Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada dün eşimle duşta parmak denemesi yaptık. kayganlaştırıcı yok vede ayaktayım.. tek parmağını sokmuş benim haberim yok.. adet olucam için fazla zorlatmadım ama baya sevindim. genişlemiş baya valla egzersiz yapa yapa

10 gelinimiz var şu an heralde bende adet olucam yenmeye çalışıyoruz yani
wawwwww bacımmm maşallahhhh listeye bakmadımmmm henüz kimlerseeeee artık tebrik ediyorummm çokcaaa.....

hoş geldin ozaman bacım:))yenenler oldu evet inşallah dahasıda olacak:)))

hoşbuldum bacımmm inşlh kimseeecikler kalmasın vajiliii

vaayyyyy demek hissetmedinn...darısı iki parmakla 3 parmağın başına

teker teker gelin kızlar dövcekler beni egzersiz yapmadım diye vallaaa ben 4 gündür adetimi bekliyorum. gecikti baya.. kuru sancı çekiyorum öylece. dün yaptım eşimle işte parmak egzersizi o kadar

Son düzenleme:
teker teker gelin kızlar Dövcekler beni egzersiz yapmadım diye vallaaa Ben 4 gündür adetimi bekliyorum. Gecikti baya.. Kuru sancı çekiyorum öylece. Dün yaptım eşimle işte parmak egzersizi o kadar

Bu olmaaazzzz!!!! Regl kapıyı çalana kadar egzersize devaaammm

hoş geldin kuzumm

hoşbuldum tatlım

bu arada bizimde 3. denememiz oldu başarılı şekilde.. her seferinde bir önceki seferden kolay oluyor ve aparatla yaparken git gel yapamazdım çok canım acırdı ama penisle gitgellerdede sorun yok. eğer kendimi hafif kasarsam rahatszılık hissi oluyo onun dışında problem yok çok şükür

vajiyi yenmek ne kadar rahatlatıyor insanı üzerinden kocaaa bi yük kalkmış gibi oluyorsun, en önemliside mutluyum ya muyluyum beeeennn

allah herkese yardım etsin bütün vajili arkadaşlar özellikle yaseminA sana diyorum bir an önce kurtulursun inş.

Rabbim başka dert vermesin inşaallah....mutluluğunuz kat kat artarak devam etsinn....

inşallah canımmm.. bugün eşim işe gtmeden bana dediki yeniceksin buna çok inanıyorum dedi. bendeki cesareti görünce adamada bişeyler oldu. koca mumu gözünün önünde alınca şoka grdi adam

kızlarrr ben de yön sorunu vardı bilosunuz dün deneme yapamadık bu gün işallah.. gecen yumurtlama günümde ve eşimin p..sinin sadece ucu girdi ve içime boşaldı afedesiniz gebe kalma ihtimali nedir çok sitiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…