- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.061
arkadaslar ılgınc bı sey oldu 5 gundur mıgdem bulanıyordu gebelıkten suphelendım test aldım ve hamıle oldugumu ogrendım hıc bu zamana kadar bellı etmemıstı 5 gune kadar doktora gıttm hamılesın dedı aynı zamanda vajınısmus hastasıyım
arkadaslar ılgınc bı sey oldu 5 gundur mıgdem bulanıyordu gebelıkten suphelendım test aldım ve hamıle oldugumu ogrendım hıc bu zamana kadar bellı etmemıstı 5 gune kadar doktora gıttm hamılesın dedı aynı zamanda vajınısmus hastasıyım
Tebrikler canim :) vajiliyken nasil hamile kaliniyo anlamadim?
canım olabiliyor en yakınımızdaki örneği yusness ve kemre ikisinin de çocukları var şuanvajili olunduğu için olabildiğince içeri ya da vaji girişine boşalarak hamile kalınıyor bildiğim kadarıyla
tedavıde sorun olmaz dedı doktor ıns olmaz su ara mıgdem bulanıyor sureklı yemek yıyemez oldum hamıleyken ılıskı sorun olmaz herhalde bebek rahımde ya vajnayla alakası yok herhalde doktora gıdınce tekrar sorarım
Anladim canim.ya bende vajiyi yendigimden beri korunmuyorum ama hamile kalamadim bir turlu
oluruna bırak canım stres yapınca etkilenebilrsin.allah gönlünüze göre bekletmeden sağlıklı bir evlat versin inşallah
Eee Kızlarr anlatın yaa
Yarın da 21 AralıkEşimde yarın Nöbetçi
Egzersizlere nasıl başladınız hemen parmaklamı şuan ne aşamadasınız ???? Kızlar yazın nolur
benimkide izinlii diyorum dünyanın son günü şöylee bi istanbulu gezelimkarda yağıyooo
evet vajınısmus hastasıyım bı sekılde hamıle kalmısım denerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?