- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.241
berayy biraz enerjide buraya verr burda herkes çok enerjisiz malüm herkesin sıkıntısı var ver o güzel enerjinden
Bencedee Kuzumm Katılıyorumm sanaaaa.
Kızlarr Sizeee Enerjimdenn Yolluyorummm. Bugün nedensee Enerji Patlaması Yaşıyorummmm.. Hayat Güzelll hadii laylayyy layylayyyyy heyyooooo..:82::82::82::82::86::86::86::86::118::118::118::118::118::118::118::116::116::116::116::116::123::123::123::123::123::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Enerjinden birazcıkta ben aldım iyi geldi valla
ee benim bepanthen krem mi merhem mi hangisi soruma da cevap verelim lütfeenn.. berayy tecrübelisin diye seni doktor gibi görüyorum şuanda
althea krem mavi al demişte sende merhemini alacaksın demiştin kafam karıştı
Enerjinden birazcıkta ben aldım iyi geldi valla
ee benim bepanthen krem mi merhem mi hangisi soruma da cevap verelim lütfeenn.. berayy tecrübelisin diye seni doktor gibi görüyorum şuanda
althea krem mavi al demişte sende merhemini alacaksın demiştin kafam karıştı
Tatlım Ben İkisinide kulladım.Merhemi Çok Daha İyi
Kremi Etkisini Hemen Kaybediyo. Amaa Merhemm Ağır Olduğu İçin etkisi Dahaa Uzunn sürüyorr.
O yüzden Bence Bepanthen Merhem Al derimmm
berayy yok ben cvp vereyim ikiside aynı canım
arkadaşlar baştan söylesenize ikiside aynı diyee sabah eczanede birini alır çıkardım bende zararı olur diye sorup duruyorum size yahuuuu
Yaa Canım İkiside Aynı Markaa zatennn Birisi Kremii Birisidee Merhemii.
Ben Sana Merhemini al o daha iyi Diyorumm. Kremini Etkisini Hemen Kaybediyoo ama merhemii Çok daha iyi vee etkisi uzun sürüyorr..
Şimdi Eczaneye Gideceksin Ve Bana Bepanthen Merhem Verirmisiniz diceksin.. Onlardaa Vereceklerr. İşte Bu Kadar Basitt
tamam şekerim şimdi çözdüm olayı
iş çıkışı alırım artık
anestol kullanmaya da devam edicem bir sorun olmaz inşallah :18::18::18::18::18::18:
anestolü akıntıma da iyi gelir diye kullanayım diye düşünmüştüm.
berayy da bepanthen merhem al demişti, sende krem diyorsun nasıl olceek bu iş ?
kızlar merhaba iki parmagımı bir de 10 cmlik aparatı alabiliyorum bugün eş denemesine gecmek istiyorumm ne dersiniz?
7 santimdeyken denemişsin mevlana alamamışsın hımm :)) popoya doğru ittiniz mi mesela? nefes alıp verdin mi o anda? öncesinde egzersiz yaptın mı?? ben burada okuduklarımı uygulamıştım ve olmuştu.
kimseeecikler bana cevapp vermiyoo ya . ben 2 pamak 2 boğumdayım hala fazlasını yapamıyorum olmyuo gitmyoo acıı hisii oluyo tırtıklanma faln yok huylandımmm ya :/ napcam ben ya nasılll bitircemm bu işi offf yardım edın kızlarrr bana öncee allahtan sonra sizden yardım bekliyorum tek başıma çaresizce kaldımm
kimseeecikler bana cevapp vermiyoo ya . ben 2 pamak 2 boğumdayım hala fazlasını yapamıyorum olmyuo gitmyoo acıı hisii oluyo tırtıklanma faln yok huylandımmm ya :/ napcam ben ya nasılll bitircemm bu işi offf yardım edın kızlarrr bana öncee allahtan sonra sizden yardım bekliyorum tek başıma çaresizce kaldımm
Ohhh millet coşmuş.....bayanlar bari bana da yardımcı olun ben penisi alıyorum ama bir yerde kasınca takılıyor acı veriyor devam edemiyoruz ne yapayım ne yapıtım hııııııı hadi söyleyin bakem
kızlar merhaba iki parmagımı bir de 10 cmlik aparatı alabiliyorum bugün eş denemesine gecmek istiyorumm ne dersiniz?
Ohhh millet coşmuş.....bayanlar bari bana da yardımcı olun ben penisi alıyorum ama bir yerde kasınca takılıyor acı veriyor devam edemiyoruz ne yapayım ne yapıtım hııııııı hadi söyleyin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?