Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haberiniz olsun canım halay çekiyo heee,,yeninde accuk halay çekelimm şurda gönlümüz şenlensin yahuuuu

kızlar şuan çok kötüyüm...iki parmağı alabiliyorum yazmıştımya şimdi egzersiz yapıyorum orta parmağı bile alamadım...ne yapcam ben

canımm o banada oluyodu çok üzülüyodum ama benim hatam yönü yanlıştı o yüzden ilerlemiyodu popona doğru ittir bak nasıl grcek bide kendini kasma aç müziğini dans ede ede yap:) ben sıkıştığım yerde şarkı söylüyorum deli gibiiii

bilmiyorum ya ben napcam canım ya öyle kötüyümki pskolojik olarak 1,5 sene oldu hala yapıcam egzersiz yapamıyorum ben ((((

Egzersizlere nasıl başladınız hemen parmaklamı şuan ne aşamadasınız ???? Kızlar yazın nolur

Canım Kişi Kendini Hangisinde Daha rahat hissederse O şekilde Egzersiz yapıyo..

Egzersizler 2 'ye Ayrılıyor. Birisi Parmak egzersizi birisi aparat egzersizi.

Ben Kendimden Örnek Vericek Olursam Ben Sadece Parmak Egzersizi yaparak yendim vajinismusu..

Önce Kulak Çöpüyle Başla.. Aynanın karşısına geçç bacaklarını iyicee ve ellerinle Vajinanı ayır bolcaaa ıkınn..

Ikındığın zaman Delik açılacak ve deliği görüceksin..Deliği gördüğünde 1 tane kulak çöpünü Yine Bolca ıkınarak Yavaşça deliğe doğru sokmaya başlaa.

Hepsinin girdiğini görüceksinn. O zaman sana güven gelicek ve egzersiz yapmak istiyeceksin

Egzersizlere nasıl başladınız hemen parmaklamı şuan ne aşamadasınız ???? Kızlar yazın nolur

canım ben daha yenmiş değilim ama sana yardımcı olabildiğim kadar yazarım egzersize önce vajinanı tanımakla başlıyon aynanın karşısına geçiyon bacaklarını ayırıyon sonra vajina deliğini görüyon sonra ilk olarak serçe parmakla başlıyoruz ellerini yıka serçe parmağını jelle ve o gördüğün deliğin önüne getir ve derin nefes al ıkın parmağını içeri koymaya çalış sonra bu işlemi bir kaç gün yaptıktan sonra işaret parmağı,orta parmak sonra orta ve işaret parmak yanyana sonrada işaret orta ve yüzük parmağı yani 3 parmak tabi parmakla yapamıyorum dersen aparat hazırlarsın yada mumla bunları tabi prez. geçirip jelleyip yapıyon burda dah tecrübeli arkadaşlar var onlar yardımcı olur ben sana yazdım ama ben daha doğru düzgün hiçbireni yapmadım ertelemekten dolayı ama senin zamanın varsa yap aşılmayacak bişey değil burda herkes nasıl aşıyorsa bizde elbet birgün yeneriz

arkadaslar ılgınc bı sey oldu 5 gundur mıgdem bulanıyordu gebelıkten suphelendım test aldım ve hamıle oldugumu ogrendım hıc bu zamana kadar bellı etmemıstı 5 gune kadar doktora gıttm hamılesın dedı aynı zamanda vajınısmus hastasıyım

Son düzenleme:

Aaa Ne Büyük Sürpriz Böylee. Tebrik ederim seni canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…