Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben jel kullanıyorum hep vazelini bilemem. demek ki jelden daha kaygan yapıyor yani bundandır elbet. ya da iki egzersizde birbirinden farklı mı oturdun, son egzersizde daha mı gergindin... olur öyle şeyler her zaman aynı randımanı yakalayamayabiliyor insan :) işte orada anahtar kelime devreye giriyor: azim. ilk zamanlar acıyor yanıyor... sabret zaten düzeliyor alıştıkça.

ecrinx.... o kütük mumlardan alan sendin di mivalla gözün karaymış ozamanlar canım,hatırladım şimdi.ne garip herkesin değiş değişik hikayeleri oldu egzersiz sırasında

aynen altheacım bendim cahil cesur olurmuşama ben iyi bi öğrenciydimmm markette bi muma bi kendime baktımmm olmaz gibi ama yapmışlar demekki napıp edip yapacaz dedimm aldımm

Arkadaşlar eşimin 3 parmağını alabildim zorla olsada şimdi napıcaz yorumlarınız bekliyorum aşabilir miyim sizce?

canımm tamamdır:)))sen artık p....ssss denemesine geçebilirsin...ve hatta vakit kaybetme...ama önce nasıl olacağını ve hangi pozisyonda rahat olabileceğini kararlaştıralı.. ben sana yardımcı olayım hazır burdaykenn...

kızlar bugün uyku tutmuyor beni nedense 5 dk.lığına bişler atıştırıcam hemen geliyorumm ne isterseniz sorun elimden geldiğince dilimin döndüğünce ben burdayımmm kızlarrr:))))

günaydın kızlar herkes uyuyo ama ben çok mutluyum o yüzden yazcam hemen sizinle paylaşmak istiyom dün eşimin orta parmağını aldım baya baya bir git gel yaptı içimde hiç canım acımadı ya iki parmağa geçelim dedim yok dedi sırayla sonra p...s denedim başını alabildim galiba yönden ilerletemedim eşime sırtım dönük haldeydi ama olacaktı bence biraz daha uğraşsaydım çünkü parmaktan sonra çok güvenim gelmişti ama eşim dayanamadı b...şldı yazık tam bir saat uğraştı benimle rahatlatmaya çalıştı parmağını koyarken bana rahatlayayım diye hayal kur şöyle işte deniz kıyısında çok güzel bi yerde evimizin olduğunu düşün falan hayal kur diyodu canım ya ama gerçekten işe yarıyodu ondan önce kafam hep parmağındaydı ve kas katı kesilmiştim ama hayallere dalınca bi baktım gevşemişim oda o sırada parmağı içimdeyken bişey yaptı tamam dedi bitti zor olanı geçtik zarımı parmağıyla bozduğunu dedi ama ben hiç bişey hissetmedim ama ben hissettim dedi oldu dedi zoru geçtik dedi anlamadım zar gitti mi acaba neyse çokta önemli değil zar zaten bizim için önemli olan p..s almak oda başı oldu inş devamıda olcak gelin haberlerim yakında gibbiii

süpersin ya çok özendim sana ben hiç bişey yapamıyorum

valal canım bende hiç bişey yapamayanlardandım hatta ben hiç egzersiz yapmadım sadece bir defa serçe işaret ve orta parmağı aldım oda egzersiz sayılmaz bişey girebileceğini anlamak içindi sonra hep p..s denemesi yaptım olmadı hiç başı bile olmuyodu dün eş parmağı deneyecem dedim ve denedim sonra da penisin başı oldu burdakilere hep özeniyodum ve azda olsa ilerledim o yüzden kendime güvenim geldi inş devamıda gelcek sende güven kendine yaparsın

bende uzun zamandan sonra geçen denedim alabiliyorum parmağımı sonra eşime hadi dene dedim ama azcık bastırınca acı hissediyodum izin vermedim bugün tekrar denemek istiyorum dün uyuduk akşamdan egzersiz kaldı ne yazıkki

Sevgili Vajili Arkadaşlarım,

Dün baya korkmuştum parmak egzersizi canımı çok yakıyor diye. Akşam arkadaşların önerileri üzerine önce anestol pomat sürdüm hiç ama hiç yanma hissetmedim anestol sürünce. Sonra parmak egzersizi yaptım yine sırayla tabi. 3 parmağımıda işaret ve yüzük parmağı altta orta parmak istte olacak şekilde rahat rahat aldım ve hiç yanma batma acıma hissetmedim o yüzden çok mutluyum.
vajinanın içinde her değişimden etkileniyorum egzersiz yapmamı ve moral
imi bozuyor. Ama dün hiç acı ve yanma bile hissetmeden yapınca çok mutlu oldum.

tahrişi önlemek için bepanthen kullan diyen arkadaşalra somak istiyorum. sabah eczaneye uğradım vajina içine sürmek tahrişi önlemek için bepanthen istiyorum dedim. bepanthen yok dedi. bepanthol olmuş 2 çeşit var biri pişik için üzerinde bebek resmi var diğeri bepanthen plus idi. ikiside vajinaya kullanılmaz dedi. bence eczacı bilmiyordu bende emin olmadığım için almadım. şimdi ben hangi bepantheni almalıyım ??????

elab çok sevindim canım, ben de en son denememde yaarısına kadar aldım penisi, dünylar benim oldu, acaip güvenim geldi kendime, alamadığım ama hazırda bekleyen 10cm den kalın aparatı rahatlıkla aldım bugün o da alyrıca çok mutlu etti beni, olcak Allah ın izniyle hem de çok az bi zaman kaldı inşaallah senin de öyle hissediyorum ben. hadi inşaallah.
bu arada zfyrnkp sen de süpersin ne derken bak ne oldu. haa seis canımbenim bi anda neler olmuş kulak çubuğundan penisin yarısı çok büyük bi şey bu hadi bakalım. mufim, zfyrnkp, elab, seis hadi bakalım sıra bizdeeeee :)))))))))) çok bekletmeyelim kendimizi

evet canım ya biraz daha gayret etsek olcak ben hiç egzersiz yapmadım yani anlattığım gibi sadece bir defa bir gün içinde serçe orta ve işareti aldım oda yaptığım egzersiz sayılırsa artık bilmiyom inşşş kızlar yılbaşına kadar bitirelim bu işi hatta benim regl dönemim yaklaşıyo bir an önce yapmalıyım.Bu arada sende çok iyi gidiyorsun benden önce gelin olursun

gerçekten kendimiz için çok büyük yol katettik. gerçi ben sizler gibi daha penisi alamadım ama inş. oda olacak.
hedefimiz yılbaşına kadar vajiyi yenmek olsun

arkadaşlarım bugün ben yokum kocişimin izin günü zaten boynuda tutulmuş mızmızlanıyo bu arada dün gece 2 parmağımıda tamamen aldım o içerdeki kas boğumundan geçebiliyorum artık çok kolay oldu:) bugünde eşimden fırsat kalırsa devam edicem iki parmağa alıştırmaya çalışcam kendimi

mrb arkadaşlar iki ay önce üye olmuştum buraya o günkü yaptığım egzersiz ve denememle yendim sandım ama hayır sadece azcık bi ilerlemeyi büyütmüşüm o zaman.2 aydır birşey yazmadan takip ediyorum yorumlarınızı ara ara,bana yardım edin lütfen ben hangi aşamadayım?2 yıldır evliyim,4 gün önce ilk defa tam anlamıyla bir ilişki yaşadık nasıl oldu bilmiyorum tesadüfen,ama sonraki günlerde izin vermedim,bunu yapınca acımayacağını biliyorum ama o an psikolojik olarak kasıyorum kendimi ve tam açmıyorum bacaklarımı,eşim yapmaya çalışınca kendimi geriye itiyorum istemeden lütfen yardım edin bana

tesadüfen ilişkiye nasıl girdin tam anlamıyla anlamdım ama keşke bende tesadüfen ilişkiye izin versem...
senin büyük ihtimalle sorunun kayganlaşmaman yeteri kadar canın yandığı için engelliyorsun kasıyorsun kendini
bol jel kullan bir kere olduysa bi daha olmaması için sebep yok bence

naşıl olduğunu bilmiyorum aşlında acımayacağını ben kabul ettim acımıyor da zaten ama oraya geldik mi bana bir şey oluyor bacaklarımı açmak iştemiyorum ne yapşam neyi deneşem bilmiyorum o anki rahat olmayla alakalı galiba çok çareşizim

Canımmm o adamın söylediği bepanthol Farklı Bişey.. Eczacı Bilmiyo kesin..

Ve Şunu anlamadım sen Niye vajinama sürmek için İstiyorum dedin kii Çok Güldürdün Benii..

Sadece Bepanthen Merhem İstiyorum deseydinn verirlerdi zatenn. Açıklama yapmana gerek yok yanİ

Başka Bir eczaneye git. Mutlaka vardır

berayy bana da cvp ver yardım et lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…