- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #131.841
haklısın canım ama kocam varken neden yapayım sorusu kafamdan çıkmıyor yiyor beni(
bunu sevdim hakimiyet bende olsun:))onu yönlendireyim ayaklarıma yaklaş kocacım:))
ne hoşuna gdiyosa söyle yaptr valla:)))
ne yapalım canım bi erkek var diye şüpheleniyozonu takip ediyoz ya birde ben dün kendimi hazırladım emla sürdüm falan eş denemesi yapacaktım sonra eşime sinir oldum arkamı dönüp yattım emlanın yanıp kavurmasıyla kaldım halende yanıyo sanki
eşimle ayrılma noktasına geldık bu yzden çok byk tartşşma yaşandııı sabah akşam bu duşunce benı yedi btrdı 68 klodan 45 e düştm ben artık btsn istyrm çabalıyorum biraz penısı alıyrum bu sefr neden kanamdı dye başım etını yiyoo bu sfer hepsnı aldgmda kanarda bıdaha çile çekmem allhm
tatlım neden kanamadığını ona anlat.sana güvenmesi gerek.ondan başkası yok diyorsan öledir.içinize şüphe sokmayın hayatım.
ne yapalım canım bi erkek var diye şüpheleniyozonu takip ediyoz ya birde ben dün kendimi hazırladım emla sürdüm falan eş denemesi yapacaktım sonra eşime sinir oldum arkamı dönüp yattım emlanın yanıp kavurmasıyla kaldım halende yanıyo sanki
o bendede oluyodu hatta ben kocam varken ben niye parmak sokayım diyodum.. ama iş başa düşünce böyle oldu .. eşimle ilk denemelerimizde evlendiğimizde ben orayı bi duvar gbi görüyodum ama şimdi noldu kendimi tanıya tanıya oranın zaten açık bi boşluk olduğunu öğrendim.. eşimle devam etseydik hayatta anlamazdım:) şimdi eşimede ders veriyorum çok hoşuma gdiyo şöyle yapcan böyle yapcan diyee:)
HahahahahahhaValahi Güldürdün kız Benii ÇoK yaşa Emii
Evet Bana da Öyle Geldi Yazılanları Okuyuncaa 2 Kişiden Şüpheleniyorum amaa bakalımm takipteyizz
ne hoşuna gdiyosa söyle yaptr valla:)))
bu sölediğimi zor yapar gibime geliyor yani içinde yoksa nasıl yapacak:)
alemsin canım ya.galiba onla keşfetmek zor iş olacak.ben kendi kendime çözeyim öncelikle sonrasında dediğin gibi ben de derslerre başlayacağım tatlım:))
kızlar şikayet butonuna basmanın zamanı gelmedi mi sizce?
canım ben anlamadım ama kim olduğunu bana da söyleyin topluca attıralım
yaaa canım ilk ilişkinimi emlayla yaşıcktın banda dr. emla +jel+kas gevsetici verdiii .. kafamı toplayıp ilşkiye grmeme yardım edın
bırak kocan cahil kalsın bu konuda:) senin böyle ona anlattığını görünce emin ol onunda hoşuna gtcek kendine güvendiğini göster ona tatlım:)
teşekkür ederim canım çok güzel moral verdin.umarım herşey güzel olur.
yaseminA; nasıl gdyrr cnm başarablymsn .
HahahahahahhaValahi Güldürdün kız Benii ÇoK yaşa Emii
Evet Bana da Öyle Geldi Yazılanları Okuyuncaa 2 Kişiden Şüpheleniyorum amaa bakalımm takipteyizz
valla bende halime güleyim mi ağlayayım mı haha
bende iki kişşiden şüpheleniyorum hatta biri üzerinde baya bi şüphelerim arttı
valla bende halime güleyim mi ağlayayım mı haha
bende iki kişşiden şüpheleniyorum hatta biri üzerinde baya bi şüphelerim arttı
canım sabah yazdım ben:) dün gece eşimin iki parmağınıda almış bulunuyorum:) egzersize devam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?