- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.581
yaklaşık 1 haftadırrr giremiyordum net e bacılar ne var ne yok yenenelerrrrr var mı
10 gelinimiz var şu an heraldebende adet olucam yenmeye çalışıyoruz yani
ayy kıyamam bizeeeolsun bazen kafa dinlemek iyi geliyo
merhaba kızla bende burdayım :)) bir pazar gğnğ daha bitmek üzere yaaa ben yalnız değilim eşim yanımda ama playstation oynuyor bende nette takılayım dedim biraz
senin egzersiz ne aşamada yaseminA?
wawwwww bacımmm maşallahhhh listeye bakmadımmmm henüz kimlerseeeee artık tebrik ediyorummm çokcaaa.....
10 gelinimiz var şu an heraldebende adet olucam yenmeye çalışıyoruz yani
hoş geldin ozaman bacım:))yenenler oldu evet inşallah dahasıda olacak:)))
bu arada dün eşimle duşta parmak denemesi yaptık. kayganlaştırıcı yok vede ayaktayım.. tek parmağını sokmuş benim haberim yok.. adet olucam için fazla zorlatmadım ama baya sevindim. genişlemiş baya valla egzersiz yapa yapa
amiiiiiiiiiinnnnnn tüm kalbimle
vaayyyyy demek hissetmedinn...darısı iki parmakla 3 parmağın başına
teker teker gelin kızlarDövcekler beni egzersiz yapmadım diye vallaaa Ben 4 gündür adetimi bekliyorum. Gecikti baya.. Kuru sancı çekiyorum öylece. Dün yaptım eşimle işte parmak egzersizi o kadar
hoş geldin kuzumm
Bu olmaaazzzz!!!! Regl kapıyı çalana kadar egzersize devaaammm
hoşbuldum tatlım
bu arada bizimde 3. denememiz oldu başarılı şekilde.. her seferinde bir önceki seferden kolay oluyor ve aparatla yaparken git gel yapamazdım çok canım acırdı ama penisle gitgellerdede sorun yok. eğer kendimi hafif kasarsam rahatszılık hissi oluyo onun dışında problem yok çok şükür
vajiyi yenmek ne kadar rahatlatıyor insanı üzerinden kocaaa bi yük kalkmış gibi oluyorsun, en önemliside mutluyum ya muyluyum beeeennn
allah herkese yardım etsin bütün vajili arkadaşlar özellikle yaseminA sana diyorum bir an önce kurtulursun inş.
hoşbuldum tatlım
bu arada bizimde 3. denememiz oldu başarılı şekilde.. her seferinde bir önceki seferden kolay oluyor ve aparatla yaparken git gel yapamazdım çok canım acırdı ama penisle gitgellerdede sorun yok. eğer kendimi hafif kasarsam rahatszılık hissi oluyo onun dışında problem yok çok şükür
vajiyi yenmek ne kadar rahatlatıyor insanı üzerinden kocaaa bi yük kalkmış gibi oluyorsun, en önemliside mutluyum ya muyluyum beeeennn
allah herkese yardım etsin bütün vajili arkadaşlar özellikle yaseminA sana diyorum bir an önce kurtulursun inş.
tatlım biliyosun ki vajili iken hamile kalanlar var!!!olabilirmi acaba???
yok canım öyle bişey olmadığına eminim. izin vermiyorum çünkü.gecikme oluyo bana böyle arada
hımmmm.....bende dedimm teyze mi olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?