- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.601
kızlarrr ben de yön sorunu vardı bilosunuz dün deneme yapamadık bu gün işallah.. gecen yumurtlama günümde ve eşimin p..sinin sadece ucu girdi ve içime boşaldı afedesiniz gebe kalma ihtimali nedir çok sitiyoruz
kızlarrr ben de yön sorunu vardı bilosunuz dün deneme yapamadık bu gün işallah.. gecen yumurtlama günümde ve eşimin p..sinin sadece ucu girdi ve içime boşaldı afedesiniz gebe kalma ihtimali nedir çok sitiyoruz
teker teker gelin kızlardövcekler beni egzersiz yapmadım diye vallaaa ben 4 gündür adetimi bekliyorum. gecikti baya.. kuru sancı çekiyorum öylece. dün yaptım eşimle işte parmak egzersizi o kadar
yön sorunu vajınusmus olmuo dimi kızlarr
benimde aklıma direk vajiliyken hamile olabilirmi düşüncesi geldi sen yinede dikkatli ol
ya vajinismus istemsiz şekilde kasları kastığımızdan ve ilişkiye girememizden oluşan bir tür hastalık pisikolojik birşey yön dediğimiz şeyde bizim bilinçsiz olmamızdan kaynaklanıyor zaten kasmasak girecek yönü bilsek yerini bulcak yani ilk olarak kasıp girmesine bile izin vermediğimizden ve korku olduğundan vajili oluyoruz yön ayrı birşey o sonradan geliyor.. vajili olan girmesine izin veremiyorki yönü bulmak kalsın :)
canım benim ki şöle.. hiç korkuyorum p..ns girio cokaz ama sonra bi yere değiyi cok sızlıo bacağımı felan acabiliyorum acaba yanlış bişi mi yapıoruz
üay işallahh ya ondan mı canım cok yanıyo kasılıorum yani... vajililer hiç mi izin vermiyo girmesine
canım benim ki şöle.. hiç korkuyorum p..ns girio cokaz ama sonra bi yere değiyi cok sızlıo bacağımı felan acabiliyorum acaba yanlış bişi mi yapıoruz
Eki Görüntüle 585326 bak canım şu resime vajinanın dümdüz deliğe sahip olmadığını göreceksin demek istediğim şurda o değen yeri gör bak sen orda aşağı iteceksin anladınmı canım
anladım cnm biz hep yukarı doğru yada direk yapıoduk
canım p...s in başı giriyosa yön sorunu vardır...yönüde dediğimiz gibi şayet sen altta isen p...s in başı girdikten sonra p...s yönünü popoya doğru ilerleteceksiniz aşağı doğru..çünkü vajinin yapısı düz değil p...s girdiği gibi ilerleyemez orda duvara toslar:)))baktın tosluyor ozaman anlaki o aşamada p...s aşağı hareket edecek senin popoya doğru....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?