkk !!! Ölüm Yokk !!! Bunları düşün. Mutluluğunu düşün.. Eşini ,Yuvanı Düşün..

valla bende halime güleyim mi ağlayayım mı haha

bende iki kişşiden şüpheleniyorum hatta biri üzerinde baya bi şüphelerim arttı

canım sabah yazdım ben:) dün gece eşimin iki parmağınıda almış bulunuyorum:) egzersize devam işte

süpersınn bendee artık olsun istyrm ama egzersz yapamıyorum eşim yuznde illakı kn gelcek dyo egzerszde degl benle brleştgnde glcek dyo eee cesaretımı topladım penisin brazı aldım ama kan fln gelmedi snrlerıı bozulmuş üstme gelme dyo ban srkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…