Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel sağlığına kavuşmuşsun
çok acıklı bir hikayeymiş gibi okudum hikayeni ve şuanda ağlıyorum bende gelin olmak isityorum artık

çok sağol canım sanal cetveli bilmiyodum çok iyi oldu ölçtüm iple.10 cm miş benim:)ben 3 parmağı birleştirip üst üste alıyodum yan yana olsa daha iyi olacak herhalde.

canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesajına cevap veremedim kusura bakma yardımcı olduğun için tesekkür ederimm inşallah kısa sürede yenerizz bence sen yenöeye cok yaklaşmışsın şimdiden tebrik ederim seni:) en son kaç cm calışıyodun canım ben suan 9 cm i alabiliyorum

canım ya çok teşekkür ederim anlattığın için herkesin tecrübesinden yararlanmak istiyoz sonuçta ne güzel yenmişsin darısı bizlere inşşş

rica ederim canımmm bilmezmiyim ben çok sordum ve yenenlerin hikayelerinden yaptığım yanlışları düzelttim gaza geldimm,,sabahlara kadar okurdum üye olduktan sonra hiç bir kelimeyi kaçırmadım sabahlara kadar okurdumm yatarken hangi sayfada kaldıysam yazardım bi kenara ertesi gün kaçırdığım bişi olmasın die:))başkalarının sorularını onlara verilen cvpları aklına gelen herşeyi dikkatle okurdum faydasınıda gördüm....ve şimdi duam burayı keşfeden kerkes bu dertten kurtulsun Rabbim başka dert de vermesin...çıkmak zorundayım yinee hepinize iyi akşamlar gelin ve gelin adayları:))

çok sağol canım sanal cetveli bilmiyodum çok iyi oldu ölçtüm iple.10 cm miş benim:)ben 3 parmağı birleştirip üst üste alıyodum yan yana olsa daha iyi olacak herhalde.

zaten üst üste olacak yan yana girmesi biraz zor olur.nasıl anlatayım baş paramak allta işaret ve orta parmak onun üstünde kuşun gagası gibi giriş ince devamı kalınlaşarak.bilmem anlatabildim mi:26:

ecrinx.... o kütük mumlardan alan sendin di mivalla gözün karaymış ozamanlar canım,hatırladım şimdi.ne garip herkesin değiş değişik hikayeleri oldu egzersiz sırasında

teşekkür ederim canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)
ben parmak veya aparat egzersizi yapamıyorum :) kulak çubuğu aldım onla kaldım denemedim başka da olursa eş denemesi ile olacak inşallah :)

zaten üst üste olacak yan yana girmesi biraz zor olur.nasıl anlatayım baş paramak allta işaret ve orta parmak onun üstünde kuşun gagası gibi giriş ince devamı kalınlaşarak.bilmem anlatabildim mi:26:

bir arkadaş 3 parmak yan yana olacak diye yazmıştı baanada yan yana bayağa zor geldi zaten.ben işaret orta ve yüzük parmağını birleştiriyorum canım üçünü bir araya getiriyorum orta parmak üstte kalıyo.ileriki hedeflerimde baş parmağıda eklemek var :)ama şimdilik pek gözüm kesmiyo.üç parmakta rahat olmam lazım önce.

hehe okadarına gerek yok bence eş denemeleri için çanlar çalıyor

bende bi gelişme yok arkadaşlar dün gene eşimle iki parmak egzersizi yaptık ben iki parmağı üstüste değil yanyana almak istedim ve başardım :18::18::18:ama işte sonuna kadar alamadım o yüzden bugün orta parmak egzersizi yapıcam tek başıma belki o zaman kasları esnetebilirim

canım bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum o yüzden gündüz namazlarımı kılıyorum akşamdan sonra egzersize başlıyorum yatsıyıda gece yatmadan kılıyorum içim rahat etmiyo çünkü abdest almadan

hehe okadarına gerek yok bence eş denemeleri için çanlar çalıyor

ama reglden sonra 3 parmak yapmadım henüz.eşiminde yakın bir arkadaşı vefat etti onu üzgün gördükce benimde içimden gelmiyo egzersiz falan.zaten moralim bozuk olduğunda egzersizde hiç başarılı olamıyorum.hep bir şeyler bahane oluyo işte.ama yarın tekrar başlıcam 3 parmak çalışmaya.10 cm i arkadaşlardan duyunca çok geliyodu bana meğer bende yapmışım 10 cm :) inşallah yakın zamandada eş denemesi yapıcam.

inşllll hepimiz başarıcaz biizlerde aralık gelını olucazzz inşlll kızlarrrrr

tebrik ederim 2 parmak çok büyük bi ilerleme bence..
bişey sorucam girişte değilde çıkarken ağrılı bi şekilde yanma hissediyor musun?

nacisss yardımın için çok çok çok tesekklür ederim Allah razı olsun dediğin gibi yaptım önce 9 cmliği alıp içimde biraz beklettim sonra hemen 10cm liği almaya çaılştımm ve olduuu coook tesekkür ederimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…