Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler canim :) vajiliyken nasil hamile kaliniyo anlamadim?

tebrikler gözün aydın canım:) peki hamilelik süresince ilişki serbest mi ya da en azından egzersiz yapabilecek misin?doktor birşey dedi mi bu konu hakkında

tedavıde sorun olmaz dedı doktor ıns olmaz su ara mıgdem bulanıyor sureklı yemek yıyemez oldum hamıleyken ılıskı sorun olmaz herhalde bebek rahımde ya vajnayla alakası yok herhalde doktora gıdınce tekrar sorarım

Son düzenleme:

Bencede canim mutlaka sor.sen bayag ilerlemistin hem egzersizlerde ins hamilelik sevincinin uzerine vajiyi de yenersin.2 sevinci birden yasamis olursunuz :)

Egzersizlere nasıl başladınız hemen parmaklamı şuan ne aşamadasınız ???? Kızlar yazın nolur

canım ben serçe parmağımla başladım .. ilk başta çok zorlanmıştım ama inanki zorlanıcak bişey yokmuşş. şimdi ben mumla çalışıyorum düşün yanii sadece egzersiz yapmaya karar ver en ufak bi adım dahi olsa at gerisi kendiliğinden gelir.. biz sana desteğe hep hazırız

kızz sen kaşla göz arasında hamilemi kaldın bakimmm canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…