Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cadıkedim canımbenim. Nasıl mutlu ettin, nasıl gururlandırdın beni. Kızlar hepinizi çok seviyorum ama şirinem benim için çook farklı. İlk girdiğim günlerdi siteye hemen sahip çıktı ve ben orta parmaktayken aldı beni 10cm e getirdi. Her aşamamda yanımdaydı, her itirazımda yanımdaydı. Onunla ayrı bir köprü kurdum ben öyleki bu kadar yapmaz bi insan sadece beni yarıyolda bırakmamak için katlanıyor dedim. Ne sitemler ne sitemler… o samimiyeti sağladı bana. Bana göre biz burada tanışan iki vajinusmuslu :) değil abla kardeş olmuştuk. Bu arada neler paylaştık benim tatlım bilir :) zaman zaman içinde bulunduğum durumdan dolayı alınganlık ettim, sitem ettim ben ona hiçbir mecburiyeti olmadığını bildiğim halde… o kadarki garibim sitemsavar arayışına girdi. Bulsa sipariş verecekti :) ama öyle ki ne zaman daralsam sanki cadıkedi tutuverse çıkacaktım o girdabın içinden. Onun da ben gibi düşündüğünü hissettirdi bana hep. Burada yaptığı ise çok mutlu etti beni :)
ben ona küsemem… ben küssem bile benim ona hissettiğim minnet bana engel olur… daha yenememiş de olsam içimdeki ümidin yeşermesi için tonlarca su taşımıştır yüreğime…onun hakkını ödeyemem (sizlerin de) bu yüzden ;
ben sana küsemem bitanem, her zor anımda yanında olduğun, yeri geldiğinde adım adım benle ilerlediğin, sitemlerime göğüs gerdiğin, hepsinden de önemlisi sana değer veren birinin verdiği değerin kıymetini bilen o içinde güzellikler biriktiren yüreğin için ancak TEŞEKKÜR EDEBİLİRİM…

ohh be küsmemişsiniz

aynısını esimde bana demişti ve üzüntüden gecelerce uyuyamamıstm ama yendim keci inadimla, sakin pes etme dualarımz sizinle

cok tesekkur ederm canm bugun sacımı da boyattım kendıme guvenm gelsın dıye bız kız mılletı ıste ıyı olucam ınsallah Allah a hergun dua edıyorum bunu atlatıcam ve her adımı buraya yazıcam

Yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:122::127::124::124::124::124::119::119: HOPEFOYUMMMM Bana küsmemişşşşş küsmemişşşşş :124::124::124::124::124::124:

(Şaka bir yana gözlerim doldu yahu... Neler yazmışsın öyle Çok duygulandım ama belli etmemeye çalışıyorum)

:92:

biz ne ara kalkıcaz da o ütüyü yapıcaz di mi canım kopamıyoruz vallaaa

Ablam öğretmen oldu, başka şehre taşındı, ütü masamı ona verdim

Şimdi ütü masasız olduğumdan ütü yapamıyorum birikti ütüler Ütü masası alınca napcam bilmom vallaha

Bir de bende boyun fıtığı var, geberiyorum ağrıdan ütü yapınca

Hay ben bu ütüyü icat edenin

ay evet bende hiç sevmem ütü yapmayı.. o yüzden biriktrmeden yapyorum.. sonra bıktırıyo insanı evet ya sen o kadar ütüyü ne ara nasıl yapıcan yardıma gelelimmi

ay evet bende hiç sevmem ütü yapmayı.. o yüzden biriktrmeden yapyorum.. sonra bıktırıyo insanı evet ya sen o kadar ütüyü ne ara nasıl yapıcan yardıma gelelimmi

Ne güzel olur ya Geçen sefer de böyle biriktirmiştim eşim dayanamadı ütücüye götürmüştü ama bu ilk ve son dedi bir daha ütücüye götürmem ühüüü ne güzeldi vallaha tüm birikmişler hopppp ütülenip geri gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…