- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.541
Ben egzersiz yapmıyorum, neden diye sorma tamamen tembellikten.Birkaç kere yarısına kadar girdi. Sorunumuz şu ki tam olarak yerini bulamıyoruz..ben kendimi kasmıyorum, iteklemiyorum, bacaklarımı kapatmıyorum. Vajililer kendine dokunamaz, aynada bakamaz demişlerdi. Bi sıkıntım yok bu anlamda benim. Doktora gitmedim hiç açıkcası, hep yeneriz bugün yarın olur diye düşündük. Sonuç 3 sene ve bebeksiz bir evlilik
Bugün gördüm ve inceledim. Çok güldüm kendime amma cahilmişim dedim. Egzersizlere de başlamayı düşünüyorum biraz esner belki daha kolay olur diye. BU hafta içi birgün eşimle deneme yaparız ama önce kendimi hazırlayım. Olmayınca çok umutsuzluğa kapılıyorum. Doktora gitmeyi de düşündüm ama gerçekten çok para istiyo doktor
Canım ben de araştırana kadar bilmiyordum. Bu sizin cahil olduğunuzu göstermez, ben araştırıp buldum sadece.
Doktorun da vereceği egzersiz. Ayrıca sen anlattığın kadarıyla egzersizden falan da korkmuyorsun sadece tembelsin
O yüzden ne yap et egzersizlere başla, sen hemen ilerlersin zaten
Başlıyorum kararlıyım canım bu sefer. Emla, bepanten, bebe yağı, vazelin ve kayganlaştırıcı aldım. Ama henüz hepsi kutusunda. Doktor eldiveni ve hatta kulap çöpünü bile sıfırdan aldım evde olmasına rağmen: ) Kremlerin hepsini aldım hangisi daha kolay olursa onunla ilerlerim diye düşündüm. haftasonu eşim evde pazartesi başlamayı düşünüyorum evde kimse olmasın. senin aparat tarifini iyice okudum onu yapıcam. Gelişmeleri bildiririm burdan
tamam kayganlaştırıcı ile başlayım vazelini topuklarımda, bepanteni de dışarı çıkarken yüzümde kullanırım boşa gitmesin : ) Artık yenmek istiyorum tamamen olmasını istiyorum bunun. Eşimle de egzersiz yapmam gerektiğini de düşünüyorum zaten çünkü biz yerini bulamıyoruz. şurası mıydı burası mıydı derken de eşim b.şalıyo ve orda bitiyo her şeyIkınarak yapıldığını da bugünki yorumlarda gördüm ben. belki kayganlaştırıcı sürsem ve o an ıkınsam daha kolay olur. Başarısız oluruz diye pek yaklaşmıyoruz birbirimize.
Uyudu eşim erkendenYarın gösterebilirim hem de gündüz belki daha kolay olur. Üst pozisyon bana çok itici geliyor neden bilmiyorum ama asla yapamam öyle gibi. Ama denerim denemekten zarar gelmez.Ben altta olacağım şekli düşünüyodum belimin altına yastık koyarak falan.
bende o pozisyon da yapamadım ben altta eşim ustte ve belimin altina yastık koyarak yendim
cevabın için teşekkür ederm canım...
canım öncelikle seni tebrik ediyorum ve anne oldugun ıcın ayrıca hayrlı olsun ailen huzurlu sekılde yasamaya devam edersınız. ben de pes etmiştim bu siteden uzaklamstm yapamam nasl yapcam demstm ama artık etraf bebek sorunca esım de ısteyınce artık bunu yenmeye karar verdım. siteyi devamlı okıcam sizin sayenizde yenicem bu hastalıgı dun aksam sadece serçe parmagımı soktum ilerledim braz acır gıbı oldu ama popoma gelen ksma ıyıce yonelnce daha ck gırer gıbı oldu ama aparat la yapıcam artk bakalım hyrlısı yenıcem ama saolun tşkr ediyorum size
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım ama teşekkürlerle başlamak istiyorum. Başta cadıkedi ve tüm yardımsever arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. Ben de 3 senelik evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum. Aylardır topiğinizi dışardan takip ediyorum,başarı hikayelerinize seviniyorum. Cadıkedi gerçekten bilmediklerimizi anlatıyor ve çok kere onu okurken cahilliğimi düşünüyorum :) kendi adıma çok gelişmeler kaydettim sayenizde, yeni üye olmama bakmayın gizli takipçiydim.
hoşgeldinnn aramızaaa:)burda cadıkedi ne derse o olur şaka bi yana cadıkedi banada çok yardım etti şu an egzersiz aşamasındayım.. umarım sende en kısa zamanda yenersin.. bu arada tembellikten egzersize başlayamıyorum demişsin bence tembellik etme artık.. burda sana emin ol herkes destek olucak sen yeterki kafana koy yapmak istediğini
Burayı okumadan önce çok karamsardım. katarsis'in başarısını resmen aşama aşama takip ettik burdan. Siz beni tanımıyorsunuz ama ben hepinizi tanıdım sayılır :) Karamsar değilim artık yenebileceğimi biliyorum.
hoşgeldinnn aramızaaa:)burda cadıkedi ne derse o olur şaka bi yana cadıkedi banada çok yardım etti şu an egzersiz aşamasındayım.. umarım sende en kısa zamanda yenersin.. bu arada tembellikten egzersize başlayamıyorum demişsin bence tembellik etme artık.. burda sana emin ol herkes destek olucak sen yeterki kafana koy yapmak istediğini
O zaman egzersize devam et kuzum... Olana kadar yap egzersizBenim de doğum kontrol hapım bitmedi ama o akıntılar geliyor, karnım çok ağrıyor, vücudum regl olmak istiyor da sanki hap engelliyor gibi yani... Geçen ayda böyle olmuştu... Doktora gitmem gerek mi sizce? Ara kanama oldu 2 ay? 2 aydır kullanom zaten Göğsümde de kitle farkettim, çok ağrıyor yüzüstü yatamıyorum hapa bağlıyorum gitmiyorum doktora ama bu ara gitmem gerek gibi hissettim sanki :26:
kendimi ilişkiye başlarken hiç sıkıom cok güzel gidio ama bi nokta var oaraya değince öle bi yanıo ki anlatamam ondan ilerlemise müsade edemiyorum ama cok istiyorum kendimi hazırlıoyrum ama cok yanıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?