Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb canım çok normal moralini bozma bendede öle oldu yendikten 3 gün sonra hatta yarısına kadar oluordu doktorumu aradım bi panikle çok korktum oda normal dedi bir gün ara verdik ertesi gün normal oldu

öncelikle tebrik ederim :)

nasıl oldu neler yaptın nasıl ahzırladın kendini anlatır mısın bizede? kaç cm aparatla çalışıyordun? ilaç olarak ne kullandın? hangi pozisyonda denedin? hepsini anlat

cok tesekkür ederimm darısı sizin basınıza en yakın zamanda inşallah:) ilaç olarak hiç bişey kullanmadım sadece denerken eşimin p..sine bide vajimin girişine biraz bebe yağı sürdüm o kadar:)en son persembe günü 10 cm alabiliyodum eşime eger iyice kendimi rahat hissedersem cuma aksamı deneyelim dedim ve cuma aksamı oldu ama ben hala tam kendime güvenemiyodum 10 cm rahat alabilmeme rağmen denemekten kacıyodum sonra yataga gectik ben uyumak istedim hemen çünkü yapamam gibi geliyodu eşim hadi aparatını getir yanımda egsersiz yap bende göreyim dedi bendetamam dedim önce sırayla tek parmak sonra iki parmak aldım onada gösterdim sonra eşimin işaret parmagını jelledik onuda rahat rahat aldım hatta şim şaşırdı hiç kendini kasmıyon bacaklarını kapatmıon diye sonra 9cm lik ardından 10 cmlik paratı aldım sonra eşim uzandı bende yüzüm ona dönük pozisyonda dizlerimin üzerinde p..sin üzerine yavas yavas oturum eşim bu arada cok yardımcı oldu sürekli telkin etti nefese dikkat et p...si aparatmış gibi düşün diye bu beni çok rahatlattı sonra bi baktık başıgirdi sonra eşim biraz daha ilerletti iyic egirdi hatta inanamadık bide egzersiz yaptığım pozisyonda denedik öylede girdi:) ama cidden kızlar vallha hiç acı yok hemde sıcacık aparat buz gibiydi bide jellyince daha soğuk gibi oluyodu biraz acı oluyodu ama p..s okadar rahattki:)sadece ilk girişte bi basınç oluyo o girmeye bsladığının işareti bence püf noktasıda orası o basıncı acı olarak algılayıp sakın kendinizi geri çekmeyin görceksiniz hemen gircek:.):)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeni gelinlerimiz varmış çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eşim birazdan evden çıkacak, o çıksın hemen listeyi yenileceğim ve her birinize ayrı ayrı şeyler yazacağım, yazamıyorum içimde kaldı

Kızlar yahuuu bir de not olarak ekleyeyim hemen...

N'olur penis ile vajina demekten çekinmeyin

Ayıp kelimeler değil bunlar, bunlar bilimsel isimleri bu organların

mrb canım çok normal moralini bozma bendede öle oldu yendikten 3 gün sonra hatta yarısına kadar oluordu doktorumu aradım bi panikle çok korktum oda normal dedi bir gün ara verdik ertesi gün normal oldu

çok sağol canım bnde cok panikledim yarısını alınca acaba tekrardan alamıcammı die bizde bi gün ara verelim dedik ugün yarın yine biraz egzersize devam etcem inşallah kasılmaları tamamen gider

Arkadaşlaarrrrr dün gece anetsol pomad sürdüm vajiye gleitgelen jel sürdük penisin yarıısnı aldımmm ama ileriye gidemedim çok acı hissettim ittirdim eşimi neden çk acı hissettim ama ilk defa bu kadar ileri gittik bu yüzden umutluyuz ama kasıyorum galiba bi yerde takılıyo neden acaba hadi biraz daha yardımcı olun arkadaşlar başarıcam inşş

evet o basınç hissi çok canı yanacakmış gibi hissettiriyo insana

gerçekten çok kolay olmuş bende aparatla denedikten sonra penis denemesi yapmaya karar verdim bugün.. daha önce 1 kere denemiştim penis olmmamıştı eşiminde benimde çok moralimiz bozulmuştu ..
üst pozisyona herkes rahat diyor bende öyle deneyeceğim..
içim çok rahatladı inş. bende başarabilirim bugün

yaaa kızlar var ya acayip heveslendim sizleri duyunca hemen yapasım var ama regliyim işte hemen bitsede bende gelin olsam inşşş

inşallah canım gör bak basarcaksın:):)):) kendini o basınc hisisni hissettiğinde sakın geri çekme nefes alıp ver

ARALIK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

YENİ GELİNLERİMİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
mevlana
ayberk_ece
kumtanesi09

yehuuuuuuu

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.sonoz[/td]
[td]5 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.guliran[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.nerminkara[/td]
[td]9 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.seker86 [/td]
[td]11 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.mevlana [/td]
[td]14 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.ayberk_ece [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.kumtanesi09 [/td]
[td]16 Aralık 2012 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]3.best_[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]4.zfyrnkp[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]5.hopefor[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.mufim[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]7.katarsis_[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8.senem8183[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]10.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]12.yaseminA[/td]
[td]Eş 2 parmak [/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.YusNes[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.pelinata[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.karamsarrr[/td]
[td]2 parmak tam[/td]

[/tr]
[tr]

[td]16.care1[/td]
[td]iki parmak iki boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]17.diyar6635 [/td]
[td]iki parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]18.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]
[tr]
[td]19.petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.elab[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]

[td]21.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]22.mermaidsmyrna[/td]
[td]Orta parmak [/td]
[/tr]

[tr]
[td]23.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.seiss [/td]
[td]Kulak Çubuğu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]26.dudubudu[/td]
[td]Kegel[/td]

[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN

Son düzenleme:

hadi ama arkadaşlar cevplayın lütfen bu siteden destek alarak yapıyorum hep

hadi ama arkadaşlar cevplayın lütfen bu siteden destek alarak yapıyorum hep

Tatlım o acı hissinin sebebi doğru yöne ittirmemenizden kaynaklanıyor.

Kedini kasmanla falan alakası yok, ya düz ya da yukarı doğru zorluyorsunuz bu da senin canını yakıyor. Takıldığı yerde poponu hafif yukarı kaldır

Bu fotoğrafı mutlaka incele

çok sağol canım bnde cok panikledim yarısını alınca acaba tekrardan alamıcammı die bizde bi gün ara verelim dedik ugün yarın yine biraz egzersize devam etcem inşallah kasılmaları tamamen gider

Canım takma kafana... Ben bile kaç defa ilişkiye girdiiğim halde en son ki ilişkimizde yapamadım , sonra nasıl yapamam ya dedim, o kadar yapmıştım, ilk denediğim pozisyonda tekrar denedim yaptım

Bir kere yapınca devamı geliyor. Kasıldığın zaman derin nefes al, eşine durmasını söyle,içinde biraz beklesin sonra tekrar devam edin, ben kasıldığımda öyle yapıyoruz kasılmalar geçiyor

canım benim kan olayını hiç düşünme bile.beni okadar korkuttular ki yok patlıyo(balondu sanki patlayacak!!),yok çarşaflar kana bulanıyor.sürekli o kanama aklımdaydı kasıyordum kendimi acıyacak diye.sonra egzersizlerde gelemeyince rahatladım.eş denemesinde de olmadı,olsaydı da önemli değildi çünkü ben artık vajiden kurtulmuştum.eş denemesi olmazsa moralim bozulacak diye düşünme,eşinle konuş,sadece kendini rahat hissedeceğin pozisyonu deneyeceğini söyle böylece o da beklenti içinde olmaz,olursa olur olmazsa da denemiş olursunuz.bir yerden başlamak lazım,elbet olacak,belki bu akşam olacak?kendini hazır hissetmeden birşey yapma.çok yakın zamanda yeneceksin ben sana güveniyorum sen de kendine güven olumsuzlukları sil at kafandan

ecrinx peki sence egzeriszlerede bi yandan devam edeyimmi eşim biraz rahatla bi gün ara verelim denemeyelim dedi

cook sağol canım bende cok korkkmuştum acaba tekrardan yapamıcammı die

zfyrnkp Tatlım sen artık rahatlıkla eş denemesine geçebilirsin, sakın korkma

Ben eş denemesine 10 cm bile olmayan bir aparatla çalıştıktan sonra geçmiştim... Kaldı ki BeRayy 3 parmaktan sonra yendi. Sen hem 3 parmak yapabiliyorsun hem de 11 cm aparat yapıyorsun. Eş denemesine hazırsın sen korkma

Önemli olan kendine güvenmen... Hemen ilk pozisyonda olmuyor diye korkma, tekrar tekrar dene. Ben de gelin olduğumda ilk 3 denememde yapamamıştım 4. denemem de olmuştu. Önemli olan yönünü bulmak

Kaldı ki penis aparattan daha kolay. Allah onu oraya göre yaratmış. Koskoca, kapkalın aparatları alıyorsun penisi alamıyorsun Esas korkmaman gereken şey penis

canım tebrik ederim gözün aydınilk denemen olduğu için kasılmaların normal bence zamanla alışırsın ve sorun oratadan kalkar.halayına da katılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…