- 3 Ekim 2012
- 1.243
- 10
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #133.621
çok tşk ederimmm kızlarr yaaaa
Kizlar bayadir giremedim siteye bu arada ben vajinismusu yendim cok mutluyum burda beray arkadasim bana yrdmci olmustu cok tsk ederim cnm suan zevk alamiyorum ama oda olacaktir zamanla cok mutluyum egzersizler cok onemli ben bu sekilde yendim kizlar
Kizlar bayadir giremedim siteye bu arada ben vajinismusu yendim cok mutluyum burda beray arkadasim bana yrdmci olmustu cok tsk ederim cnm suan zevk alamiyorum ama oda olacaktir zamanla cok mutluyum egzersizler cok onemli ben bu sekilde yendim kizlar
İnsanı bilinmemezlik de korkutur, bunu tarif eden oldu mu bilmiyorum ama ufacık da olsa katkım olursa mutlu olurum.
Ben de bu sorunu yaşayan kadınlardan biriyim. Ben en çok birleşme olduğu zaman fiziksel olarak vajinada hangi bölgeye baskı olacağını merak ediyor ve korkuyordum. Biraz kaba tarif edecem başka türlü anlatamıyorum özür dilerim;
Tamam, girecek olan organa göre yaratılmış bir delik var ama girdikten sonra nereme değiyor değdiği yerde ne hissederim mideme mi değcek bağırsaklarım mı acıyacak vallahi en çok bundan korkuyordum. Çok çok ama çok zor olarak birleşme oldu, ne hissettim biliyor musunuz? Klitoris dedikleri bölge var ya, sadece oraya değdiğini hissettim başka bir his yok. Bir de öyle tuhaf ki, içerden değilde sanki dışardan temas ediyor gibi :) ve artık birleşme esnasında hiçbir organımda baskı olmadığını öğrenmiş oldum
Devam eden sorunum da şu; tamam birleşme oluyor ama devam edemiyorum öyle çok canım acıyor ve o kadar çok kasılıyorum ki dişlerimi sıkıyorum ve gözyaşlarıyla başlamadan bitiriyorum. Bunu da ben üstteyken başardım, çünkü bu pozisyonda kontrol daha çok bende olduğu için kendimi daha güvende hissediyorum. Henüz eşim üstte iken hiç olmadı, denedik ama hiç giriş olmuyor çünkü çok korkuyorum. Nedense bugün anlatma özürlülüğüm var, umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır :)
:)))) kızlarrrr az önce yine deneyelim dedik önce egzersiz yaptım iki parmak rahat olunca eşime söledim denedik.önce yüzüm eşime dönüktü hepsini aldım inanamıyorum ama aldım gel git yapamadık. hatta eşime nerede şu anda dedim güldük ve onu içimde hissetiğini syledi ama ben inanamadım ve üstte eşime yüzüm ters şekilde yarısından çoğunu aldım bu kez ama yine devam edemedim eşim boşaldı( şimdi oldu mu olmadı mı lütfen biri bişey desin ben anlamadım bu işi. fakat şu an bile içimden akıp giden bşeyler var.yani içime boşaldığı için sanırım. offf çok fenayım yaaa hani kan hani yırtılma yok anacım hiç bişey hatta içimde şu an sanki hala...
:)))) kızlarrrr az önce yine deneyelim dedik önce egzersiz yaptım iki parmak rahat olunca eşime söledim denedik.önce yüzüm eşime dönüktü hepsini aldım inanamıyorum ama aldım gel git yapamadık. hatta eşime nerede şu anda dedim güldük ve onu içimde hissetiğini syledi ama ben inanamadım ve üstte eşime yüzüm ters şekilde yarısından çoğunu aldım bu kez ama yine devam edemedim eşim boşaldı( şimdi oldu mu olmadı mı lütfen biri bişey desin ben anlamadım bu işi. fakat şu an bile içimden akıp giden bşeyler var.yani içime boşaldığı için sanırım. offf çok fenayım yaaa hani kan hani yırtılma yok anacım hiç bişey hatta içimde şu an sanki hala...
canım valla o bilinmemezlikten korkanlardan biride bendimhatta delik neresi nerden grcek nasıl olcak hiç bi fikrim yoktu şimdi şükürki yönüde buluyorum , korkmuyorumda.. geriye kaldı eş denemelerim senin sorununa gelince galiba kendinde demişsin çok kasıyorum diye:18: başarmışsında niye böyle oldu acaba:26::26:
umarım resim yayınlanır:))) bu resim oldukça net takılan yeri neden can yandığını anlatıyor...
İnsan bilmeyince korkuyor tabi, biz de ilk başta yerini bulamıyorduk :) Şimdi hemen buluyoruz ama, canım fena halde acıdığı için refleks olarak kasılıyorum. Bir de şu yön işini tam kavrarsam belki de sorunum budur bilmiyorum duvarlara baskı yaptığımız için bu kadar şiddetli ağrıyor olabilir de. Resmini yüklemişler ama yandan olduğu için ben tam çözemedim :/
İnsan bilmeyince korkuyor tabi, biz de ilk başta yerini bulamıyorduk :) Şimdi hemen buluyoruz ama, canım fena halde acıdığı için refleks olarak kasılıyorum. Bir de şu yön işini tam kavrarsam belki de sorunum budur bilmiyorum duvarlara baskı yaptığımız için bu kadar şiddetli ağrıyor olabilir de. Resmini yüklemişler ama yandan olduğu için ben tam çözemedim :/
umarım resim yayınlanır:))) bu resim oldukça net takılan yeri neden can yandığını anlatıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?