Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi akşamlar kızlar adetten sonra egzersize devam edeyim dedim iki parmağı aldım rahatça ama bi yanma hissettim çok gergin hissediyorum kendimi oysa en son çok istekliydim azimliydim normal mi adet sonrası bu durum ya da benim yine gaza mı ihtiyacım var ne(

hoşgeldiniz 3 sene dile kolay Allah yardımcınız olsun ben 3 aylık evliyim o bile bana çok geliyor ama siz maşallah bilgileri depolamışsınız beyninize artık vakit kaybetmeden başlayın lütfen tez zamanda bu durumdan kurtulmanız dileğiyle inşallah...

canım evet çok normal ben adetimden 3 4 gün sonra başladım egzersize çünkü orası bi hastalıkdan yeni kurtuluyor kendine gelmesini istedim belkide pisikolojik birşeydir bizler öyle hissediyoruzdru ama bana iyi gelmişti 3 4 gün ve iyi sonuçlar aldım sıkma canını insan adet yüzünden bile ara verince gerilediğini düşünüyor ama sonra üzerine gidince takrar azimle devam ediyorsun sıkma canını sakın

adet sonrası olabiliyor böyle canım.ara verdiğin için tekrar acaba olmazsa korkusu yaşadığımız için.bende adetten önce 3 parmak çalışırken adetten sonra tek parmakta bile zorlandım ilk başta sonra bir gazla tekrar devam ettim ve oldu.gerçekten gaz önemli :) sende yaparsın merak etme bir kere oldumu devamı geliyo mutlaka sıkma canını

canım benim ya bizde her ne kadar birbirimizi görmesekte aramızda değişik bir bağ var duygusal anlamda aynı yollarda yürüdük...ama yolun sonuna bir şekilde ulaştık...ve şimdi de yenme sırası sizde...en kısa sürede yeneceğinize de inanıyorum.çünkü egzersizlere başlayarak zaten yolu yarılamış oluyorsunuz...vaji korksun sizden

çok teşekkür ederim kızlar yarın tekrar deneyecem artık ve bi sonraki adetime kadar bitecek bu iş inşallah bana da dua edin lütfen...

canım bende evlılıgımın sekizinci ayında aştımm emın ol sende atlatırsn gercekten ınsanın kendını kasmAsııyla alakalıymıs bana cem keçenın kıtabı yol gösterdı cok faydalı bılgıler vr okuyup uygulanamnı tavsıye ederım bende ıstedıgın konularda senı bılgılendırebılırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…