Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne büyük zevvkkk vallaaa.... şimdi iş başına bakalım kendi ütünü kendin yap dicek eşin

ilk defa parmağımdan farklı bi apart kullandım ve zorda olsa yaptım.cadıkedi senin dediğin gbi kulak çubuğuna 3 kat kağıt havlu sardı streçledim oldu.bikaç kere daha yapayım sonra kalınlaştırayım diyorum.ya birde sizce ben cuma gününe kadar halledebilirmiyim.cuma günü eşimin evlenen bi arkadaşına gitcezde dönüşte yine eşim başlayacak söylenmeye onlar yapmışlar yakında çocukları olur falan die

Tatlım kaç cm yaptın, ölçebileceğin mezro falan var mı evde?

Aparatı çok kolay yapana kadar kalınlaştırma ama baktın çok rahat yapıyorsun kalınlaştırabilirsin. Cuma'ya kadar yapman senin azmine bağlı tatlım. Dediğim gibi ben 4 günde yendim. O bahsettiğin aparatı sadece 2 gün yaptım. 2. gün biraz daha kalınlaştırıp denedim, sonra da akşam eşimle denedim oldu. Benim aparat 10 cm bile yoktur sanırım hiç ölçemedim, hatta hala saklıyorum aparatı bir gün ölçeceğim

ölçmek için bişey bulamadım ama bakkal mumundan kalın.ya yaptımya şimdi nedense tekrar yapcam ama olmayacak die korkuyorum

ölçmek için bişey bulamadım ama bakkal mumundan kalın.ya yaptımya şimdi nedense tekrar yapcam ama olmayacak die korkuyorum

Senin bu karamsarlığın beni öldürecek Yahu bir kere yaptın işte, yine yaparsın.

"Bir kere yaptım acaba bir sonrakine yapabilir miyim?" diye düşünmeyeceksin "bir kere yaptım yine yaparım" diye düşüneceksin

Bu herkesin başına geliyor zaten tatlım benim. Bana da oldu. Aparatı bir kere aldım bir daha alamadım, sonra dedim ya nasıl alamam almıştım ben bunu sonra kendimi sakinleştirdim, aparatı vajina ağzına getirdim, beklettim, sonra çok yavaş ilerlettim. Bir de şöyle yap, aparatın yukarıda kalan kısmını kendine çek, yukarı kaldır yani. Böylelikle ucu aşağı geliyor. Sırtını yasla bir yere, aç televizyonunu, tekrar dene, yapacaksın

eşim yok şuan tvnin karşısındayım tekrar başlıyorum:))

20:02 - Başla bakalım burada bekliyorum ben

20:18 - Seni merak ettiğimden sigara içmeye bile gidemedim 2 dk daha beklim de gidim beni burada göremezsen gittim sanma yani, mola verdim

yaptım çok şükür ama biraz zor oldu ya sanki kuru oluyo ondan gibi geldi kaymıyo ok jelini kullandım sonkez bi vazelinlemi denesem

yaptım çok şükür ama biraz zor oldu ya sanki kuru oluyo ondan gibi geldi kaymıyo ok jelini kullandım sonkez bi vazelinlemi denesem

Tatlım kuruyor gibi hissediyorsan çıkarıp tekrar jelle. Jel her zaman daha iyi olur.

Ya da biraz seksi şeyler düşün , anladın sen

Islaklık önemli doktor eldivenine geçirdin mi yoksa sadece streçli haliyle mi yerleştiriyorsun?

Son düzenleme:

kuru olunca çıkarırkende zorlandım dediğin gibi bişeyler düşüneyim yada izleyeyim:)burda bi arkadaş söylemişti eldiven geçirmedim önceden denemiştim yapışıyodu ilerlemiyodu.sadece streçledim

Son düzenleme:
kuru olunca çıkarırkende zorlandım dediğin gibi bişeyler düşüneyim yada izleyeyim:)burda bi arkadaş söylemişti eldiven geçirmedim önceden denemiştim yapışıyodu ilerlemiyodu.sadece streçledim

Canım eldivenin yapışması için gevşek kalması lazım. Eğer gevşek kalmazsa eldiven yapışmaz Ben o konuda hiç sıkıntı çekmemiştim gergin kalırsa yapışmaz yani

Son düzenleme:
Canım eldivenin yapışması için gevşek kalması lazım. Eğer gevşek kalmazsa eldiven yapışmaz Ben o konuda hiç sıkıntı çekmemiştim gergin kalırsa yapışmaz yani

ne bileyim ben aylarca onunla yapmaya uğraştım işte yapıştığı için hep acıttı.sıkıydı aslında.ama bebe yağı kullanıyodum ondanmıki

Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım ama teşekkürlerle başlamak istiyorum. Başta cadıkedi ve tüm yardımsever arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. Ben de 3 senelik evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum. Aylardır topiğinizi dışardan takip ediyorum,başarı hikayelerinize seviniyorum. Cadıkedi gerçekten bilmediklerimizi anlatıyor ve çok kere onu okurken cahilliğimi düşünüyorum :) kendi adıma çok gelişmeler kaydettim sayenizde, yeni üye olmama bakmayın gizli takipçiydim.

Sizler böyle şeyler söyleyince çok mutlu oluyorum yahu

Ne durumdasın şu anda? Gizli takipçi kalmayıp üye olmana çok sevindim

Ben egzersiz yapmıyorum, neden diye sorma tamamen tembellikten.Birkaç kere yarısına kadar girdi. Sorunumuz şu ki tam olarak yerini bulamıyoruz..ben kendimi kasmıyorum, iteklemiyorum, bacaklarımı kapatmıyorum. Vajililer kendine dokunamaz, aynada bakamaz demişlerdi. Bi sıkıntım yok bu anlamda benim. Doktora gitmedim hiç açıkcası, hep yeneriz bugün yarın olur diye düşündük. Sonuç 3 sene ve bebeksiz bir evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…