Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yumurtlama gününde olduysa p...s yön sorunu çekebilir ama spermler yönü çok ii biliyor..olabilir yanii..inşaallah hayırlısı olsun günün geçerse yada belirtilerin olursa test yaptırırsın:)))

hamilelik olabilir canım çünkü boşalmayı bırak önden gelen sıvıyla bile hamile kalınıyor doktorlar öyle söylüyor yani Allah nasip etmişse olur

teker teker gelin kızlar dövcekler beni egzersiz yapmadım diye vallaaa ben 4 gündür adetimi bekliyorum. gecikti baya.. kuru sancı çekiyorum öylece. dün yaptım eşimle işte parmak egzersizi o kadar

benimde aklıma direk vajiliyken hamile olabilirmi düşüncesi geldi sen yinede dikkatli ol

yön sorunu vajınusmus olmuo dimi kızlarr

ya vajinismus istemsiz şekilde kasları kastığımızdan ve ilişkiye girememizden oluşan bir tür hastalık pisikolojik birşey yön dediğimiz şeyde bizim bilinçsiz olmamızdan kaynaklanıyor zaten kasmasak girecek yönü bilsek yerini bulcak yani ilk olarak kasıp girmesine bile izin vermediğimizden ve korku olduğundan vajili oluyoruz yön ayrı birşey o sonradan geliyor.. vajili olan girmesine izin veremiyorki yönü bulmak kalsın :)

canım benim ki şöle.. hiç korkuyorum p..ns girio cokaz ama sonra bi yere değiyi cok sızlıo bacağımı felan acabiliyorum acaba yanlış bişi mi yapıoruz

canım benim ki şöle.. hiç korkuyorum p..ns girio cokaz ama sonra bi yere değiyi cok sızlıo bacağımı felan acabiliyorum acaba yanlış bişi mi yapıoruz

tmm işte sende vajinismus vakası yok sen gayet rahatsın sadece yönü bilmediğin için bu sorunu yaşıyorsun eşine cadıkedinin paylaştığı resimleri göster o takılan yere geldiğinizde aşağı doğru itin popoya doğru dümdüz giderseniz yönü bulamazsınız takıldığında hemen popoya doğru itekleyin senin birşeyin yok yani canım herşey güzel dediğimi yap yeterli..

ay işallahh ya ondan mı canım cok yanıyo kasılıorum yani... vajililer hiç mi izin vermiyo girmesine
ü

evet canım paylaştığım resimi incele aynen öyle vajili olan hiç izin vermiyor girmesine ancak egzersizi çok iyi şekilde yapanlar belki ucunu alabiliyor ve büyük bir korkuyla bunu yaşıyorlar ama sen korkmuyorsun ve alabiliyorsun sadece yönü bilmiyorsun ben hiç alamıyorum ucu değiyo öyle kalıyorum mesela hatta ucu değene kadar bacaklarımı rahat bırakana kadar baya zaman geçiyo dizlerim titriyor karnıma ağrılar giriyo kasılmakdan sende bu sorun yok..

canım p...s in başı giriyosa yön sorunu vardır...yönüde dediğimiz gibi şayet sen altta isen p...s in başı girdikten sonra p...s yönünü popoya doğru ilerleteceksiniz aşağı doğru..çünkü vajinin yapısı düz değil p...s girdiği gibi ilerleyemez orda duvara toslar:)))baktın tosluyor ozaman anlaki o aşamada p...s aşağı hareket edecek senin popoya doğru....

ben ilk günler bacaklarımı öyle bi titretiyodumki. eşim de şaşırmıştı hatta çok korktu.. istemsiz bi şekilde kendiliğinden titreme oluyodu. daha parmağını değdrmeden acıyooooo diye bağırıyodum Allah kimsenin başıına vermesin valla

Birleşme yaşayan fakat ağrıyı ve kasılmaları engelleyemeyenlerin yaşadığı durum da vajinusmustur. Hiç girmemesi değil Birleşme olur, fakat devam edilemez.

mtldml sen vaji değilsin kesinlikle.. çünkü vajili belirtileri yok sende hiç o psikolojiye grme yani.. sen devam et yerini öğren. en kısa zamanda biticek inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…