Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarınmı denesem ne yapayım

Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize, yarın ilk işim jeli alıp başlamak olucak, umarım hayırlısıyla geliriz bunun üstesinden,

ben sana alman gerekenleri söyliyimde sonra aparatım yok diye erteleme jel, prezervatif yada beyaz doktor eldivenlerinden hijyenik olacak.
kegel yapmaya şimdi başla. tuvalette çişini yapaken tut bırak orda kaslarını hissedeceksin otururken tv karşısında falan vajina kaslarını kasa bırak arka arkaya aklına geldikçe yap bunu
2012 bitmeden sende gelin olacaksın eminim

ya birde tırnaklarımı kestim ama sanki acıtıyo.işte önceden hiç öyle bi sıkıntı yoktu.hem bugün tırnaklrım daha kısa

bol bol jelle canım başlarda jel çok önemli bende ilk tırnaklarımı keserken çok üzülmüştüm ama çok kısa olursa yi olur hem hijyenik olur
serçeyle başla bakim hadii

canım ben de burda mavi araba diye bi arkadaş vardı onda kendimi bulmuştum hep onu örnek almaya çalışıyodum. aslında hepimiz birbirimize benziyoruz. bak yarısına kadar almışsın ben aylarca sadece başını alabildim. vajinanın yönü popoya doğru düz ya da öne gidince takılıyo yoksa takıldığı yer zar değil. zaten alışınca ve yeterli kayganlık olunca o yönünü buluyo ama ilk başlarda sen popoya ittirmeye çalış. hadi bak senin çok az kalmış oldu olucak. biliyorum çünkü aynılarını yaşadım. erteleme ve bi an önce hallet. zaten o kadar çok zamanımız boşuna gitti ki

ecrinx'cim canım, su halimle çok guldurdun beni Allahım da seni hep guldursun:)) "asıl yukseği bu alanda yaparsın inş." demişsin ya
bugun egzersize başladık eşimle.. ilk aşamalara geri dondum çünki uzun bir ara verdiğim için sadece vajiyi ayna ile inceledik, sonra onun serce parmagını sadece vaji girişine deydirdik ve orda bir muddet beklettik okadar.. inşallah hergun yapacağız..
canım sen başardın mı acaba???

bu durumdan sonra egzersizlerden de soğudum içim almıyo resmen,, zaten çok başarılı da değildim tek parmak birazcık alıyodum, yaptığım aparat da girişte kalıyodu ancak.. bi kaç saat önce deneyeyim dedim yapamadım.. yine ilişki denemesinde aşmak istiyorum yön problemini Allahın izniyle..

kızlar şuan çok kötüyüm...iki parmağı alabiliyorum yazmıştımya şimdi egzersiz yapıyorum orta parmağı bile alamadım...ne yapcam ben

merhaba.. arkadaşım egzersizleri ben şu şekilde yapıyordum.. ilk önce 1 kulak çöpüyle başladım.. sonra 2 kulak çöpüne geçtim.. ama 2 kulak çöpünü yapmadan 10 dakika 1 kulak çöpüyle egzzersiz yaptım.. sonra 3 kulak çöpüne geçtim. ama ilk önce 10 ar dakikalık 1 ve 2 kulak çöpüyle yaptım egzersizi.. kulak çöplerinden sonra muma geçtim ama her egzersize bir kulak çöpünü sonra 2 kulak çöpünü sonra 3 kulak çöpünü 4 kulak çöpünü 5 kulak çöpünü 6 kulak çöpünü 7 kulak çöpünü en son 10 kulak çöpüyle yaptığımda muma öyle geçiyordum.. yani kısaca egzersize ne ile başladıysan onunla ilk önce yap sonra aparatın çevresini büyüt. çünkü yaptıkça açılıyor.. sende yararını göreceksin hemende karamsarlığa kapılma olacak.. sana tavsiyem uyuşturucu krem kullanmaman .. bugüne kadar yapabildiysen bundan sonrasınıda yapabilirsin emin ol

tebrikler zfyrnkp darısı başımıza aynen anlattığın gibi canım bizlerde acaba yapabilcekmiyiz diye kıvranıyoruz oakdar zorki ama diceksinki hiç zor değil bende öyle diyordum diceksin ama işte bu tarafta olunca pek düşünce değişmiyor hı iyi geliyormu evet geliyor moralimiz yerine geliyor ama off bilemiyorum bugün parmağımı alabiliyorsam yarın alamıyorum bugün p..s ucu alabiliyorsam yarın değse kaçıyorum 1 günüm 1 güne tutmuyo bu ne biçim birşeydir böyle kafam durdu gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum baskı yapanda yok kimse bu halimi bilmiyor bi sizler varsınız yazıları oku oku prof olduk resmen ama sonuç negatif Allah yardımcımız olsun inşallah bizlerde sen gibi birgün yendimm bedne gelin ooldum yazılarıyla burda oluruz

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, 1yıılık evliyim ve bende vajinismus derdiyle ugrasıyorum.siteye yeni üye oldum ve sizlerden yardım bekliyorum.!!!

canım hoşgeldin aramıza.. bende 2 yıllık evliyim ilk yılımda keşfetmiştim burayı..ama malesef erteleme hastalığı oldugu için bu olay 1 sene daha gecti. arada denemelr egzersizler yaptım tabi ama işin sırrı, sende yazılanları okumussundur sır, duzenli egzersiz yapmak.. ama ben hep kaçtım.. eşimde saolsun okadar anlayışlı ki ben istemediğim için hiç zorlamadı, ve bugunlere geldik.. şimdi ben benden daha yeni evli olanları gorunce inan seviniyorum:)) şaka gibi ama en azından onlar inş benden daha once cozecek diye seviniyorum.. inşallah sende 1 ay içinde cozersin:))
sende durumunu yaz burdan neler yaptın nerelerde kötü oluyorsun birbirimize destek olalim inşallah Allah'ın izniyle YENECEĞİZ BİZDE HALAY ÇEKECEĞİİİİZ....

canım gelin oldugunu yazdığın yazıdan itibaren hepsini okudum.. senin o sevincin varya gözlerimden yaslar aktı.. kendimi tutamadım. bu nasıl birşey birbirini hiç ama hiç tanımayan insanlar bir diğerinin mutluluğuyla mutlu oluyor. Allah'ım yeni evliliğini çok daha mutlu etsin inşallah.. burdan sakın gitme.. bizlere destek ol.. ben kendi adıma herkese söz veriyorum gelin olduktan sonra burayı hiç bırakmıyacağim.. şimdi senin gibi başaran arkadaşlarımızın 2. 3. 5. denemeleri nasıl olacak onlarda onemli sonra sizler denedikçe belki daha kolay yöntemleri keşfediceksiniz.. bizi bırakma sakın..

aminnn canımm:16 iyi yapmışsınız bencede doğru sıfırdan azimle ilerle bu iş tamamdır merak etme...ben çok şükür yendim canım 14 ekim geliniyim :)))herşey düzeliyor hiç merak etme.bizzat ben zamanında dokunamazken bile, şimdi çok şükür vaji diye bişi kalmadı hayatımda.inan sende başarıcaksın yeterki aksatmadan egzersizlerini hergün yap.az da olsa yap çok da olsa yap....biz başardık sıra sizde inşallah...asıl yükseğe gelince yaparsın neden olmasınki :

canım sen 14 ekim geliniyim demişsin ya insan sanki yeni evlenmiş gibi oluyormu??? inanırmısın biz eşimle hep bunun hayalini kuruyoruyoruz:))) yeni evli olucaz hayatımız tekrar değişecek insanlara fark ettirmememiz gerekir diye planlar yapıp mutlu oluyoruz:))) Allah'ım bitsin geçsin inşallah artık..
canım senin başarı hikayen kaçıncı sayfada? okumak isterim mümkünse? sen ne kadarlık evlisin???

insan yeni evlenmiş gibi oluyor aslında çünkü 1 yıl 3 aylık evliyim... 1 yıl 1 aylık evliydim yendiğimde ve kardeş kardeş yatma modundan evliliğin eğlenceli kısmını keşfetmiş olduk.:)))..aradaki bağlarıda kuvvetlendiriyor tabi bir beden olmak erkekleride çok etkiliyor...en önemlisi insanın psikolojisi düzeliyor...

Benim başarı hikayemin sayfasını inan hatırlamıyorum ama bulup sana mesaj atarım inş...ben dokunamazken çok çabul yol katetmiştim...karar verdiğim gün baktım inceledim 1 kulak çubuğunu sonra 2 kulak cubuğunu sonrada ince rimeli bigünde cesaret edip almıştım...o yüzden karar vermek çok önemli bu konuda hırslı olun inat edin...

Tabiiki herkes gibi sizde başaracaksınız...ilk doktora gittiğimde(fiziksel bi sorun varmı yokmu die) bana şöyle demişti..allah aşkına bi düşün acı verse ızdırap olsa hangimiz yaparız hele hele zevkle:)))o gün kızmıştım ona yapabilsem yapamıyorum işte bende acı var felan diye...ama haklı zevkle yapılan bişi olmasa kim yapar ömür boyu:)))

şimdi sıra sizde cesur olun hırslanın bu vajiye kafa tutun ve yenin....ne kadar kararlı olursanız okadar kısa sürer....

Son düzenleme:
nasıl gidyor egzersizler??

Günaydın canım iyi gidiyo gibi umutsuzluğa kapılmak istemediğim için iyi gitmesi için çabalıyorum aparat hazırlıcam hangi boyutta yapsam diye düşünüyorum aslında yada neyden yapsam diye rimelim var çok kalın değil ama oda çok sert geliyo gözüme

nasıl gidyor egzersizler??

günaydın canım bende egzersiz yok her zamanki gibi ama regl olduğum için yok haftasonu yapcam inş eş parmağıyla yapcam ama şimdilik sadece eş orta parmak yapmış durumdayım haftasonu eş orta sonra iki sonrada üç yapmayı düşünüyom biraz hızlı ilerlemek istiyom sonra penis yapcam zaten penisin başını almıştım gerisi gelmedi acayip kasılıyorum tek sorunum bu acıyı geçtim acıdan korkmuyom artık ama kasılmalarım geçse çok güzel olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…