Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım Egzersizde ne aşamadasın ??

sen bunu bir kere başardın bir daha başaramaman için bir sebep yok, hiçte çaresiz değilsin, burda hiç ilşikye giremeyip aylarca egzersiz yapanlar var , sen çok şanslısın..
daha önce nasıl olduğunu nasıl acımadığını düşünerek bol jelle denemelisin bence.

canım bencede haklısın biz bir defa bile yapamıyoz arkadaş yapmış ama devamı gelmemiş keşke bende bir defa yapabilseydim yaa ondan sonra gelir inş devamı

Son düzenleme:

ya slında başta söylemedim tahriş için dedim bana bepantholu getirdi bu değil dedim bepanthen olacak yok dedi onlar kaldırıldı hepsi bepanthol oldu dedi.
sonra bikini bölgem için kullanıcam dedim pişik mi var dedi bebek resmi olan bepanthen plus getirdi. bende vajina içine de sürücem dedim tahrişi önlemek için yok bunlar olmaz dedi çok uatndım zaten allahtan bayandı..

başka eczaneye bepanthen merhem mi diyim , yanlış bişey sürmek istemiyorum

Evet Canım aynen Öyle Bepanthen Merhem Diyeceksin

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıl bu problemi çözmek için uğraştım. Bahsettiğiniz tüm egzersizleri yaptım. Ancak olay beyinde! En sonunda bir psikolog aracılığıyla 2 seansta çözdüm. Beynimizin kadın olmanın güzelliğini farketmesi gerekiyor. Yoksa parmak egzersizleri çok mekanik. Hatta doktor bana keşke tüm bunları yapmadan gelseydin ozaman çok daha kolay olurdu demişti. Tüm bunları sizinle paylaşmak istedim. Çünkü hala bu sıkıntıyı yaşayan insanların varlığı içimi acıtıyor

kızlar bi şey sormak istiyorum eskiden çok ıslanma olurdu yani eşim dokunur dokunmaz şimdi o kadar denemeye rağmen olmuyo yani isteksizlikde var bende ve kuruma oluyo neden böyle oldum ya eskiden bi kaç dakkada ıslanırdı afedersiniz şimdi ise 15 dakkada bile yok bişi egzersizdede ultrasyon jeli içeriyi tahriş eder mi vaji içine zarar verir mi devam etmeye çalşıyorum egzersize ama korka korka

bbambu hangi doktor çözdü şu 4-5 milyar isteyenler mi özel doktor mu yani

canım kasıosundur kendini , isteksiz olduğunda da ıslanmaz kendini bırakmıosundur ondan ıslanmıosundur zaman zaman oluo böle şeler , tahriş etmez canım bişi olmaz korkma yapabilirisn bak bizler nasıl yapıyoruz

bbambu hangi doktor çözdü şu 4-5 milyar isteyenler mi özel doktor mu yani

Hayır Antalyada bir psikolog seansı 200 dü ben gittiğimde. İnsan o parmak egzersizlerinde o kadar ayrıntıları düşünüyor ki. Olay doğallığını yitiriyor. Ben bu problemi çözmeden önce ilişkiyi doğal yaşayanların anormal olduğunu düşünürdüm. Çünkü parmakla o kadar boğumlar girintiler çıkıntılar hissediyor ki insan! Güvenebileceğiniz bir psikolog bulmalısınız kesinlikle. İsterseniz benimkinin adını da veririm. Psikiyatrist depresyon ilacı ve parmka egzersizleri verdi. Ama eğer bunlarla olay çözülmüyorsa kesinlikle düşünce gücüne ihtiyaç var.

adını verir misin

yardım edin kızlar iki parmak tam alabiliyorum dün akşam eş parmağı deneyeyim dedim ama olmadı.eş parmağı yapmasam olmazmı.birde iki parmak olduktan sonra içerde açıyorum parmağımı bayağı açılıyo.cvp verin bana nolur bu akşam bitsin istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…