- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.081
HahahahahŞaka maka yarını merak ediyorum cidden
Bişey Olmazsa Şirinceden Dönenlerin yüz ifadelerini özelliklee merak ediyorum
kızlarr ya dun gece deneyelım dedk yıne bı kısmını aldım sadceee fazlası gtmedıııı yaaaçok uzldm bgn yne denıcemmm
niye üzülüyosun o bile başarı canımmm merak etme yarısı griyosa tamamıda grer bi şekilde denemelere devam et sen
HahahahahŞaka maka yarını merak ediyorum cidden
Bişey Olmazsa Şirinceden Dönenlerin yüz ifadelerini özelliklee merak ediyorum
ben nasıl olsa oralarda olucam gelişmeleri size naklen bildiririmama dün birkaç kişiyle konuştum da şirincede kedi köpek bile görünmüyor ortalıkta kimsecikler yok dediler.nereye gitti okadar insan:26:
ben nasıl olsa oralarda olucam gelişmeleri size naklen bildiririmama dün birkaç kişiyle konuştum da şirincede kedi köpek bile görünmüyor ortalıkta kimsecikler yok dediler.nereye gitti okadar insan:26:
kızlarr ya dun gece deneyelım dedk yıne bı kısmını aldım sadceee fazlası gtmedıııı yaaaçok uzldm bgn yne denıcemmm
yarın dolar valla bence küççük köy zaten adım atıcak yer olucakmı bakalım
bugün okudum da kaymakamlık falan gıda içecek stoğu yapıyolarmış ya yarın 60000 kişi olcakmış orda öyle yazıyodu küçücük yerde o kadar kişi olsa kıyamet asıl orda kopar
canım sen zaten çok çabuk ilerledin.bukadar acele edip de kendini daha fazla sıkmana gerek yok.denemeye devam yöne dikkat et sadece
inanmıyorumm valla bi il kadar nüfus artıcak desene:))
aynen öyle ya ama işin komik yanı da bu insanlar maya takvimini okumamış galiba orda dünyanın sonu diye bişey geçmiyo bir çağın bitip diğer yeni bir çağın başlaması anlamında denilmiş millette kıyamet kopacak diye kendini inandırmış ya Allah'tan başka kim bilebilir Peygamberler bile bilmezken bizler mi bilcez.
canım valla günlerdir deniyorsun bi kısmını alıp bi kısmını nasıl alamıyorsun iyice jelle vajiyi penisi . bol jel kullanırsan ve kaslarını sıkmazsan rahat olursan penis yolunu bulur ...üzülmee..
pozisyon yanlış bile olsa azıcık zorlasan girerdi sen kendini kasıyorsun bence oyüzden penis ilerlemiyo
nereye gittiler acaba bende şimdi merak ettim maden dağının oraya mı gittiler acaba sen bizi haberdar et artık
yarın dolar valla bence küççük köy zaten adım atıcak yer olucakmı bakalım
aynen öyle :)) ya aslında kendileri bile inanmıyolar.. emin ol bi yandan kıyamet kopucak derken bi yandanda yılbaşı hazırlıkları yapıyolardırrrbu bi çelişki midir:18::18:
10 cm aldıysan sen artık hazırsın penis denemesine
egzersiz yapmaya devam et , eşinlede parmak egzersizi yap eşinle egzersiz yaparken penis denemsi oda yapmak isetyecektir emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?