- 29 Temmuz 2011
- 889
- 280
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.001
anestol pomat olarakmı satılıyo eczaden öylemi isteyeyim birde fiyatı ne kadar
olur öyle bazen kendini rahat hissetmiyorsundur.. iyice rahatla kafanı başka şeylerle oyala tv nin karşısında yap ben öyle yapıyorum çok rahat oluyor inan bana .. yada müzik dinle kafanı bişeylerle oyala ..
kafan rahat olamzsa kasarsın kendini girmez. bide yönüne dikkat et parmağını popoya doğru iteceksin tatlımmm
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize, yarın ilk işim jeli alıp başlamak olucak, umarım hayırlısıyla geliriz bunun üstesinden,
yarınmı denesem ne yapayım
bence yarını bekleme onu yarın ilacı alınca devam edersin. sen şimdi egzersizini yapmaya devam et serçe parmakla başla eminim olacaksana güveniyorum
başaracaksın
ya birde tırnaklarımı kestim ama sanki acıtıyo.işte önceden hiç öyle bi sıkıntı yoktu.hem bugün tırnaklrım daha kısa
resmen satır satır benim hikayemi yazmışsın arkadaşım ne mutlu sana... tüm bu yazdıklarının aynısını yaşadım yaşıyorum, şimdilerde de mutsuz umutsuz ruh gibiyim.. ama işte yaşadıklarının hemen hemen aynısını yaşayan ve üstelik başaran birini görmek umut oluyo... umarım ben de o tıkanıp kaldığım noktadan ilerleyebilirim.. Allahım yardım etsin ben ve benim durumumda olan herkese......
canım sen kendinde itiraf etmişsin ERTELEMİŞSİN...ama hepsini bütüüüünnnn yazdıklarını unut....aç yeni bi egzersiz sayfası ve kesinlikle vazgeçmeden hergün istisnasız egzersizlerini yap.....herşeyi ertele ama egzersizlerini ASLA....bir kaç sayfa önce cadıkedi bi foto paylaşmıştı o fotoyu bi incele serçe parmağını neden ilerletemediğini göreceksin...vajinin yapısı gereği düz bi yol değil,,yaklaşık olarak p....s başını düşün onun başı girecek kadar düz sonrası ise popoya yani aşağıya doğru eğimli gidiyor...egzersizleri yaparken en önemli 1.bol bol kayganlaştırıcı jel sür 2.parmağını ne şekilde kullanacğını iyi kavra..3.kesinlikle ve kesinlikle bir gün dahi aksatma egzersizlerini...artık inatlaşma zamanın gelmiş bu vajiyleekararın tıpkı özel hayatının her aşamasında olduğu gibi cesurca ve tuttuğunu koparır gibi olsun...asıl yüksek lisansı bu alanda yaparsın inş..mutlu mutlu huzurlu seve seve yaparsın......
canım ben de burda mavi araba diye bi arkadaş vardı onda kendimi bulmuştum hep onu örnek almaya çalışıyodum. aslında hepimiz birbirimize benziyoruz. bak yarısına kadar almışsın ben aylarca sadece başını alabildim. vajinanın yönü popoya doğru düz ya da öne gidince takılıyo yoksa takıldığı yer zar değil. zaten alışınca ve yeterli kayganlık olunca o yönünü buluyo ama ilk başlarda sen popoya ittirmeye çalış. hadi bak senin çok az kalmış oldu olucak. biliyorum çünkü aynılarını yaşadım. erteleme ve bi an önce hallet. zaten o kadar çok zamanımız boşuna gitti ki
kızlar şuan çok kötüyüm...iki parmağı alabiliyorum yazmıştımya şimdi egzersiz yapıyorum orta parmağı bile alamadım...ne yapcam ben
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, 1yıılık evliyim ve bende vajinismus derdiyle ugrasıyorum.siteye yeni üye oldum ve sizlerden yardım bekliyorum.!!!
ecrinx'cim canım, su halimle çok guldurdun beni allahım da seni hep guldursun:)) "asıl yukseği bu alanda yaparsın inş." demişsin ya
Bugun egzersize başladık eşimle.. Ilk aşamalara geri dondum çünki uzun bir ara verdiğim için sadece vajiyi ayna ile inceledik, sonra onun serce parmagını sadece vaji girişine deydirdik ve orda bir muddet beklettik okadar.. Inşallah hergun yapacağız..
Canım sen başardın mı acaba???
aminnn canımm:16 iyi yapmışsınız bencede doğru sıfırdan azimle ilerle bu iş tamamdır merak etme...ben çok şükür yendim canım 14 ekim geliniyim :)))herşey düzeliyor hiç merak etme.bizzat ben zamanında dokunamazken bile, şimdi çok şükür vaji diye bişi kalmadı hayatımda.inan sende başarıcaksın yeterki aksatmadan egzersizlerini hergün yap.az da olsa yap çok da olsa yap....biz başardık sıra sizde inşallah...asıl yükseğe gelince yaparsın neden olmasınki :
canım sen 14 ekim geliniyim demişsin ya insan sanki yeni evlenmiş gibi oluyormu??? Inanırmısın biz eşimle hep bunun hayalini kuruyoruyoruz:))) yeni evli olucaz hayatımız tekrar değişecek insanlara fark ettirmememiz gerekir diye planlar yapıp mutlu oluyoruz:))) allah'ım bitsin geçsin inşallah artık..
Canım senin başarı hikayen kaçıncı sayfada? Okumak isterim mümkünse? Sen ne kadarlık evlisin???
nasıl gidyor egzersizler??
nasıl gidyor egzersizler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?