- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.561
olacaaakkk canım merak etme her ne olursa olsun bunun sihiri vazgeçmemek ve yönünü yöntemini bilmek...ondan sonra kim tutar seni:)))2012 nin son gelinleri olun hadi vurun imzanızı aralık ayınaaa
kızlarr ben gelin oldumm:))rüyada gibiyim dün geceden beri bende kurtuldum artık çok şükür.darısı diğer arkadaşların başına.bende herkes gibi bumuymuş diyorum :)))))
ay çok sevindim tebriklerdarısı bizim başımıza inşallah ya ne hisettin canım paylaşırsan mutlu olurum nasıl oldu ne düşündün yada ne yaptında başardın yeni yenen biri olarak paylaşırsan sevinirim
kızlarr ben gelin oldumm:))rüyada gibiyim dün geceden beri bende kurtuldum artık çok şükür.darısı diğer arkadaşların başına.bende herkes gibi bumuymuş diyorum :)))))
Canim tebriklerAllah baska dert sikinti vermesin.Halaylar sana gelsin
beray althea cadıkedi ve adını hatırlayamadım yardımcı olan bütün arkadaşlar sizler kadınlar klübünün ve bizim meleklerimizsinz.iyiki varsınız.sizlerin desteği olmasa başaramazdım.Allah hepinizden razı olsun.
sağol canım.inanamıyo insan.kafamızda yarattığımız senaryolar hepsi boşa.beklediğim gibi korkacak hiç bişey olmadı acımadı.sadece biraz baskı hissi.hatta parmak egzersizinden çok çok daha kolay.egzersiz yaptım yarım saat kadar ve artık kafamda bu akşam bitmeli diye karar verdim kendi kendime gaz verdim.egzersiz yaparken içimde beklettim biraz parmaklarımı sonra eşimi çağırdım.iki üç deneme sonra tamamen olmuştu.ve girdiğine inanamadım belki yüz kere sordum eşime.egzersiz ve nefes çok önemli arkadaşlar ne diyosa hepsini uyguladım.inşallah sende diğer arkadaşlarımızda en yakın zamanda yenersiniz.kendinize güvenin ben asla yapamam diyordum ama gerçekten zor değil.
ohhhh be çok sevindim gözün aydın canım:) akşama bizim burdan havai fişek gösterisi yapıcam sana ordan izleeee:79::79::79::79::79::79::79:
çok sevindim gerçekten baskı dışında ne hissetin acı ağrı kanaman oldu mu egzersizlere rağmen?
canımmm tebrikler darısı diğer arkadaşların başına:))haydi halaya
sağol canım hiç ağrım olmadı sadece git gellerde içimde hissettim baskıyı.kanamam hiç olmadı.egzersiz bayağa yapmıştım çünkü.ben acaba olurmu diye baktım ama hiç olmadı.bekliyodum zaten olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?