Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım aslına bakarsan ben rimelle yapmanı tavsiye ederim neden???bende rimelle yaptım evet sert ama pe...s i daha kolay alıyosun p...s daha yumuşak...sen rimelin üzerine havlu kağıt sar streçle ve yap...benim sana bir tavsiyem daha bide 2-3 aparak hazırla kendine ve herbiri diğerinden 1 cm daha kalın olsun..birini al içine biraz beklet sonra onu çıkarır çıkarmaz 1 cm daha kalın olan aparatı al...vaji genişliyoryaa diğerini de kolay alıyosun aynı zamandada yapabildiğini gördükçe cesaret ve güven patlaması yaşanıyor..

aparatlar kalemden bile olur canım sar havlu kağıtla streç filmle sabitle prez....geçir bol bol kayganlaştırıcı jel sür ve yap...tv izlerken daha rahat olur tv de özellikle ilgini çeken bişiler aç...

regl biter bitmez hemmennn sıcacık duşunu aldıktan sonra hiç vakit kaybetmeden başla daha rahat olur...olur merak etme eş orta parmak dene sonra 2 ve 3 parmak dene...3 parmakda yanyana olmasın parmakların orta parmağın yüzük parmakla işaret parmağının üstünde olsun unutma....inatlaşın kızlar....vajiyle inatlaşın hayatınızı kabusa çevirmesine müsade etmeyin...ben 1 yıllık vajili geçen günlerime daha önce burayı keşfetmediğime tühleniyorumm....ertelemeyin...

kardeş kardeş yatmak eşden de evlilikdende soğutuyor,,ilişkiyi yıpratıyor izin vermeyin vajiye artık.....

herkese günaydınnnnnnnnnyeni gelinler ve gelin adayları nerdesinizzzz?Gelin haberini beklediğim arkadaşlar var yok mudur acep bugün gelinimizkızlar içimde yersiz bir sevinç var inşallah gelin haberleri alırız.

sağol canım desteklerin için
inadım inat vajiyi yenmeye bak

herkese günaydınnnnnnnnnyeni gelinler ve gelin adayları nerdesinizzzz?Gelin haberini beklediğim arkadaşlar var yok mudur acep bugün gelinimizkızlar içimde yersiz bir sevinç var inşallah gelin haberleri alırız.

Günaydın canım inş bugünde bir gelin adayı haberi alcaz benimde içimde öyle bir his var çünkü herkes hırs yaptı ve 2013 gelmeden bitirmeye çalışıyo bende inş haftasonu gelin olurum yaa acayip bir cesaret var içimde inş o günde böyle olur vazgeçmek yokkk

inşallah canım buaralar gelin olcağını düşündüğüm ilk 3üm hopefor,mufim ve elab sensin canım.hadi bakalım beni yanıltmayın.

canım doğru söylüyorsun insanın 1 günü diğerini tutumuyor. ama şöyle düşün eğer sen bu probleme odaklanır ve diğer şeyleri bir müddet mesela 1 hafta atarsan kafandan olur inan bana. bende 1,5 sene ne egzersiz yaptım ne başaka bişey sadece yazılanları takip ettim sonra eşim söylenmeye başladı artık çünkü oda haklı erkeklerinde ihtiyaçları ne bilim evlilikten bekledikelri bazı şeyler var.. bizim evliliğimiz çok iyi gidiyor, çok mutluyuz allaha şükür ama hep bi eksiklik oluyor anlatabiliyor muyum..
senin önce bi karar vermen lazım ben bu işi bu forumda ki diğrer herkes igbi bitireceğim diye. ben inan 1 hafta önce egzersize başladığımda" yapamicam egzersiz yapmasamda penisi asla alamam olmaz diyordum ama egzersizi düzenli yaptıkça, bi rutine binince oluyor inan bana oluyor.
sen sadece kararlı ol deki ben sadece 1 hafta çok uzun zman değil ihtiyacın olan . hergün 1 saatini ayıracaksın. egzersize başka türlü olmaz bu iş. olmaaaaaazz.
hemen penis denemsin egç penisle yap demiyorum ama egzersiz şart

bugün başlasan haftaya perşembe kafanda bitireceksin vajiyi inan bana. zaten egzersilerde aparat girdikçe , parmakla denedikçe oraya herşeyin girebileceğini anlıyorsun. bebeğin kafasının çıktığı bi yerden her şey çıkar inan bana

ben parmakla başlamıştım, parmak çok kolay gelmişti sonra aparata geçtim çünkü daha da büyük aparatla egzersiz yapmayı ianan başlarsan sende isteyeceksin.
bu arada 3-4 gün sonra egzersizlerden sıkılabilirsin bende çok sıkılmıştım olmayacak o kadar egzersiz yaptım hala bi yere varamadım diye karamsarlığa düşmütüm burdaki herkes destek oldu bana. inanmamı sağladılar.. çünkü herkes benimle aynı yoldan geçti. aslında

herkes bu işin çok kolay olduğunu ilişkiye girince sende anlayacaksın. bizlerde ilişki yaşamadan önce imkansız olacağını düşünürken olmadığı fark ettik. senin benim 1 hafta önceki halimden farkın yok . anlatabiliyor muyum? sen şuanda benim 1 hafta önce düşündüklerimi düşünüyorsun.

egzersize başlar düzenli devamedersen eğer benim şuanda düşündüklerimi düşüneceksin. bu kadar basit aslında olay.

inanıyorum ki cesaretini toplar kendin için eşin için 1 haftanı ayırırsan yapacaksın

canım bende rimeli peçeteyle kalınlaştırarak yapan biri olarak tavsiyem şu banada cadıkedi tavsiye etmişti sağolsun

kulak çubuğunun etrafına peçete sar sıkı sıkıya rimel kalınlığına getir öyle kullan hem rimelden biraz daha yumuşak oluyor . aparat kalınlaştıkça rimelin eğilip şekil almadığını gördüğüm için nacizane tavsiyem eğilebilecek bi aparat yapman olacak canım.

yeni gelin nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda mı yendikten sonra tekrar aynı şeyleri yaşamadın değil mi

iyiyim canım, dün akşam 2. kez denedik ve çok kolay oldu zorlanacağımı düşünmüştüm ama zor olmadı. ben o kadar korkak, o kadar cesaretsiz olduğum için zamanında , kendimi kasmaya alışmışım
hafifi kasılmalarım oldu ama o anda durup bi kaç saniye bekelyip kasları gevşetebilyorsun. zamanla daha iyi olacak diye düşünüyorum inş.

senin nasıl gidiyor. haftasonu bitecek regl in dimi? hemen başla canım..
erteleme hastalığı vaji biliyorsun artık herşeyi ezberledik

iyi canım sevindim benimde acayip kasılma oluyo eş orta parmak aldım acayip kasılmıştım kas katı olmuştum resmen o an başka şeyler düşünmek lazım aslında aklını verince kasılıyor insan evet canım regl haftasonu bitiyor inş bir aksilik çıkmasa haftasonu gelin olurum inşş

eğer eşle egzersiz yapıyorsan o anda vajiye odaklanmayın o günkü olaylardan bahsedin sohbet edin başka şeyler konuşun.

ben eşimle çok egzersiz yapmadım ama her seferinde artık gülmekten kasılıyordum. konuşmak çok önemli bence başka şeylerden bahsedin dalga geçin vajiyle inan çok iyi geliyor. kendin yapıyorsan da tv nin karşısında yap, dizi ile mesela kafayı dağıtıyor vajiyi düşünmüyorsun

Kızlaaarrrr ,

Evde oturanlarrr lapa lapa kar yağıyor buralara tam egzersiz yapma havası hadi bakalımmmmm başlayın egzersizlere bi taraftan lapa lapa yağan karı seyredin bi taraftan egzersiz yapınnnn

evet canım biz eşimle bir defa yaptık egzersiz o sıra eşim başka şeyler anlatıyodu hayal kur diyodu bir baktım kasılmam geçti bende dedim artık yaparken konuşalım kafayı oraya vermedikçe kasılma da olmuyo bence

Kızlarrrrrr regl bitti bir kaç gündür giremedim gelişmeler varmış yeni gelinlerimizi yürekten kutluyorum
Şimdi dün 10 cm'lik aparatı yeniden aldım ancak zorlandım kızlar yaaa yani regli dönemi bitince vajina daha açık oluyor ya işte benimki tam tersi küçükmüştü sanki ((( neyse yine de azmettim yaptım ancak içimde çok bekletemedim. Diğer sıkıntı da eşim kızlar ya bu defa o erteliyor hazır olmayabilirsin acele etme filan diyor anlamadım gitti şimdi misilleme mi yapıyor napıyor bilemedim ((( kızlar çok uzadı bu işi benim bitirmem lazım artık ben eşimi nasıl ikna edeceğim ya inanılır gibi değil onun istekli olması gerekmez mi ben zaten korkuyorum (((

10 cm aldıysan sen artık hazırsın penis denemesine

egzersiz yapmaya devam et , eşinlede parmak egzersizi yap eşinle egzersiz yaparken penis denemsi oda yapmak isetyecektir emin ol

kızlar ben bu konuda muzdalibim gitmediğim doktor kalmadı ben hiç cesaret edemiyorum hep hüsranla bitiyor ben doktorun verdiği parmak ödevlerini yapamadım lütfen yardım edin bana siz ne yaptınız nasıl yapıyosunuz (

tatlım korkacak hiç bişey yok... sen forumun son 15 sayfasını okumaya başla sonra kafana takılan sırulara hepimiz cevap veririz merak etme bi yerden başlaman lazım artık..

hepimiz korkuyorduk ama korkacak hiç bişey yokmuuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…