Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr 2 parmakk tamm alıyorumm ama mumda zorlanma oluyoo yanmaa çok oluoo ya

cansız kuru cisimler tabi acıtır ama inanın
p.hiç öyle değil Rabbim ona göre dizayn etmiş sonuçta bir sürü kas var ve
ilişkide ona göre gevşeyip kasılıyorlar
mumda kalemde böyle birşey yok o yüzden
bi mumu halledersnz gerisi daha rahat olucak

penissii birazz alıyorumm canm ama gerısınde zorlanıyorumm gtmyo

ben önce kulak çöpü sonra o.b. tamponları var mum gibi yani inceden kalına.onları yaptım.daha sonra serçe yüzük ve orta parmağı yaptım en son işaret ve orta parmak berarber yaptım.geçen akşamda pns denemesi yaptım yarıda kaldım.bugün mumla deneyeyim dedim ama bu olmadı.ya şeytan diyoki millet egzersizlemi yapıyo gözünü kapat yap diyo ama of cesaret yok bende....

penissii birazz alıyorumm canm ama gerısınde zorlanıyorumm gtmyo

p.boğum nedeniyle vajinadan geçerken kasılma nedeniyle acı olur
vajınanın kapanmasına neden olur bu şekilde p. geçişi engellenir o yüzden rahat ol
önce mum egzersizleri yap sonra p. geç
hergün düzenli yap bu ödev olsun sen için hergün biraz daha ilerleyeceğini göreceksin
bak ben son hazırladığım mumları kullanmadım bile gerek kalmadı

çokk sahipp oluyoruzz bu fikirleree ama işte olmuyoo egzersız gerçektn işe çok yarıyoo insanın kendine guvenı gelıyoo benn aasla vajinama bile bakamz ken 2 parmak alıyorumm şimdii burdkı arkdşlrn destgı sayesnde 2012 btmeden gelın olucm inşl .

canım bir hafta mum egezrsizi yap hemen p. geçme
en azından hergün 10 dk yap cnm

inşallah cnm kendinize ii bakın ii akşamlar ben çıkıyrm
egzersizlere devam edin..

iki parmaktan sonra mum nasıl ölçülecek tam etrafını dönüp öylemi ölçüyorum

mesaj yazma hakkım yokmuş cevap yazamadım.. mesajı gördüğümde çok çok kötü bi haldeydim ki hala öyleyim, doktora gittim tıpkı dediğin gibi çok azını alabilmişim zarda yırtılma olmamış, kahroldum nasıl büyük bir hayl kırıklığı yaşıyorum bilemezsiniz..... girdikten sonra o herkesin dediği noktada kalıyor iğne batması gibi bir his ve ben itiyorum.. orayı aşmanın yolu ne Allah aşkına sorun yönü bulamamak mı sadece? ilerlemesi için o tıkandı dediğimm yeri geçmek mi gerekiyo, yön ondan sonra mı? ben artık aşırı derecede kendime kızmaya başladım ve kendimi psikolojik olarak mahvediyorum....

apartı küçülttüm ama yine olmadı ya moralim çok bozuk neden olmuyo ve sanki denedikçe orası kapanıyo gibi hissediyorum.ya iki parmak egzersizi falan ne kolaydı....

apartı küçülttüm ama yine olmadı ya moralim çok bozuk neden olmuyo ve sanki denedikçe orası kapanıyo gibi hissediyorum.ya iki parmak egzersizi falan ne kolaydı....

Canım Niyee İlla Aparatla Olacakmış gibi zorluyosun ki ??

Eğer Parmakta Rahatsan Parmak egzersizi yap..

Önemli Olan senin hangi egzersizde kendini daha rahat hissetmen

Sadece Parmak egzersizi yaparakta Vajinismus Hastalığından Kurtulabilirsinn

Canım İlerlememesinin sebebi yanlış yöne Doğru İttiriyor olman..

Penis Vajinanın içindeyken Popona Doğru ittireceksinn

Jel Kullanıyosundur Umarımm Çünkü Jel Kolayca girmesini Ve kaymasını sağlarr..

Üst Pozisyonda Yüzün Eşine Dönük denee. Eşine Bolcaa Jel Sürr.

Ve Penisi Vajinana doğru yerleştir. Yavaş yavaş oturmaya başlaa o sırada derin derin nefes al vee bolcaa ıkınnn

Canının acıdığı yerdee geri çekilmee beklee. Acıması geçtikten sonraa tekrar devam et. Öylee Öyle hepsi girerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…