Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım öncelikle sakın moralini bozma moralini yüksek tut.bende olmuyo diyodum ama kendime inandığım gün başardım.12 cm olmuyosa fazla zorlama kendini şartlandırma.ben üç parmak çlışıyodum 11 cm yarım saat kadar egzersiz yaptım içimde biraz beklettim daha sonra jel sürdüm vajiye tıpkı egzersiz yapar gibi derin nefes ve ıkınarak yavaş yavaş oldu.sende önce kendine güven egzersizin hemen arkasından deneme yap ve asla vazgeçme gerçekten yapılamayacak bir şey değil.sende eminim herkes gibi bumuymuş diyeceksin hadi biraz cesaret

en son kaç cm aparatla yapmıştın? kayganlaştırıcıdan başka hangi ileçları kullandın?

o kadar uğraşıyorum yapamıyorum günlerdir çok moralim bozuk

canım üç parmak yaptım en son 11 cm di.kayganlaştıcı jel kullandım birde bepanthen merhem sürdüm tahriş olmasın diye oda kayganlaştırıyo ayrıca.bende çok üzüldüm hatta dün akşam egzersiz yaparkende ağladım olmuyo işte yapamıcam dedim.sonra kızdım kendi kendime yapıcaksın herkes yapıyosa bende yapıcam dedim ve üç parmağımı içimde beklettim ve sonra eşimi çağırdım hazırım dedim.3 4 kere denedik başta yine olmuyodu hatta bacaklarım titremeye başladı artık ama vazgeçmedim.sende asla vazgeçme kesinlikle başaracaksın inan buna..

canım sakın moralini bozma ve pes etme olabilir öle şeyler çok normal 12 olmuorsa çok zorlama benim doktorum 11 cmden sonra ilişkiyi önerdi o gün aklımızda yokken ben egzersizime başladım içimden dedim 11 oluorsa p..s de olur ve gerçekten hiç aklımızda yokken oldu bitti 11 cm yapısosan p..s de daha kolay olcak emin ol

canım tebrikler cok sevindim iki bu hafta iyi habaerler geliyo bir galatasarayın feneri yenmesi iki senin gelin olman cok tebrik ederimm haaylar sana 646464646464

çok sağol canım.aynen güzel haberler üst üste:)inşallah daha çok alalım güzel haberleri üst üste gelin olmayan kalmasın herkes kurtulsun bu dertten.

tebrik ederim canımm senin adına çok sevindim demi gerçekten bumuymuş :)

sağol canım.herkes bumuymuş dediğinde o kadar kolaymı ya diyodum çünkü kafamda o kadar büyütmüşümki.hatta olduktan sonra eşime kaç kere sordum hiç değişik bi şey olmadı acımadı bi şey değişmedi bende falan:)neler bekliyosam artık.inşallah sayfada herkes bumuymuş diyecek :)))

merhaba canım.öncelikle boşuna üzüyorsun kendini.egzersizdeki durumun çok çok iyi.bak ben p..s boyutlarına gelmeden eş denemesi yapmıycam diyordum ama öyle olmadı.11.5 cmle çalışırken yendim.10 cmden sonraki aparatlar zorluyor gerçekten ama p..s öyle değil.eş denemelerine başlayın artık ilk denemeler olmazsa olmasın gayet normal.şuan p..s i rahtlıkla yapabilcek durumasın kendine güven ve eş denemelerine başla canım.

ayy seni o kadar ii anlıorum ki çünkü ben de eşime kaç defa sordum oldumu tam oldumu fln die :) hiç acı fln olmuor ama benim biraz kanamam oldu oda normalmiş zar kalınmış benim harelde ama kan gördüğüme hiç bu kadar sevinmemiştim o anki mutluluk tarif edilemior :) inş darısı diğer arkadaşlara olsunn...

kızlarr ben gelin oldumm:))rüyada gibiyim dün geceden beri bende kurtuldum artık çok şükür.darısı diğer arkadaşların başına.bende herkes gibi bumuymuş diyorum :)))))

canım ya çok sevindim senin adına bende bu haftasonu olmayı kafama koymuştum ama regl oldum inş darısı bizee 646464:

eş denemesine geçip başarısız olmak istemiyorum eşimde çok üzülüyor sinirleniyor

aparatımı bile değiştirdim cadıkedi nin dediği gibi sadece peçetelerden yaptım ama yinede olmadı girmedi yönü bulamıyorum orda oluşan baskıdan dolayı
11 cm ide sadece 2 kere alabildim sonra direk 12 ye geçtim olmadı tabii..
11 le devam edicem artık vazgeçmemeliyim ama bazen o kadar yoruluyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum ki herşeyden vazgeçiyorum

canım ya çok sevindim senin adına bende bu haftasonu olmayı kafama koymuştum ama regl oldum inş darısı bizee 646464:

canım çok sağol.biliyosun bende senin gibiydim ama bak oluyo ve hiçte sandığımız gibi zor değil.hatta egzersizden daha kolay ben parmak egzersizinde daha çok zorlanıyodum.pe.. olduğunda inanamadım olduğunu defalarca denedim bu kadar kolay olamaz diye.sen kafaya koyduysan zaten gerisi gelir.regl bitince bekliyoruz güzel haberini canım

inşallah canım ya bende artık güzel haberlerimi vermek istiyorum size

kızlar bişey sorcam yenen herkes nefes çok önemli diyo bu nasıl bişey burundan alıp ağızdan verirken p..s ittiriyoz öyle mi yani

senin bileceğin bişey tabi ama eş denemesine 10 cmden sonra hazır oluyorsun.daha başlarda olsan tamam derdim olmazsa hayal kırıklığı oluyor doğru ama daha nereye kadar egzersiz yapacaksın.p..s egzersizden çok daha kolay şuan çalıştığın aparat daha zor inan.boşa vakit kaybetme hem eninde sonunda eş denemesi yapacaksın eşinle konuş deneme yapıcaz de şartlandırmayın kendinizi.ozaman daha rahat olursunuz hem.egzersizdeki gibi sen yönlendir eşini.13-14 cme de gelsen hemen ilk denemenizde olacak diye bir garanti yok.neyse ben çok da karışmak istemiyorum aslında ama bunu yapabilceğini bildiğim için zaman kaybettiğini de görünce yazmadan geçemiyorum.kusuruma bakma artık.

bende aynı fikirdeyim.şu anda bana egzersiz deseler yapamam zor geliyo p...s çok daha kolaymış kolayı görunce egzersiz zor gelıyo canım.biz zordan başlıyoruz sonra klaya dogru gidiyoruz sen zor başarmışşsın işin kolayına kaldı artık

karışmak değil kesinlikle benim zaten desteğe sizin yönlendirmelerinize ihtiyacım var
aparat gerçekten çok zor diyorum ya parmakla yapıyorum 3 parmak yanyana oluyor ama aparat girmiyor yolu bulmuyor.
parmak denemelerinde kenarda çıkıntı şeklindeki zarı da hissediyorum parmakla orayı esnetmeye uğraşıyorum falan ama işe yarıyor mu bilmiyorum
canım gerçekten çok tatlı benim o yüzden kanama yırtılma düşündükçe çok korkuyorum.. herkes kanama olmadığını olsa bile çok az olduğunu söylüyor farkındayım da bunların

bu akşam önce egzersiz yapıp sonra eş denemesi yapıcam ama olmazsa yine moralim çok bozulacak işte

öncelikle tebrik ederim :)

nasıl oldu neler yaptın nasıl ahzırladın kendini anlatır mısın bizede? kaç cm aparatla çalışıyordun? ilaç olarak ne kullandın? hangi pozisyonda denedin? hepsini anlat

kızlar herkese merhaba:) en son 10 cm alıyodum cuma aksamıda denedik ben üstteydim ve p...si alabildim hatta eşim de bende inanamadık br de egzersiz yaptığımda durduğum gibi hafif yatar pozisyonda sırtımı yatağın başına yasladımbacaklarımı da iyice açtim böylede alabildim:):)):) hatta dün aksam gelin olduğum haberimi verdim:) ama benim bi sorum olcaktı alabildiğimi ve acımadığını görebilmeme rağmen hala kendimi hafif kasıyodum ve dün gece yine denedik aynı kasılma yine oldu hatta biraz daha fazlaydı bu sefer yarısısnı alabildim sonra panikledim hemen cıkarttırdım sizce bunu nasıl yenebilirim ben kafamda bu problemi artık çözdüğüme inanıyorum ama yinede kasıldım eşimde sen bunu fiziksel olarak yendin alabildin ama hala psikolojik olarak bu sorunu kafanda tamamenn bitiremedin diyo sizce n yapmalıyım?

canım senin hala kafanın bir köşesinde acaba şimdi olacakmı bu sefer yapabilcekmiyim gibi düşünceler var...size şunu söyliyeyim 1 defa yendikten sonra acabaların hepsiniiii çöpe atıyosunuz..kafanızı sıfırlıyosunuz sonrada artık oluyo,,farklı nasıl yaparımm,,şöylede deniyimm böylede yapıyım felan demeniz gerekio...siz beyninize ne gönderirseniz hava su yol olarak geri döner unutmayın....yaptım ve bittii vajiyi yendimmm artık geliştirmeye bakmam lazım diye bakın olaya...acabaları silin aklınızdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…