- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.561
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım ama teşekkürlerle başlamak istiyorum. Başta cadıkedi ve tüm yardımsever arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. Ben de 3 senelik evliyim ve aynı sorunu yaşıyorum. Aylardır topiğinizi dışardan takip ediyorum,başarı hikayelerinize seviniyorum. Cadıkedi gerçekten bilmediklerimizi anlatıyor ve çok kere onu okurken cahilliğimi düşünüyorum :) kendi adıma çok gelişmeler kaydettim sayenizde, yeni üye olmama bakmayın gizli takipçiydim.
iyi akşamlar kızlar adetten sonra egzersize devam edeyim dedim iki parmağı aldım rahatça ama bi yanma hissettim çok gergin hissediyorum kendimi oysa en son çok istekliydim azimliydim normal mi adet sonrası bu durum ya da benim yine gaza mı ihtiyacım var ne(
iyi akşamlar kızlar adetten sonra egzersize devam edeyim dedim iki parmağı aldım rahatça ama bi yanma hissettim çok gergin hissediyorum kendimi oysa en son çok istekliydim azimliydim normal mi adet sonrası bu durum ya da benim yine gaza mı ihtiyacım var ne(
Biri bana yardımcı olabilir mi tabularımdan kurtulup ona bol bol dua edeyim
İLK ÖNCE SİZLERE SONSUZZZZ TEŞEKKÜR EDEREK BAŞLAMAK İSTEDİM..ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.. Yediğiniz halde asla bizleri bırakmadınız çünkü bizi yine en iyi siz anladınız.. Hepinize teşekkür ederimmmm çünküüüüü ben çocuk gelişimi ve eğitimi okudum güyaaa enn ince ayrıntısına kadar öğrettikler herşeyi bize ben enn iyi Dr 'da gittim güyaaa oda bana ennn iyi şekilde yardımcı oldu (al eline aynayı bak sonra bi parmak bi boğum yapamayız gidince tekrar yap gel eşimle eşim gelmiyor gelmezse yapılacak bişey yok yemek yerken acıyomuu onunda görevi o niye acısın diye güyaaa rahatlatmaya çalışıyordu) halbuki aslında orada patlayacak yırtılacak hiçbirşeyin olmadığını oradan zaten adet kanımızında geldiğini orada et var diye korktuğumuz benimkinde et var normal değil diye düşündüğümüz şeyin kendimizi çok kasığımız için oluştuğunu pozisyonumuzun ne olacağını aparatlarımızı nasıl hazırlayacağımızı derinn nefes alıp ıkındığımızda oranın açıldığını en önemliside yönünün popoya doğru olduğunu sizlerden öğrendim..(bu arada bu yazıyı hatta daha güzellerini 3 kez yazdım ama nedense kopyaladığım halde sürekli silinip yollayamadığımı bunun 4. Kez yazdığımıza belirtmek istedim) efet ben belki henüz sadece daha dün egzersize başladım ve orta parmaktayım ama bu benim için bi mucize )) heran dualarım sizinle ALLAHIM SİZLERDEN RAZI OLSUN (hepinizin isimlerini biliyorum ama olurda birini unuturum diye tek tek yazmıyorum ama biz sizleri biliyoruz) ALLAHIMIN İZNİ SİZLERİNDE YARDIMLARIYLA İNŞALLAH BENDE GELİN OLUCAM EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMICAM )sizleri çooooookkk seviyorummmm..şimdiiiiii ev işlerimi bitiripppp bir an önce dün kaldığım yerden egzersizime devam edicem )))
çok teşekkür ederim kızlar yarın tekrar deneyecem artık ve bi sonraki adetime kadar bitecek bu iş inşallah bana da dua edin lütfen...
Kızlarr giremiyorum doğru düzgün kocişimm evdeee fırsatım olmuyoooo
bugünde kimsecikler yok yaa
ben varım şekerim,,geldimm:))))
ohh be sıkıntıdan patladım buralardaa
vajiden soran yok... ne var ne yok nasıl gidiyor pazar günü:))
yalnız ve tek başına geçiyo valla.. ev işleri bekliyo.. çok soğuk yapmak istemiyorum napsam bilemedim
oyyyyy!!!!seni bak şimdi bi konuda daha iyi anlıyorum çünkü sürpriz bi mesaiyle eşim işte bende tek tek takılıyorum
yaklaşık 1 haftadırrr giremiyordum net e bacılar ne var ne yok yenenelerrrrr var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?