- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.141
Canım 1 cm o kadar fark etmez. 9 cm alabiliyorsan 10 cm i de alırsın. Acı diye tarif ettiğin nasıl bir şey? Batma mı? Yanma mı? Yanma gibi ise o hepimizde oluyor katlanılmayacak bir şey değil
Pozisyon olarak hangi pozisyonda deniyorsun? Bir de sırtını koltuğa falan yaslayıp yapmayı dene. Koltuğa yaslan, bacaklarını iki yana aç, aparatı vajinin ucuna getir bekle, onun orada durmasına alışTv falan aç kafan dağılsın. Sonra çok yavaş şekilde ittirmeye çalış. Çok çok yavaş yap ama
tebrik ederim 2 parmak çok büyük bi ilerleme bence..
bişey sorucam girişte değilde çıkarken ağrılı bi şekilde yanma hissediyor musun?
kızzzlar biraz zorlansamda 10 cm lik aparatı alabildimmmm:)
evet canım yanma oluyohatta bazen çıkarmak sokmaktan daha zor geliyo ama kendimi rahat bıraktığım an orada gevşiyo çözüm sadece biraz daha rahat olmak
benimde çıkarırıken ağrılı yanmalarım oluyorda forumdaki arkadaşlar mantar yada enfeksiyon kapmış olabileceğimi söyledi o yüzden soruyorum sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu yoksa normal mi diye ::18::18::18::18:
bide benim akıntım falan var senin ki normalde ben sanırım enfeksiyon kaptım
kızzzlar biraz zorlansamda 10 cm lik aparatı alabildimmmm:)
ooo bu işin bitmesine çok az kalmış :)
tebrikler canım hadi az kaldıııı
var mı sorusu olannn ???? 2012den kimse kalmasın herkes gelin olsun haydee :))
Hepp Böylee Mutlu Ol canımmÇünkü Hakediyosunn O güzel Temiz Yüreğinlee
var mı sorusu olannn ???? 2012den kimse kalmasın herkes gelin olsun haydee :))
canım merhaba bugün 10 cmlik aparatı alabildim ama alışmam için yarında devam etcem sence eş denemesine ne zaman gecmeliyim aparatı daha da kalınlastırarak egzersizlere devam mı etmem gerekir?
canım ben eşimin iki parmağını rahatlıkla alıyorum ama yarıya kadar... kendi serçe parmağım içerde kayıp gdiyo tamamen alıyorum ama daha kalın parmağa geçtiğimde içerdeki kas boğumunu aşamıyorum yolu kaybediyorum yanisence napmalıyım
eşin iki parmağını aldıysan yüzde doksan çözdün demektir :)) kas boğumunda kayboluyorsan kayganlaştırıcyı bol tut. parmağını aşağı doğru iteceksin popona doğru. iterken de derin derin nefes al. burnundan nefes alırken parmağını it, ağzından nefes verirken bekle. iterken aynı zamanda ıkın. nefes düşündüğünden çok daha önemli. açıyor orayı resmen.
cok sağol canım ya inşallah:):) gecen hafta 7 cm alabilyoken denemiştik ama alamamıştımyok canım 10 santim aparat eş denemesine geçmek için uygun kalınlıkta. ben 7-8 santimdeyken başarmıştım hatta az çalışmıştım yani. eş denemesi yapmadan önce bi 10-15 dakika on santimle çalış, sonra deneyin. az kalmış yaa seni gelin edecez :)) denemeyle ilgili sorun var mı?
Cadıkediiii çok teşekkür ederimsenin şu listelerin yok mu nasıl mutlu ediyorsun bizi bir bilsen ellerine sağlık canım sen hep mutlu ol inşallah
tamam canım yapıcam:) eşimle iki defa falan yaptık egzersiz o da baya havaya grdiolcak olcak diye gaz veriyo bakalım inşallahh yakındır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?