- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #132.801
canım bende aynı durumdayımbugün mumla zorlandım bende
kızlarrr 2 parmakk tamm alıyorumm ama mumda zorlanma oluyoo yanmaa çok oluoo ya
cansız kuru cisimler tabi acıtır ama inanın
p.hiç öyle değil Rabbim ona göre dizayn etmiş sonuçta bir sürü kas var ve
ilişkide ona göre gevşeyip kasılıyorlar
mumda kalemde böyle birşey yok o yüzden
bi mumu halledersnz gerisi daha rahat olucak
canım olmuyor gözüyle bakma dedim ya olacağına bırak ama hiç erteleme
hergün düzenli egzersizlerini yap
ince mumdan başla sonra peçeteyle kalınlaştırarak gidersn
yavaş yap derin nefes al olucak bir şekilde kendini rahat bırak
penissii birazz alıyorumm canm ama gerısınde zorlanıyorumm gtmyo
ben önce kulak çöpü sonra o.b. tamponları var mum gibi yani inceden kalına.onları yaptım.daha sonra serçe yüzük ve orta parmağı yaptım en son işaret ve orta parmak berarber yaptım.geçen akşamda pns denemesi yaptım yarıda kaldım.bugün mumla deneyeyim dedim ama bu olmadı.ya şeytan diyoki millet egzersizlemi yapıyo gözünü kapat yap diyo ama of cesaret yok bende....
canım bir hafta mum egezrsizi yap hemen p. geçmeben önce kulak çöpü sonra o.b. tamponları var mum gibi yani inceden kalına.onları yaptım.daha sonra serçe yüzük ve orta parmağı yaptım en son işaret ve orta parmak berarber yaptım.geçen akşamda pns denemesi yaptım yarıda kaldım.bugün mumla deneyeyim dedim ama bu olmadı.ya şeytan diyoki millet egzersizlemi yapıyo gözünü kapat yap diyo ama of cesaret yok bende....
çokk sahipp oluyoruzz bu fikirleree ama işte olmuyoo egzersız gerçektn işe çok yarıyoo insanın kendine guvenı gelıyoo benn aasla vajinama bile bakamz ken 2 parmak alıyorumm şimdii burdkı arkdşlrn destgı sayesnde 2012 btmeden gelın olucm inşl .
inşallah cnm kendinize ii bakın ii akşamlar ben çıkıyrm
egzersizlere devam edin..
kızlar olmuyo işte ya neden olmuyo
olacak!!az kalmış. ama biraz acele etmişsin son egzersizinde çevresi 10 cm miydi?? ölçtün mü?10 cm le egzersiz yaptığında dene bak ne kolay oluyor.. sen bile şaşıracaksın. bir kaç gün daha egzersiz yap çapı 10 cm olduğunda eş denemesi yap.
apartları nasıl ölçüyosunuz
apartı küçülttüm ama yine olmadı ya moralim çok bozuk neden olmuyo ve sanki denedikçe orası kapanıyo gibi hissediyorum.ya iki parmak egzersizi falan ne kolaydı....
mesaj yazma hakkım yokmuş cevap yazamadım.. mesajı gördüğümde çok çok kötü bi haldeydim ki hala öyleyim, doktora gittim tıpkı dediğin gibi çok azını alabilmişim zarda yırtılma olmamış, kahroldum nasıl büyük bir hayl kırıklığı yaşıyorum bilemezsiniz..... girdikten sonra o herkesin dediği noktada kalıyor iğne batması gibi bir his ve ben itiyorum.. orayı aşmanın yolu ne Allah aşkınasorun yönü bulamamak mı sadece? ilerlemesi için o tıkandı dediğimm yeri geçmek mi gerekiyo, yön ondan sonra mı? ben artık aşırı derecede kendime kızmaya başladım ve kendimi psikolojik olarak mahvediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?