- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.041
Canlarım Hepinize Kocamannn Günaydınnn
Gününüz Güzel ve aydın geçer Umarımmm
kızlar şuan çok kötüyüm...iki parmağı alabiliyorum yazmıştımya şimdi egzersiz yapıyorum orta parmağı bile alamadım...ne yapcam ben
kimileri belinin altına yastık koy diyor kimileri poponun altına koy diyor hangisi
Eee Kızlarr anlatın yaa
Yarın da 21 AralıkEşimde yarın Nöbetçi
bişey olmaz canım ben şu şirinceye gidenleri merak ediyom dönüşlerini ya birde tek orda bişey olurmuş çok gülerim
tatlım korkacak hiç bişey yok... Sen forumun son 15 sayfasını okumaya başla sonra kafana takılan sırulara hepimiz cevap veririz merak etme bi yerden başlaman lazım artık..
Hepimiz korkuyorduk ama korkacak hiç bişey yokmuuşşşş
Egzersizlere nasıl başladınız hemen parmaklamı şuan ne aşamadasınız ???? Kızlar yazın nolur
Egzersizlere nasıl başladınız hemen parmaklamı şuan ne aşamadasınız ???? Kızlar yazın nolur
Birde hangi pozisyon en kolayı ????
arkadaslar ılgınc bı sey oldu 5 gundur mıgdem bulanıyordu gebelıkten suphelendım test aldım ve hamıle oldugumu ogrendım hıc bu zamana kadar bellı etmemıstı 5 gune kadar doktora gıttm hamılesın dedı sasırdım kaldım yardım edın
arkadaslar ılgınc bı sey oldu 5 gundur mıgdem bulanıyordu gebelıkten suphelendım test aldım ve hamıle oldugumu ogrendım hıc bu zamana kadar bellı etmemıstı 5 gune kadar doktora gıttm hamılesın dedı sasırdım kaldım yardım edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?