Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hahahahah Şaka maka yarını merak ediyorum cidden

Bişey Olmazsa Şirinceden Dönenlerin yüz ifadelerini özelliklee merak ediyorum

ben nasıl olsa oralarda olucam gelişmeleri size naklen bildiririm ama dün birkaç kişiyle konuştum da şirincede kedi köpek bile görünmüyor ortalıkta kimsecikler yok dediler.nereye gitti okadar insan:26:

ben nasıl olsa oralarda olucam gelişmeleri size naklen bildiririm ama dün birkaç kişiyle konuştum da şirincede kedi köpek bile görünmüyor ortalıkta kimsecikler yok dediler.nereye gitti okadar insan:26:

nereye gittiler acaba bende şimdi merak ettim maden dağının oraya mı gittiler acaba sen bizi haberdar et artık

kızlarr ya dun gece deneyelım dedk yıne bı kısmını aldım sadceee fazlası gtmedıııı yaaa çok uzldm bgn yne denıcemmm

canım valla günlerdir deniyorsun bi kısmını alıp bi kısmını nasıl alamıyorsun iyice jelle vajiyi penisi . bol jel kullanırsan ve kaslarını sıkmazsan rahat olursan penis yolunu bulur ...üzülmee..

pozisyon yanlış bile olsa azıcık zorlasan girerdi sen kendini kasıyorsun bence oyüzden penis ilerlemiyo

inanmıyorumm valla bi il kadar nüfus artıcak desene:))

aynen öyle ya ama işin komik yanı da bu insanlar maya takvimini okumamış galiba orda dünyanın sonu diye bişey geçmiyo bir çağın bitip diğer yeni bir çağın başlaması anlamında denilmiş millette kıyamet kopacak diye kendini inandırmış ya Allah'tan başka kim bilebilir Peygamberler bile bilmezken bizler mi bilcez.

Kızlar 3 aylık evlıyım 2 hafta falan yapamadık benden dolayı çok korkuyordum doktora gitdim kısmi vajinismus dedi 1 hafta uğraşmayın seans seans halledıcez dedi fakat ben daha bi sıkıntıya girdim ve hemen yendim inanınki hiç bir sıkıntısı yok hissetmedim bile özeldende burdanda yardımcı olurum sorularınızıda cevaplarım

aynen öyle :)) ya aslında kendileri bile inanmıyolar.. emin ol bi yandan kıyamet kopucak derken bi yandanda yılbaşı hazırlıkları yapıyolardırrr bu bi çelişki midir:18::18:

istemsızz kasıyoo olabılırım çok dıkkt edıcemmm cnm

nereye gittiler acaba bende şimdi merak ettim maden dağının oraya mı gittiler acaba sen bizi haberdar et artık

yarın dolar valla bence küççük köy zaten adım atıcak yer olucakmı bakalım

okadar güvenlik önlemleri falan alınınca ben de dedim arabayla falan giriş olmaz ama nerde kimsecikler yokmuş.tabi yarın çok kalabalık olur.ünlüler falan gelmekten vazgeçmiş diyorlardı.bakalım yarın görücez ne var ne yok.offff yarın da işe gelinir mi yahuuuu

10 cm aldıysan sen artık hazırsın penis denemesine

egzersiz yapmaya devam et , eşinlede parmak egzersizi yap eşinle egzersiz yaparken penis denemsi oda yapmak isetyecektir emin ol

Ama canım ben hiç parmak egzersizi yapmadım hep aparat ile yaptım bir de ben eşime parmak egzersizi yaptıramam canım ya düşüncesi bile beni korkutuyor (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…