- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.181
BeRaYY Pro üyelikten memnun musun ? :)
Evet Canım Gayet Güzel
Duruşu Filan da Hoşumaa Gitti. O yüzden Hiç düşünmedenn PRO ÜYE Oldum..
Özellikleride var. Mesela Normal üyeyken bir kişiye 10 dakikada bir mesaj atabiliyosun.
Ama PRO ÜYelerde Öyle Bişey Yok. Her saniye özel mesaj atabilirsin tam benlikti bu
kızlar pro uyelık neki?
Bir ara ben de düşündüm de vazgeçtimDu bakalım biraz daha takip edim
BeRayy anlatsın paralı üyelikO şimdi özelliklerini de anlatır
PRO ÜYelikle ilgili açıklamayı Yöneticiler zaten yapmışlar.. Merak edenler buyrun Okusunlarr
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html
kızlar ustalarım.... bişi sorcam ben sşimdi mecburi aradayım hafta sonu tekrar baslıycamda gecen hafta es denemesınde jeli fazla surmüşüz okadarkı benım elımden bıle kaydı yonlendıremedım ama ucunuda alabıldım ee ben napam şimdi jelı fazla surunce dısarı kayıyo az surmektende ben tırsıyorum öneriniz nedir????
Canım Çok sürdüm derkenn. ??
Normal derecede sürersen yeterli olur.
Ve Penisi elinden bırakmaa. Sürekli elinle kontrol et. Kontrol etki dediğin gibi elinden kaymasınn
Kızlarrr Best_ Ve yaseminA İle msn 'de Toplu Konuşma yapıyoruzz. Canı sıkılan Varsaa gelsinnn
Canım Tabiki de Vajinin içine süreceksin. Yoksa etkisini nasıl göreceksin ki
Tahriş İçin Bepanthen Merhem Kullabilirsin. Tahrişi Önlüyo Çünkü.
Baskı Olmasıda çok normal ama geçici.
Çok Yol Katettin tatlımm sen. Yenmenn Hiçtee uzakta görünmüyorr
eğer yapabilirsem bu akşşam denemek istiyorum.bana yardımcı olurmusunuz üstten nasıl olacak
eğer yapabilirsem bu akşşam denemek istiyorum.bana yardımcı olurmusunuz üstten nasıl olacak
canım yarıya kadar aldım gerisi gelmedi çok acı oldu yönü bulmak da sorun yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?