- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.221
mrb arkadaşlar iki ay önce üye olmuştum buraya o günkü yaptığım egzersiz ve denememle yendim sandım ama hayır sadece azcık bi ilerlemeyi büyütmüşüm o zaman.2 aydır birşey yazmadan takip ediyorum yorumlarınızı ara ara,bana yardım edin lütfen ben hangi aşamadayım?2 yıldır evliyim,4 gün önce ilk defa tam anlamıyla bir ilişki yaşadık nasıl oldu bilmiyorum tesadüfen,ama sonraki günlerde izin vermedim,bunu yapınca acımayacağını biliyorum ama o an psikolojik olarak kasıyorum kendimi ve tam açmıyorum bacaklarımı,eşim yapmaya çalışınca kendimi geriye itiyorum istemeden lütfen yardım edin bana
naşıl olduğunu bilmiyorum aşlında acımayacağını ben kabul ettim acımıyor da zaten ama oraya geldik mi bana bir şey oluyor bacaklarımı açmak iştemiyorum ne yapşam neyi deneşem bilmiyorum o anki rahat olmayla alakalı galiba çok çareşizim
sen bunu bir kere başardın bir daha başaramaman için bir sebep yok, hiçte çaresiz değilsin, burda hiç ilşikye giremeyip aylarca egzersiz yapanlar var , sen çok şanslısın..
daha önce nasıl olduğunu nasıl acımadığını düşünerek bol jelle denemelisin bence.
Canımmm o adamın söylediği bepanthol Farklı Bişey.. Eczacı Bilmiyo kesin..
Ve Şunu anlamadım sen Niye vajinama sürmek için İstiyorum dedin kiiÇok Güldürdün Benii..
Sadece Bepanthen Merhem İstiyorum deseydinn verirlerdi zatenn. Açıklama yapmana gerek yok yanİ
Başka Bir eczaneye git. Mutlaka vardır
canım bencede haklısın biz bir defa bile yapamıyoz arkadaş yapmış ama devamı gelmemiş keşke bende bir defa yapabilseydim yaa ondan sonra gelir inş devamı
ya slında başta söylemedim tahriş için dedim bana bepantholu getirdi bu değil dedim bepanthen olacak yok dedi onlar kaldırıldı hepsi bepanthol oldu dedi.
sonra bikini bölgem için kullanıcam dedim pişik mi var dedi bebek resmi olan bepanthen plus getirdi. bende vajina içine de sürücem dedim tahrişi önlemek için yok bunlar olmaz dediçok uatndım zaten allahtan bayandı..
başka eczaneye bepanthen merhem mi diyim , yanlış bişey sürmek istemiyorum
elab nasılsın canım? nerelerdesin hangi aşamalardasın neden zorlanıosun bakalım ?[/Q
merhaba canım iyiim sende iyisin umarım canım ben şimdiye kadar sadece bir gün bir defa işaret orta ve serçe parmak yaptım aynı gün ondan sonra eş denemesi yaptım hep hiç olmadı kendimde erteledim o günden sonra bir dahada egzersiz yapmadım takii dün gece eş parmağı yaptım orta parmak sonrada p..s başı oldu bu aşamadayım canım ama başı oldu işte gerisi gelmedi
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıl bu problemi çözmek için uğraştım. Bahsettiğiniz tüm egzersizleri yaptım. Ancak olay beyinde! En sonunda bir psikolog aracılığıyla 2 seansta çözdüm. Beynimizin kadın olmanın güzelliğini farketmesi gerekiyor. Yoksa parmak egzersizleri çok mekanik. Hatta doktor bana keşke tüm bunları yapmadan gelseydin ozaman çok daha kolay olurdu demişti. Tüm bunları sizinle paylaşmak istedim. Çünkü hala bu sıkıntıyı yaşayan insanların varlığı içimi acıtıyor
elab nasılsın canım? nerelerdesin hangi aşamalardasın neden zorlanıosun bakalım ?[/Q
merhaba canım iyiim sende iyisin umarım canım ben şimdiye kadar sadece bir gün bir defa işaret orta ve serçe parmak yaptım aynı gün ondan sonra eş denemesi yaptım hep hiç olmadı kendimde erteledim o günden sonra bir dahada egzersiz yapmadım takii dün gece eş parmağı yaptım orta parmak sonrada p..s başı oldu bu aşamadayım canım ama başı oldu işte gerisi gelmedi
cnm egzersizlere ara verme ama hergün denemeye çalış hemde o bölgeyi esnetmişde oluyorsun alışıyorsunda ister istemez , tamamen hazır hissettiğinde p.. ye geç
kızlar bi şey sormak istiyorum eskiden çok ıslanma olurdu yani eşim dokunur dokunmaz şimdi o kadar denemeye rağmen olmuyo yani isteksizlikde var bende ve kuruma oluyo neden böyle oldum yaeskiden bi kaç dakkada ıslanırdı afedersiniz şimdi ise 15 dakkada bile yok bişi egzersizdede ultrasyon jeli içeriyi tahriş eder mi vaji içine zarar verir mi devam etmeye çalşıyorum egzersize ama korka korka
bbambu hangi doktor çözdü şu 4-5 milyar isteyenler mi özel doktor mu yani
cnm egzersizlere ara verme ama hergün denemeye çalış hemde o bölgeyi esnetmişde oluyorsun alışıyorsunda ister istemez , tamamen hazır hissettiğinde p.. ye geç
canım hiç egzersiz yapmıyorum yapamıyorum zaman olmuyo çalışıom akşam eve git yemek bulaşık çay derken istek de kalmıyo ama eş parmağıyla egzersize devam etcem kendim yapamıyorum erteliyom eşimle her akşam uyumadan önce yapmayı düşünüyom sonrada inş p..s ama çok kasılıyorum acayip hemde kas katı kesiliyom
Hayır Antalyada bir psikolog seansı 200 dü ben gittiğimde. İnsan o parmak egzersizlerinde o kadar ayrıntıları düşünüyor ki. Olay doğallığını yitiriyor. Ben bu problemi çözmeden önce ilişkiyi doğal yaşayanların anormal olduğunu düşünürdüm. Çünkü parmakla o kadar boğumlar girintiler çıkıntılar hissediyor ki insan! Güvenebileceğiniz bir psikolog bulmalısınız kesinlikle. İsterseniz benimkinin adını da veririm. Psikiyatrist depresyon ilacı ve parmka egzersizleri verdi. Ama eğer bunlarla olay çözülmüyorsa kesinlikle düşünce gücüne ihtiyaç var.
canımm tamamdır:)))sen artık p....ssss denemesine geçebilirsin...ve hatta vakit kaybetme...ama önce nasıl olacağını ve hangi pozisyonda rahat olabileceğini kararlaştıralı.. ben sana yardımcı olayım hazır burdaykenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?