- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.581
Merhaba Arkadaşlar,
Dün gece uyuyana kadar ağladım
3 parmak yanyana alabiliyorum ama aparatı alamadım. 11 cm lik aparatı zorda olsa almıştım ama 12 cm i alamadım yönde mi yanlış yapıyorum aparat kalın diye mi girmiyo bilmiyoruma ama çok moralim bozuk günlerdir egzersiz yapıyorum hala sonuç yok
o kadar uğraşıyorum yorgun argın eve gidiyorum 1 saat 2 saat egzersiz yapıyorum , eşimle uyumuyorum kaç gündür egzersiz yapıcam diye ama olmuyo eş denemeside yapmadım aparatla alışana kadar yapmak istemedim . çünkü penisi beceremezsem hem eşim üzülecek hem bengünlerdir uğraşmama rağmen niye olduyo parmakla yolu çok kolay bulurken aparatla bulamıyorum girmiyo olmuyooo
dün o kadar moralim bozuldu ki sanırım bu işten vazgeçemeyi egzersizi bırakmayı bile düşündüm
en son kaç cm aparatla yapmıştın? kayganlaştırıcıdan başka hangi ileçları kullandın?
o kadar uğraşıyorum yapamıyorum günlerdir çok moralim bozuk
Merhaba Arkadaşlar,
3 parmak yanyana alabiliyorum ama aparatı alamadım. 11 cm lik aparatı zorda olsa almıştım ama 12 cm i alamadım yönde mi yanlış yapıyorum aparat kalın diye mi girmiyo bilmiyoruma ama çok moralim bozuk günlerdir egzersiz yapıyorum hala sonuç yok
o kadar uğraşıyorum yorgun argın eve gidiyorum 1 saat 2 saat egzersiz yapıyorum , eşimle uyumuyorum kaç gündür egzersiz yapıcam diye ama olmuyo eş denemeside yapmadım aparatla alışana kadar yapmak istemedim . çünkü penisi beceremezsem hem eşim üzülecek hem bengünlerdir uğraşmama rağmen niye olduyo parmakla yolu çok kolay bulurken aparatla bulamıyorum girmiyo olmuyooo
dün o kadar moralim bozuldu ki sanırım bu işten vazgeçemeyi egzersizi bırakmayı bile düşündüm
canım tebrikler cok sevindim iki bu hafta iyi habaerler geliyo bir galatasarayın feneri yenmesiiki senin gelin olman cok tebrik ederimm haaylar sana 64 64 64 64 64 64
tebrik ederim canımm senin adına çok sevindim demi gerçekten bumuymuş :)
Merhaba Arkadaşlar,
sağol canım.herkes bumuymuş dediğinde o kadar kolaymı ya diyodum çünkü kafamda o kadar büyütmüşümki.hatta olduktan sonra eşime kaç kere sordum hiç değişik bi şey olmadı acımadı bi şey değişmedi bende falan:)neler bekliyosam artık.inşallah sayfada herkes bumuymuş diyecek :)))
kızlarr ben gelin oldumm:))rüyada gibiyim dün geceden beri bende kurtuldum artık çok şükür.darısı diğer arkadaşların başına.bende herkes gibi bumuymuş diyorum :)))))
merhaba canım.öncelikle boşuna üzüyorsun kendini.egzersizdeki durumun çok çok iyi.bak ben p..s boyutlarına gelmeden eş denemesi yapmıycam diyordum ama öyle olmadı.11.5 cmle çalışırken yendim.10 cmden sonraki aparatlar zorluyor gerçekten ama p..s öyle değil.eş denemelerine başlayın artık ilk denemeler olmazsa olmasın gayet normal.şuan p..s i rahtlıkla yapabilcek durumasın kendine güven ve eş denemelerine başla canım.
canım ya çok sevindim senin adına bende bu haftasonu olmayı kafama koymuştum ama regl oldum inş darısı bizee64 64 64:
canım çok sağol.biliyosun bende senin gibiydim ama bak oluyo ve hiçte sandığımız gibi zor değil.hatta egzersizden daha kolay ben parmak egzersizinde daha çok zorlanıyodum.pe.. olduğunda inanamadım olduğunu defalarca denedim bu kadar kolay olamaz diye.sen kafaya koyduysan zaten gerisi gelir.regl bitince bekliyoruz güzel haberini canım
eş denemesine geçip başarısız olmak istemiyorum eşimde çok üzülüyor sinirleniyor
aparatımı bile değiştirdim cadıkedi nin dediği gibi sadece peçetelerden yaptım ama yinede olmadı girmediyönü bulamıyorum orda oluşan baskıdan dolayı
11 cm ide sadece 2 kere alabildim sonra direk 12 ye geçtim olmadı tabii..
11 le devam edicem artık vazgeçmemeliyim ama bazen o kadar yoruluyorum ve hayal kırıklığına uğruyorum ki herşeyden vazgeçiyorum
senin bileceğin bişey tabi ama eş denemesine 10 cmden sonra hazır oluyorsun.daha başlarda olsan tamam derdim olmazsa hayal kırıklığı oluyor doğru ama daha nereye kadar egzersiz yapacaksın.p..s egzersizden çok daha kolay şuan çalıştığın aparat daha zor inan.boşa vakit kaybetme hem eninde sonunda eş denemesi yapacaksın eşinle konuş deneme yapıcaz de şartlandırmayın kendinizi.ozaman daha rahat olursunuz hem.egzersizdeki gibi sen yönlendir eşini.13-14 cme de gelsen hemen ilk denemenizde olacak diye bir garanti yok.neyse ben çok da karışmak istemiyorum aslında ama bunu yapabilceğini bildiğim için zaman kaybettiğini de görünce yazmadan geçemiyorum.kusuruma bakma artık.
senin bileceğin bişey tabi ama eş denemesine 10 cmden sonra hazır oluyorsun.daha başlarda olsan tamam derdim olmazsa hayal kırıklığı oluyor doğru ama daha nereye kadar egzersiz yapacaksın.p..s egzersizden çok daha kolay şuan çalıştığın aparat daha zor inan.boşa vakit kaybetme hem eninde sonunda eş denemesi yapacaksın eşinle konuş deneme yapıcaz de şartlandırmayın kendinizi.ozaman daha rahat olursunuz hem.egzersizdeki gibi sen yönlendir eşini.13-14 cme de gelsen hemen ilk denemenizde olacak diye bir garanti yok.neyse ben çok da karışmak istemiyorum aslında ama bunu yapabilceğini bildiğim için zaman kaybettiğini de görünce yazmadan geçemiyorum.kusuruma bakma artık.
kızlar zaman bulup yazmak için içim içime sığmıyodu en sonunda bi vakit bulabildim kızlarrr ben cuma aksamı geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin oldummmmmmmmmmmmmmm gelinnnnnnnnnnnnnnnnnn:) ALLAHA BİNLERCE ŞÜKÜR BURDA BANA YARDIMCI OLAN ARKADAŞALRIMDAN ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN:):) şimdi cıkmam lazım ayrıntıları yarın uzun uzun anlatırımm:)
kızlar herkese merhaba:) en son 10 cm alıyodum cuma aksamıda denedik ben üstteydim ve p...si alabildim hatta eşim de bende inanamadık br de egzersiz yaptığımda durduğum gibi hafif yatar pozisyonda sırtımı yatağın başına yasladımbacaklarımı da iyice açtim böylede alabildim:):)):) hatta dün aksam gelin olduğum haberimi verdim:) ama benim bi sorum olcaktı alabildiğimi ve acımadığını görebilmeme rağmen hala kendimi hafif kasıyodum ve dün gece yine denedik aynı kasılma yine oldu hatta biraz daha fazlaydı bu sefer yarısısnı alabildim sonra panikledim hemen cıkarttırdımsizce bunu nasıl yenebilirim ben kafamda bu problemi artık çözdüğüme inanıyorum ama yinede kasıldım eşimde sen bunu fiziksel olarak yendin alabildin ama hala psikolojik olarak bu sorunu kafanda tamamenn bitiremedin diyo sizce n yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?